Şimdi Ara

supara zorluk seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene karekök 0 ve 345 tyt mat çözdüm 345in orijinal sorular ve ösym tadındaki son 2 testinde falan zorlanıyordum gerisi kolaydı bu sene mikail hoca aldım onla ilerleyeceğim ve elimde 3d var geçen sene almıştım hiç dokunulmamış ama çok zor diyolar onu çözmeden önce 1 kaynak çözmeyi düşünüyorum youtubeda kürşat diye bir hoca suparanın çözümlerini yapacakmış 1 ayda başladı hatta sizce supara alayım mı 434 sayfa bu arada 1 ayda nasıl bitirecek bilmiyorum ama.
    Kısacası suparanın zorluk derecesi nasıldır 3dden falan zorsa almam zaten.
    edit: tyt için bu arada unutmuşum söylemeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivenordisco -- 21 Ağustos 2019; 10:28:48 >

• büyük ihtimal bilgi sarmal alacağım sanırım.
  • İkisini de yakın çevremde çözenler vardı. Sanırım Bilgi Sarmal ile Supara benzer zorluktalar. Hangisi hoşuna giderse onu al bence.
  • Tyt Supara SB yenilendi ve klasik ve yeni nesil sorular ile beraber OSYM benzeri sorular var. Seviuesi ise Orta diyebiliriz. 3D ye göre daha kolay diyebiliriz.

TYT Bilgi sarmalı SB ise bu yıl yenilendi ve gerçekten kaliteli, seviyesi ise orta-zor diyebiliriz.
  • ayt matı fazla kolay
  • Ayt matta sarmaldan sonra 345 in orijinal sorularini cozup sonra acil mi yapmaliyim
  • developeradmin D kullanıcısına yanıt
    Sizce hangisi alınmalı supara mı bilgi sarmal mı ondan sonra 3d çözeceğim son olarak sonra denemeler.
  • Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    Bilgi sarmalından sonra 3d ye gerek yok, direk denemeler çözülebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.