Şimdi Ara

4-6 bin Dolar Maaş ve İibf'de okulun önemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
5
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sbk holding'in yayınladığı genç başkanlar iş ilanı

1.Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi

2.Galatasaray Üniversitesi Hukuk

3.Koç Üniversitesi Uluslararası ilişkiler

4.Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği

5.Bilkent Üniversitesi İşletme / İktisat bölümleri ile

Yukarıdaki üniversiteler ve dengi yurtdışı üniversitelerinden yeni mezun yada en fazla 5 yıllık iş deneyimi olan,

Anadili gibi İngilizce + 2. Yabancı dil bilen genç arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz.

Seçilen 10 başkan, 4.000$ ile 6.000$ arası maaş + bonus + Courchevel’de kış tatili , St. Tropez’de yaz tatili gibi birçok özel hakka sahip olacak, ayrıca yılın 15 günü bir yardım kuruluşunda gönüllü olarak çalışacak.

St tropez'de tatil... Vay be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İİBF de okul önemliymiş onu anlıyoruz. okuldaki rehberlikçi bazı okullar harici diğer başvurular kabul edilmez diyordu doğruymuş demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McKinsey vermiyor aq bu imkanları. SBK Holding ne lan ilk defa duydum. Sağlam firmlaardan hiçbirinin böyle uyduruk kurumsal olmayan bir açıklamayla ilan verdiğini görmemiştim. PR çalışması falan herhalde.

Absürtlük yapalım da konuşulsun diye yani.

Ekşi'de sezgin baran korkmaz ismini aratin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsickday -- 5 Eylül 2020; 11:10:21 >
  • bu ne aq yeni mezuna ayda 35 40bin lira bide yetmezmiş gibi yaz kış tatil veriyolarmış
  • Nasıl yani şimdi sabancı ie mezunu alıp mesela boun ie mezunu istemiyorlar mı veya koç bilkent odtü vs illa sabancı ie mi olması gerekiyor? Ya da boun econ mezunu alıp koç econ almıyorlar mı?
  • Beausejour B kullanıcısına yanıt
    DH'den bir çocuğa demiş herhalde başvuru sayfasına yaz bildiğin iyi ünileri diye :D

Boğaziçi Ekonomi kabülümüzdür ama İşletme olmaz. Bilkent İktisat/İşletme'de olur. Niye ? xd
  • sunsickday kullanıcısına yanıt
    Biofarma ve unico sigortanın sahibi bu holding. Pr olduğunu sanmıyorum çok büyük bir holding çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Üniversite olarak
    13 yıl önce açıldı
    yks den sonra görüşmek üzere
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu ilanda bir sorun var bence. sanirim ileride bu maaslari kazanabilirsiniz diyor

fazla para vermesi ile unlu mckinsey bile bunun yarisini veriyor. 4000 dolar dedigimiz para 30.000 tl yapiyor...

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    sanirim her okuldan 1 bolum yazmislar. iyi universitelerin(herkesin aklina gelen) iibf-endustri mezunlari olarak algiladim ben ilani. ama ilanin genelinde bir sacmalik var...

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Utah Federal Savcılığı, mahkemeye başvurarak iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'ın (SBK) Türkiye'deki varlıklarının ABD tarafından geri alınmasını talep etti.

Dünün haberi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsickday -- 5 Eylül 2020; 11:9:58 >
    Karanlık bir adam olduğu kesin zaten. Muhtemelen kara para aklama tarzı işler var.

• Herhangi bir iş ilanı böyle verilmez hele internet sitesinden.

Boğaziçi işletmenin eğitimini yeterli görmüyor olabilirler. Alanında en iyileri istiyor çünkü bu adamlar.

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ilana inanıyorsun sanırım. Elimde bir köprü var alıcısıysan görüşelim.
    Sbk holdingi daha önce duymamış birinden köprü almam sağol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.