ne kadar? |
Aselsan bilgisayar muhendisi staj maasi ne kadar
-
-
Kabul aldınız mı -
Geçen sene asgari ücretin 2/3'ü idi. Bu sene bir değişiklik yaptılar mı bilmiyorum.
-
Sonrasi icin dusunuyorum da merak ettim.. Herhalde ya burada ya da taide yaparim.
-
kaçıncı sınıfsın hocam
aselsan daha prestijli gibi sanki
-
Aynen hocam aselsan bence de daha iyi. Ancak, Gelecekte devam etmek gibi bir planim olmadigi icin yurt disi adi hangisinin daha iyi onu arastiriyorum. Almanya Master icin hangisi daha iyi olur. 2'deyim hocam.
-
Yani eskiden Tai nin ortaklığı vardı biliyorsundur zaten
O yüzden belki bilinirliği daha fazla olabilir
-
Çok bir prestij farkı yok sanki sektörün içinde, ben de tai'de yaptım bu arada. Aselsan da yaparım belki seneye
-
Kacinci sinifsiniz hocam ? Kacta staja gittiniz ?
-
2.sınıfım. 1 ay önce yaptım daha, 2'den 3'e geciyorum bu sene.
-
2nin yazinda yapiliyor mu hocam.. Ben 3'un yazinda yapacaktim ? 2.sinifin yazinda yapmak mantikli mi sizce ?
-
Top okul +3.5 cgpa lazım 2 için. Almıyorlar normalde. Kabul alabilirsen yap tabii neden yapmayasın :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nphexy -- 13 Ağustos 2023; 18:26:27 > -
Asgaridir muhtemelen baykar asgari veriyor -
havelsan nasıl? prestij ve maaş açısından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2FFF0565E -- 13 Ağustos 2023; 21:48:39 > -
Maaşlar aşağı yukarı aynı diğer ss ler ile. Prestij açısından, tai=aselsan=havelsan=roketsan gibi görülüyor içeriden.
-
Asgari/3 tum savunmalarda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X