Şimdi Ara

Dershane seviye belirleme sınavı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12. sınıfım, bu sene Birey dershanesine yazılacağım, temelim olmadığı için netlerim rezalet maalesef, ilk girdiğim seviye belirleme sınavından sonra en alt sınıfa gireceğim büyük ihtimal, bundan sonraki aylarda sıkı çalışıp tekrar seviye belirleme sınavına girdiğimde iyi netler yaparsam üst sınıfa geçebiliyor muyum, yoksa hep aynı sınıfta mı kalıyorum?

• Geçebiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnx-x

Geçebiliyorsun
    Teşekkür ederim.
  • Dershaneden dershaneye degisir ama bana kalirsa en az 1 kere daha olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eğer son sınıfın 1.si olursan veya bir üstteki sınıftan birinden yüksek yaparsan yer değişirsin.ilk sınavdan sonra komple sınıflar karılmaz
  • Normalde değişir.

• Kesinlikle değişmez.Şayet netlerin ciddi bir şekilde yükselirse rehberlikcilerle konuş senin sinifini değişirler.
    Bu arada kötu siniftan korkma yemezler.Senin gibi olupta bir şeyler yapmaya çalişanlar mutlaka olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Up
    günde 10 saat felan çalışıyorum diyordunuz hocam sanki bir zamanlar.?

sonradan bıraktınız herhalde
  • Dün Birey dershanesine yazıldım ocak ayının başına kadar 3 defa olacak sınıf geçiş için sınav dediler bende en alttan başlayacağım sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayda bir değişir genelde. ama yılbaşından sonra sabit kalır düzen bozulmasın diye. ama sınıfı pek takma 3. sınıfta olup ilk 5kda olan ama ilk sınıfta olup 50 bine giremeyen arkadaşlarım var.
  • Geçiriyorlar hocam sonraki denemeden iyi puan getirirsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

günde 10 saat felan çalışıyorum diyordunuz hocam sanki bir zamanlar.?

sonradan bıraktınız herhalde

Alıntıları Göster
    Evet hocam, kendimi uzun süre saldım ve netlerimde ciddi bir düşüş yaşandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

ayda bir değişir genelde. ama yılbaşından sonra sabit kalır düzen bozulmasın diye. ama sınıfı pek takma 3. sınıfta olup ilk 5kda olan ama ilk sınıfta olup 50 bine giremeyen arkadaşlarım var.
    Hocam dershaneye gitmediğim için sistemi bilmiyorum, bu üst sınıflar ile alt sınıflar arasında öğrencilerin seviyesi dışında nasıl bir fark oluyor? hocanın anlatımı, çözdükleri sorular vb. fark var mı?
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    bariz bi fark olmuyor ama bazı hocalar davranışlarında fark gösteriyor. mesela bizim fizikçi ilk sınıfta olanlar denemede kötü yapınca uyarıp tavsiye veriyordu ben ikinci sınıftaydım bize öyle bir şey yapmıyordu.

genelde dershane hocalarının soru sorduğu bi kağıt olur elinde her sınıfta o soruları çözer fark etmez yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

bariz bi fark olmuyor ama bazı hocalar davranışlarında fark gösteriyor. mesela bizim fizikçi ilk sınıfta olanlar denemede kötü yapınca uyarıp tavsiye veriyordu ben ikinci sınıftaydım bize öyle bir şey yapmıyordu.

genelde dershane hocalarının soru sorduğu bi kağıt olur elinde her sınıfta o soruları çözer fark etmez yani
    Ben bariz bir fark olduğunu sanıyordum hocam, o yüzden seviye belirleme sınavından korkuyordum, sorun yokmuş o zaman. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.