< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOP TIP SINIRI NEDİR?(SADECE DEVLET ÜNİLERİ)+100 OLDU (4. sayfa)
TOP TIP SINIRI NEDİR?(SADECE DEVLET ÜNİLERİ)+100 OLDU
(En Son Oy Tarihi: 20.9.2024)
-
-
hocam gelişimin hiçbir katkısı yok bence en fazla 45 alan duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de zaten aütfdeyim 1.sınıfı bitirdim bu sene
hocam bizde tek ders sonu kalan 30du 7 8 civarı yabancı uyruklu vardı .ama kalan arkadaşlar da gerçekten hiç çabalamayan arkadaşlardı. Dönem 1de kalmak istemezsen kalmazsın ankara tıpta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gelişim online olunca faydalı oluyor haklısınız bu sene için
zaten 1 farklı kolay olsa da en fazla kalan 1de oluyor ama sonraki senelerde azalarak devam ediyor
bir stajda kalanlar var onda da 50 sınırı getirildi bu yüzden kalıyorlar, 110 sistemi bir işe yaramıyor çünkü 50 altında alsanız direkt kalıyorsunuz ve ortalama 60+ olup 50 barajı yiyen çok fazla kalan oldu
ama onda da alttan alma olayı kurtarıyor
-
hocam 3te kdt etkisi ne kadar seneye nyus etkisi düşüyomuş ordan eksilen puanları ne dolduruyor?
Annesi babası doktor olan arkadaşım hütf’ye puanı yeterken ankara tıp yazdı
Kaçla geçtin hocam. Ortalama ne kadar ders çalışıyorsun?
70le geçtim günü gününe çalışırdım ama finale yakın 10 saat kadar çalıştığım olduquote:
Orijinalden alıntı: Guest-8D5CB93FBKaçla geçtin hocam. Ortalama ne kadar ders çalışıyorsun?
kdt etkisi çok fazla hocam zaten full kdt projesi ile uğaraşcaksınız gelecek sene oranı unuttum ama çok fazla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 20 Temmuz 2023; 19:11:35 > -
ortalamam 110 üzerinden 98di ve o kadar da çalışmamıştım
nasıl çalışıyordunuz da günde 10 saati buluyordunuz
-
Hocam 3.modülle 4.modül üst üste oldu o yüzden biraz yorulduğum için düşük geldi konular bittikten sonra boşluğumda sabah erkenden çsye giderdim akşama kadar çalışırdım sonra yurda gider yurtta devam ederdimquote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplıortalamam 110 üzerinden 98di ve o kadar da çalışmamıştım
nasıl çalışıyordunuz da günde 10 saati buluyordunuz
ders öncesi işlenecek dersleri okuyun özellikle slayt okuyun öğrenci notları öğrenciye has olduğundan kötü hatta hocanın her dediğini yazan oluyorlar onlar çok daha fazla kötü
sonra derste hocanızı dinleyin ve not alın gerekli yerleri ders sonu çıkmışlara bakın o konu ile ilgili sonra ertesi güne bakın
-
Deneyeceğim hocamquote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplıders öncesi işlenecek dersleri okuyun özellikle slayt okuyun öğrenci notları öğrenciye has olduğundan kötü hatta hocanın her dediğini yazan oluyorlar onlar çok daha fazla kötü
sonra derste hocanızı dinleyin ve not alın gerekli yerleri ders sonu çıkmışlara bakın o konu ile ilgili sonra ertesi güne bakın
baya iyi çalışıyormuşsunuz
-
FİLDEN büyük FİL avcısı var (Koç,Acı,Medipol)
-
Tıp yazmayı düşünmeyen biri olarak hacettepe Tıp bir ekol. Diğerleri de iyi ama hacettepe farklı.
Karabük şehrinde tıp okuyup şehrin en iyi tıp fakültesindeyim diye top tıp deseydiniz sizi de severlerdi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X