Şimdi Ara

YKS 2024 ZORLUK SEVİYESİ NASILDI CİDDİLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
12.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    190k mezunum 20 işaretledim... integral ful ama Türev limit trigo neydi öyle....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Soru kitapçıkları ne zaman yayınlanacak hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: maviplanet

sen kimsin ve ekibin kim. dalgamı geçiyorsun milletle.

estağfurullah hocam ekip mekip yok her sene olan bir şey bu netlerden sıralam tahmini yapıyoruz

• mat 21 den zor muydu? öyle diyenler gördüm

• Cok fena zordu mat. Sosyal kolaydi

• bambayo B kullanıcısına yanıt
    21 çerez kalır usta bunun yanında 0 şaka

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 21x0.5e kendinizi hazırlayın ilk 1000 kapıları 50 netten açılacaktir

• 29 ayt mat neti ilk 20 ye sokacsk belli oldu

• DicleMech26 kullanıcısına yanıt
    Aynen knk sen git bana git touchblue al gel

• Harbiden çok sağlamdı özellikle analitik çember sorusu fenasaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayt mat zor değil çok zordu bence. Denemelerin çok üstündeydi. 34 işaretledim. Kimya da fenin geneline göre zordu, birkaç pürüz var orada da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memo for money -- 9 Haziran 2024; 14:44:22 >
  • Eastai kullanıcısına yanıt

Abart 21 e eşşek gibi çalışarak 26 yaptım. 24 de 3 yıldır mat görmediğim halde 25 işaretledim

• Rick'in Birası kullanıcısına yanıt
    Şu forumdaki bazı kişilere anguta anlatır gibi anlatmak gerekiyor bazı şeyleri.
    1-)2021 sınavına eşşek gibi çalıştıysan sınav stresiyle yapabileceğin soruları da yapamamışsındır. Bu yıl götünü yaya yaya girdiğin sınavla bir tutman açık ve net andavallıktır ben sana bunu baştan söyleyeyim.
    2-)Nerede yazmışım ki 2021den zordu? Herhangi bir şeye zor denildiği an HAYIR 2021 VAR diye ağlamak komik.
    3-) Matematik denen şey bir biyoloji kimya değil. Girdiğin yılların farkı da 10 yıl değil. 3 yıl sonra aynı kurumun aynı sınavının aynı konularını çözmüşsün. İyi çalışan adam formülleri niye unutsun? Yıllarca mat çalışmamış temeli sağlam birisi türev almayı/log formüllerini unutmaz, hepsinin bir mantığı var çünkü. Konu 2024 sınavı ve zorluğuyken kendinizi 10 15 kişinin olduğu uyduruk bir platformda 2 mat fazla yapıp zor değildi diyerek allahmış üstün zekaymış gibi görmenize bayılıyorum.

• Dün ve bugün ki mat. soruları zordu.

• Eastai kullanıcısına yanıt

21 bunun yanında çerez gibi kalır diyene cevap vermiştim sen etiketlenmişsin angut babandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rick'in Birası -- 9 Haziran 2024; 20:12:12 >
  • soru kitapçığı yayımlanmış soruları inceledim 2021 cok net daha zor bundan ama kalan tüm geçmiş sınavlardan zor duruyor 2018'den beri

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Sizin çocuk naptı?

• zor değil bence, 1 saatte matta 25-1 geldi 12 soruya bakmadım bile  

(4 soru integralden bilmiyom+geoda 8 soruya bakmadım uykum geldi)

• sınav saçma bir şekilde zordu. sene içerisinde böyle böyle bir yayının denemesini çözdükten sonra bir daha o yayının denemelerini almazdım. 2021 tytde ilk 12 konu+limit+dizi kısmı bence gayet yapılabilirdi. 20 net yapan biri rahat o netleri görürdü ama bu sene daha zor

ben normalde 23-24 net arası yapıyordum sınavda 17 net yaptım. benim adıma aytde iyi geçen tek şey sos 1 ve sos 2 oldu. ordan ilk 200 yaparsam koça gitmeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.