evet arkadaslar nasıldı yks 2024? trollük olmasın plss |
Bildirim
evet arkadaslar nasıldı yks 2024? trollük olmasın plss |
Gotten sikis diye yorumladim. Sakasiz hayatimda girdigim en zor sinavdi matematik adina
|
21 çerez kalır usta bunun yanında 0 şaka
|
Şu forumdaki bazı kişilere anguta anlatır gibi anlatmak gerekiyor bazı şeyleri.
1-)2021 sınavına eşşek gibi çalıştıysan sınav stresiyle yapabileceğin soruları da yapamamışsındır. Bu yıl götünü yaya yaya girdiğin sınavla bir tutman açık ve net andavallıktır ben sana bunu baştan söyleyeyim. 2-)Nerede yazmışım ki 2021den zordu? Herhangi bir şeye zor denildiği an HAYIR 2021 VAR diye ağlamak komik. 3-) Matematik denen şey bir biyoloji kimya değil. Girdiğin yılların farkı da 10 yıl değil. 3 yıl sonra aynı kurumun aynı sınavının aynı konularını çözmüşsün. İyi çalışan adam formülleri niye unutsun? Yıllarca mat çalışmamış temeli sağlam birisi türev almayı/log formüllerini unutmaz, hepsinin bir mantığı var çünkü. Konu 2024 sınavı ve zorluğuyken kendinizi 10 15 kişinin olduğu uyduruk bir platformda 2 mat fazla yapıp zor değildi diyerek allahmış üstün zekaymış gibi görmenize bayılıyorum. |
neden |
aa doğru ben bitti sanıyom ayt yi hahaha |
maalesef benim fikrim çok zor olduğu yönünde. Hem erken çıktım hem de epey soruyu yapamadım. Herkese geçmiş olsun dileklerimle... Ben yapamadım sizler başarılı olursunuz inşallah :') < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57BE86A9C -- 9 Haziran 2024; 13:15:3 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oha |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DicleMech26 -- 9 Haziran 2024; 13:41:21 > |
|
gerçeğe yakın yks sıralama tahmini yapabilmem için daha fazla veriye ihtiyacım var.Lütfen görüşlerinizi belirtin arkdaşlar. Diğer senelerle kıyaslayabilirsiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambayo -- 9 Haziran 2024; 13:56:31 > |
sen kimsin ve ekibin kim. dalgamı geçiyorsun milletle. |