Şimdi Ara

TOP TIP SINIRI NEDİR?(SADECE DEVLET ÜNİLERİ)+100 OLDU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
3.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

TOP TIP SINIRI NEDİR?(SADECE DEVLET ÜNİLERİ)+100 OLDU

(En Son Oy Tarihi: 20.9.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: 343code

Karabük şehrinde tıp okuyup şehrin en iyi tıp fakültesindeyim diye top tıp deseydiniz sizi de severlerdi hocam
    Puahaha ege iyi şimdi hakkını yemeyelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Top tip neye gore? Tus basarisiysa bireysel bir sey. Hatta daha rahat fakulte daha iyi ama o Zaman da genel tababetin zayif olma ihtimali artiyor. Yoksa uni sinavinda yuksek yapanin tus'ta da yuksek Alma ihtimali fazla yani no brainer.

Genel tababetse Ankara ekolu daha bi pratisyen yetistiriyor diye bilinir, intornlukte baya Pratik yapilir falan. Ist tiplar daha rahattir, tus'a yonlendirir.

Yurt disina gondermekse, eh buyuk sehirdekiler hem hocalarin baglantilari olma ihtimali yani oyle o da cok Aman aman degildir ama daha yuksektir, bi de genel vizyonuyla onde olabilir. Ama Koc herkesi tokatlayabilir burda. Veya Temel tiptan yuruyecekseniz de.

Bence en onemlisi hocalarin ogrenci, stajer, intern egitimine onem vermesi. O da yeni acilmis, dogru durust hoca, Hatta asistani olmayan yerde mumkun degil. Veya senede 500-600 kisi Alan yerde. Tabi idealist hocalar acigi kapiyor biraz oyle kalabalik ama koklu devletlerde.

Ben Trakya mezunuyum, eh TR'nin en muhtesem fakultesi diyemem ama memnunum ordan mezun olmaktan. 9 Eylul, Akdeniz, Esogu, Cukurova zaten Trakya'nin dengi degil. OMU, Selcuk da Bence degil. Ama onlarin ardindan Trakya gelebilir. Erzurum da kendi capinda iyi.

Yani Htepe veya Ankara veya Gazi veya Capa veya Cpasa mezunu adamla Akdeniz, Selcuk, OMU arasinda hekimlik-wise cok bi fark yok. Oyumu da Selcuk-Omu'ye verdim. Trakya'dan Hatta Canakkale'den bile catir catir USMLE Kazanan, Abd'ye giden insanlar biliyorum.

Dolayisiyla is sizde bitiyor. Mutlu olacaginiz sehri secin, Bence ailenizden uzak olabilir biraz. Ama arabayla ulasilcak mesafede gibi. Kasmayin Hacettepe, Capa, Ege diye. Ha Bence azicik baska bolumde de Mutlu olabilirim diyorsaniz oraya gidin, tibba degil. Ama yok benim vizyonum anca tibba yeter, tip da tip diyorsaniz Boyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Baya iyi ama bu durumda dalga geçmemek elde değil

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Şanlı Gülhanem herkesi sollamış 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene bizim bölüm 328 kişi aldı.328 kisiden sadece 26 kisi büte kalmış ama tabi sınavların online olması bunda etkili

• alverist A kullanıcısına yanıt
    Kafalarına göre bişey üretmişler öyle sallıyorlar kardeşim. Dediğin gayet doğru. Ankara'da yaşayan adam ikisi de tutarken Ege yazıyorsa bunun tek nedeni deniz sevdasidir :) İkisi aynı klasman üniversiteler. Trollerin moralini bozmasına izin verme

• Atatürk üniversitesi turkiyedeki en büyük underrated universitedir net.

• LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt

bence de öyle ama küçükken beni oraya götürmüşler ve orada konulan yanlış bir teşhis yüzünden az kalsın hayatım kararacakmış

• Son 5 yilda epey gelisti hocam. Onceden akreditesi bile yoktu. Konu acacagim aslinda ama cok fena useniyorum.

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

bu konudaki kesinlikle en verimli yazı

• UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam işin goygoyu burada, üç beş trollün ne dediğini umursamamak gerek.

Marmara ing ankara türkçeden iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuruyenmuhendis

Marmara ing ankara türkçeden iyi

• top tıp sınırını yedim(kahvaltıda ekmek arası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venterneved -- 20 Temmuz 2023; 23:11:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiyedeki top türkçe tıplar
    Sbü istanbul hamidiye tıp
    Cerrahpaşa tıp
    Hacettepe tıp
    Türkiyedeki top ing tıplar
    Cerrahpaşa
    Hacettepe
    Ankara
    Çapa
    Marmara
    Devletleri yazdım sadexe

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

puahahaaj ankara türkçenin 1945te, ankara ingilizcenin 2018de açılmasına ne demeli peki

• Bir de aybü/sbü yazmışsın ;

aybünün kampüsü deniz manzaralı + 28 tane hastanesi var da benim mi haberim yok 😂😂

Yapcak bişi yok ankara ing şu an daha iyi

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

aynen knk sıralamaya göre kalite sıralamaya devam🤙

şaka şaka ankara türkçede iyi okuldur, sadece ankara şehrini çok sevmem honorable mention olarak alıyorum ankarayı da top Türkçe tıplara

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.