Şimdi Ara

birey b zorluk derecesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedir arkadaşlar son testlere gelince deliriyorum bir konuda

• orta-zor
    eski basımlarda son testler zordu baya yenileri bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipola

orta-zor
    eski basımlarda son testler zordu baya yenileri bilmiyorum
    2018 basım hocam
  • up
  • 5/10. tam orta seviye bir kitaptır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bro birey b zaman kaybıdır. Hem kasıntı zor sorular sorar hem de yeni nesil sorular çok az. Başka kitaptan ilerlemeni öneririm.
  • geometriyi öğretir sana birey ve eis adamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstte biri yeni nesil az demiş de yeni nesili yapmak için ilk klasik sorular halledilmeli. Birey b ve eis de bunu gayet iyi sağlıyo. Devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67D5C8726

Üstte biri yeni nesil az demiş de yeni nesili yapmak için ilk klasik sorular halledilmeli. Birey b ve eis de bunu gayet iyi sağlıyo. Devam et
    kardeşim insanları yanlış yönlendirme, bu mantıkla 2010'dan kalan ygs kitaplarını da çözebilirsin. Bir kitapta hem klasik hem yeni nesil sorular olmalı yoksa yeni nesil sorular için tekrar kitap alman gerekecek.
  • bitbox27 B kullanıcısına yanıt
    İkisini de içerenler daha iyi tabiki. Ben başta klasikleri halledip sonra klasik +yeni nesil olanları çözmüştüm, bende işe yaradı. Herkes aynı olacak diye bı kaide yok fikrimi belirttim.
    Birey yerine bilgi sarmal veya acil çözmek çok daha iyi olur ama zorlaya da bilir.

• Orta ve biraz ustu

• birey b'de bir büyük sıkıntı da şu: kolaydan zora çok çabuk geçiyor ve arada yumuşak bir geçiş olmadığı için esneyerek çözdüğün sorulardan bi anda içinden çıkamadığın sorulara dönüşüyor. Ben bilgi sarmalını öneririm kesinlikle, hem klasik sorular var hem de yeni nesil sorular ve de orta seviye için oldukça uygun sorularının seviyesi.
  • Kafa dengi geometrinin sefiridir

Zorluk kolaylık olayına pek dikkat etmemiştim açıkçası. Kendi adıma yapılabilirliğine bakıyodum soru düzeyinde. Kişiden kişiye değişebilen bi şey. Bilgi sarmal konusunda katılıyorum sana.

• Birey A yı çözdüm çok beğendim ortanın bi tık altıydı. Sonra birey b ye geçip çözememiştim zor gelmişti
    buna hiiiiiiiç katılmıyorum. birey b ilk çözdüğüm geo kitabı, sadece onunla bile çok güzel netler çıkarıyordum. yeni nesil safsatasına kanmayın zaten, klasik soruların renkli hali. illa yeni nesil çözülecekse acil geo çözülmeli. ha kasıntı sorular var mı var ama çok az, bazı konuların son testleri öyle oluyor ama genel olarak çok faydalı kitap. bu sene sadece birey b çözdüm + acil geonun üçgenlerini çözdüm sınavda fulledim neredeyse. yanlış yönlendirme yapmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 13 Ağustos 2020; 19:12:5 >
  • 4/10

• geometri sadece onu çözdüm.gayet güzel bir başlangıç kitabı.

• quote:

Orijinalden alıntı: air raid siren

buna hiiiiiiiç katılmıyorum. birey b ilk çözdüğüm geo kitabı, sadece onunla bile çok güzel netler çıkarıyordum. yeni nesil safsatasına kanmayın zaten, klasik soruların renkli hali. illa yeni nesil çözülecekse acil geo çözülmeli. ha kasıntı sorular var mı var ama çok az, bazı konuların son testleri öyle oluyor ama genel olarak çok faydalı kitap. bu sene sadece birey b çözdüm + acil geonun üçgenlerini çözdüm sınavda fulledim neredeyse. yanlış yönlendirme yapmayalım.
    hocam ben tytde geo sorularını göremedimde bu sene geo adına 1 kaynağım bile yoktu çözmedim aytyi trigoyuda sayarsak 13d1b yaptım ama çok zamanımı yedi bu sene birey b supara acil yapıcam sırayla
  • Hocam bence birey serisi çok gereksiz ve boş, onun yerine daha verimli kaynaklar kullanılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.