Şimdi Ara

TOP TIP SINIRI NEDİR?(SADECE DEVLET ÜNİLERİ)+100 OLDU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
3.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

TOP TIP SINIRI NEDİR?(SADECE DEVLET ÜNİLERİ)+100 OLDU

(En Son Oy Tarihi: 20.9.2024)
Giriş

Sbü istanbul egeyi alır bu arada , hastane kapışmasında 28 vs 1 kalınca ege neye uğradığını şaşırır 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alverist A kullanıcısına yanıt

Kendi üzerime alındım nedense , sbü türkçe tıp 1 numara 😂😂

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    Hocam sbü İstanbul hakkında en ufak bir fikrim yok, belki gerçekten de çok kalitelidir fakat o kadar antipatiksiniz ki ön yargı oluşuyor insanlarda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Niye antipatiğim ki herkes kendi okulunu savunuyor , ben de kendiminkini savunuyorum 😄😄

Hamidiye top tier degil uzay otesi bir seviyede olduğu için yazamadimTOP TIP SINIRI NEDİR?(SADECE DEVLET ÜNİLERİ)+100 OLDU 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Eyv 😂😂😂

• Venterneved kullanıcısına yanıt

• ben ankara ege tutarken gazi yazmıştım :/ basit diye, öyle değilmiş. kalite olarak ankarayı bilemem de egeden iyidir her türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmitritch -- 21 Temmuz 2023; 1:41:59 >

SBÜ mü top tıp hahahaha

• EgeTıplı kullanıcısına yanıt

Kaç hastaneniz kaç profunuz var , okulunuz deniz kenarında mı ağlama benxe 😄😄

• Bir de sbü istanbul tıpın 28 tane hastanesi var , kampüsü deniz kenarında , prof doç sayısı diğer ünilerden kat kat fazla , ctf ve çapada yapılamayan işlemler bizim üniye bağlı şehir hastanelerine gönderiliyor . Hastanelerin baş hekimleri klinik olarak sbüyü en iyi olarak tanımlıyor çoğu ctf ankara vs mezunu. O listenin tepesine yazman gereken okulu gitmişsin aybünün yanına yazmışsın herhalde haydarpaşa numunenin baş hekimi , siyami erseğin baş hekimi değilde sen daha iyi biliyorsun hangi okulların top tier oldugunu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• TOP TIP SINIRI NEDİR?(SADECE DEVLET ÜNİLERİ)+100 OLDU

Stajda ne yapıyorsunuz hocam tek 1 tane hastane olması daha iyi olmaz mi

doktor bu ne

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Bu veriler yalan(!)

• EgeTıplı kullanıcısına yanıt

bu da hamidiye uluslararası tıp

Sbünün sistemi farklı hocalar 28 farklı hastaneden geliyor, yök adapte olamamış sanırım belki 1 tane hastaneyi seçip koymuş olabilir . Yani istanbul üniversitesi çapa tıpın kadrosunu çapa hastanesi oluşturuyor biz de hastane sayısı fazla tüm hastaneler okulun doktor kadrosunu oluşturuyor

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Yani şöyle bizim okulun kampüsü var ondan teorik eğitimleri ilk 3 sene kampüste alıyorsun bence hastanede almamak büyük bir avantaj , stajları ise iyi hastanelerde yapıyorsun bazı hastaneler belli branşlarda çapa ve ctf den iyi . Çok hastane olunca kalabalık da olmuyor daha rahat kendini geliştiriyorsun diye düşünüyorum. Hastanelerin fiziki şartları da iyi . Mesela şehir hastanelerinde son model aletler var bunlar çapa da yok mesela bizim komşunun tedavisini şehir hastanesine yönlendirdiler bu tarz avantajları da oluyor teknolojik ameliyatları faln görebiliyorsun . Yani tek hastane olsa bu kadar imkan olmaz diye düşünüyorum bi kere derslere giren hocalar farklı hastanelerden gelince arada derslerin çakıştığı oluyor konu olarak tecrüben daha da katlanıyor , birçok hastanenin vaka çeşitliliği derslere yansımış oluyor . Ama mesela plastik cerrahi seçcem ctf yi yazarım burda tıp eğitimilerinden bahsediyorum ya da kardiyo seçsem siyami ersek yazarım mesela

Bir de belirteyim dersime giren bir yıldaki prof sayısını yök görse psikolojisi bozulur , şimdi aklıma geldi de 3. Sınftaylen nöroloji kurulunda sadece nöroloji dersine 28 ayrı prof girmişti , göze 6 ayrı prof, kbbye 7 ayrı prof böyle gidiyor bunun daha patosu farması mikrosu beyin cerrahisi vs. Var da var ve bu sadece 6. Komiteydi bizim bir komiteye giren prof sayısı zaten okulların yüzde 80 inin toplam prof sayısına eşit bu listeyi kim hazırladı kahkaha atıcam şimdi🤣🤣🤣

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.