o değilde mhp nasıl %11 aldı amk |
TOP TIP SINIRI NEDİR?(SADECE DEVLET ÜNİLERİ)+100 OLDU (3. sayfa)
TOP TIP SINIRI NEDİR?(SADECE DEVLET ÜNİLERİ)+100 OLDU
(En Son Oy Tarihi: 20.9.2024)
-
-
egeye top deyip de ankaraya demezseniz bu milletin size silahlı direniş hakki başlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence bu sıraya Ege de girer.
Ege'ye giren öğrencilerin çok büyük bir kısmı Ankara'yı da kazanmış olmasına rağmen şehri İzmir veya yakını diye yazanlar.
Gördüğüm CTF veya HÜTF olmadığı zaman İzmir gençleri Ege varken şehir dışına gerek yok moduna geçiyor.
Sadece benim çevremde var 4-5 kişi böyle.
Ayrıca çocukluğumda hastalığım sebebiyle her 2-3 ayda bir Ege yapan biri olarak Ankara'nın batısındaki her şehirden adam mevcuttu.
-
Ben teşekkür ederim. Doğru söylediniz hocam, bence de cut-off orası olmalı.
-
tıpları top ve taşra diye ayırmak çok saçma. top tıpları kendi içinde ayırmak da saçma. artık şu sidik yarışını kesin. tüm tıpçılar kardeştir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 20 Temmuz 2023; 18:3:31 >
Şu tıp top bu değil derken nedenleri ile birlikte yazın da biz de öğrenelim. Kim neye göre karar veriyor? ÖSYM sırasını baz almıyorsunuz diye umut ediyorum.
Katılıyorum, özellikle tercih dönemindeki kardeşlerimize yardımcı olacaktır. Dediğiniz gibi sıralama da tek kriter olmamalı.
-
hacettepe tıp çok zor ama ankara tıp kolay
-
zorluk bakımından hacettepe tıpa girenler 10 yıl daha yaşlanıyor ama ankara tıpta gençleşiyorsunuz
hacettepe tıpa giden erkek arkadaşlarımın çoğunda saç dökülme problemi var ama ankara tıpta herkesin gür saçı var
bu bile bir sebep
kendinizi yıpratmayın ve kolay tıp fakültesi seçin
-
ankara tıpın kolay olduğunu hiç sanmıyorum en kötü zorlukta hacettepe 1 de ise ankara 2 dedir.
kalan oranlarına bakın ankara tıpta sınıfta kalan oran sadece %4
hacettepede bu oran %40+
aybü bu oran %20
gülhane bu oran %55+
gazide ise %10+
eski zorluktan eser yok, ortalamalarda bu sene 1. nin ortalaması 3.99
gerisini sen düşün
eski sistemde 1. ortalaması 3.40 zor olurdu
-
ve tus ortalamasına da bak
ankara tıp zirvelere oynamaya başladı son yıllarda
eskiden lider olan çapa ise geri sıralamalara düştü, aslında düşmedi eski senelerde de benzer puanlar aldı ama ankara tıp puanını baya yükseltti
-
Hocam bu herkes için böyle değil mi? Bu sıralamalarda istanbul ankara izmirden biri seçiliyo önce sonra sıralamada hangisi üstteyse o tercih ediliyor. Tercih yaparken neyi ne kadar biliyoruz ki sanki. Ankara tıpta 2 yılı bitirdim Hacettepe'de de arkadaşlarım var şu an hala şu daha iyi diyemem. Hasta hastaneye giderken de hastane ismine bakmıyor bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%4 değildir ya çok iyimser olmuş
online dönemde böyle idi 3. sınıftayken
zaten stajlarda kalma yok bizde alttan alabiliyorsun dersler (büte yarısı falan kaldı ama çoğu sene içinde alttan alabildi mesela bu stajlarda alttan verme olayı hiçbir yerde yok
sadece tıp dışı okullarda ve ankara tıp stajyerlik döneminde
-----------------------
daha da açacak olursam 4. sınıfta dahiliye ve genel cerrahiden kaldınız başka okulda olsanız o stajları tekrar alırsınız ama bizde alttan alabiliyorsun zorlayıcı ama başaran var
-
ben ankara tıpın hala en zor yerlerden biri olduğunu düşünüyorum ve yaygın görüşün aksine kolay tıp fakültesinin de çok iyi bir şey olmadığını düşünüyorum çünkü öğrenci kolay olan yerde yeteri kadar çalışmaz ve hekimlik hayatında sıkıntılar yaşar
hocam ben bu sene 2yi bitirdim bu sene online da nerdeyse kalan olmadı ama geçen sene 30 kişi 1de kalmıştı dönem 360 kişi ciarıydı yani dönem 1de yüzde 8 yüzde 9 civarıydı bu 2de normal şartlarda artardı ama 15 20 arasını aşacağını sanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2.sınıf nasıl hocam
hesaplanma sistemi gayet iyi gelişimle beraber baya katkısı oluyor ortalama yönünden kaldınız
büt var kaldınız
tek ders sınavı var
ondan da kalırsanız tekrar yapıyorlar
-------------
ama tekrar yapanlara bakacak olursak geneli yabancı uyruklu kişiler oluyor çünkü dil sorunu ve yks gibi bir seçici bir sınavdan gelmediklerinden dolayı burada başarısız oluyorlar hatta bırakanlar oluyor bu yüzden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X