Şimdi Ara

yks den sonra görüşmek üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 12 Haziran 2023; 1:12:11 >

• 30binle kapatan tıp sıralamaları geçen seneki 22bin sıralamasını geçin devlet tıp kontenjanı 14binse 16-17binle kapatacak gibi yks den sonra görüşmek üzere 

• Şeyh uçmaz mürit uçurur. Tipin uçacağı falan yok sen ucuruyorsun. 30 35k ile kapatır bu sene de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Ben zaten her gün hastane otoparkindan geçiyorum ne anlatiyorsun, hepsinin lüks arabaya bindiğini de biliyorum ama maaşların artması TIPIN yükselişi için TAM anlamıyla yeterli değil. İş yükünün azaltılması, sevk sisteminin geliştirilmesi, şiddete caydırıcı etkin önlemler de şart

• alternatifi olmayan meslegin 90 almasi normal...vermezsen gider baska yerde yapar meslegini..vasifsiz degil sonucta

Birkaç saate mesajlarını da sileceksin konuyu da o yüzden zaman harcamak istemiyorum

• şimdi ortalama doktor olsaydım bu aracı kaç yıla alabilirdim

yks den sonra görüşmek üzere
  • umarım daha da çok alır hekimler, amerikada hekimler asgari ücretin 34 katı maaş alıyorlar yani aylık 289bin tl alsalar hakederler ki türkiyedeki hekimin 1 ayda çalıştığını amerikalı hekim 3-4 ayda anca çalışıyor

belki amerika uç bir örnek oldu ama mevzuyu anladınız

• biraz abartmış olabilirim ama 22binden kesinlikle iyi kapatacağı kesinyks den sonra görüşmek üzere 

22kdan iyi kapatmayacak hocam, 2021 yılında bile 22k ile kapattı şimdi ne olacak da 22kdan iyi kapatacak? tıp fakültesi ve hekimlik mesleği imaj düşüşü yaşıyor maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt

kaçtan kapatır

• ne bileyim ben ama 22kdan değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 20li yaşlarını dolar kazanıp kendi işini yapıp gezip tozmakla geçiren chad yazılımcıların konuyu sklme seviyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 12 Haziran 2023; 0:50:26 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.