Şimdi Ara

4-6 bin Dolar Maaş ve İibf'de okulun önemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
5
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam karanlık işleri olduğu konusunda hemfikiriz zaten. Zamanında dolandırıcılıkla zengin olmuş biri. Ama bu ilanın fake olduğu anlamına gelmiyor, Türkiye'deki çoğu zenginin böyle karanlık işleri var.

Muhtemelen biraz reklam olsun biraz da istediği iyi eğitimli insanları kendine çekmek için (çünkü bu okullardan mezun biri neden orta seviye bir Türk holdingine iş başvurusu yapsın) diye verdiği imkanları direkt açıklamış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sunsickday kullanıcısına yanıt
    mckinsey mi ne diyorsun lan vatan haini
  • mckinsey yerli ve milli bir şirkettir. Hatırlarsanız vaktinde Ekonomi Bakanımız Berat Albayrak bu şirketten danışmanlık almayı bile düşünmüştür.
  • mezun olduğu üniversite ile başarılı olmanın doğru orantılı olduğunu sananlar mevcut mu gerçekten? Şu ilan açık açık PR çalışması. Belirli üniversitelerin imkanları çok iyi ancak bunlardan öğrencilerin bir kısmı yararlanabiliyor, gerisi sağda olsa sürünüyor mezun olduklarında.
  • ulan bu adam bildiğin ağır taşralı görgüsüz bir adam 5bin lira veriyorum calisanlarim karısına botoks yaptırıyor falan diyor bu ilani da pek tâbi verir çünkü öyle bir görmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir videosunda ben buralara ayakkabı boyararak geldim vs diyordu etkilenmiştim açıkçası ve çalışanlarına çok veriyorum piyasa üstünde vs diyordu ama faso fisoymus yazdıklarıniza göre şaşırdım açıkçası

• Sbk holding kim aw. Boun bilgisayar mezunuyum sbk ya giremedik artik microsoft google filan bakacagiz. Umarim ciddiye alan yoktur

• Aldın mı 4-6 bin doları hahaha.

Zamanında inandıramadık bu adamı ya...

Adam tüm ülkelerde aranıyor şimdi. Türkiye'de gündemde falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 9 Haziran 2021; 10:22:48 >
  • SBK Holding mi djdjdhdmsmmf Güzel hort olmuş bu konu.

• helixSNAA kullanıcısına yanıt

Hocam forumun en iyi hortlarından birine imza attınız sağ olun hahahhahahah hort görünce sinirlenirim normalde ama bu çok iyi

• Gördüğüm en absürt iş ilanı

• 5 bin dolar maaşa hayatını karartmak isteyenler için 10/10 ilan

• Otellerine millet kafasi esince tankla girmese o kadar fena degil aslinda sbk holding

• Ben de diyorum benim CV'ye neden yanıt gelmedi hala...

• ahahahah sbk holding yazdım adam tutuklanmış  

• Abd devletini dolandırmakla suçlanıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CV'yi Amerika'ya yollayabilirsiniz arkadaslar evinizden bile alırlar, iste hizmet budur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.