Şimdi Ara

Doktor maaşının azaltılması gerekliliği bilkent ctis mezunu bile kazanamiyor bu maasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilkent ctiste mezun olsam bile alamayacağım, bilkent ctis okumalı miyim?

https://x.com/akifdmr_/status/1831944550426067151

Doktor maaşının azaltılması gerekliliği bilkent ctis mezunu bile kazanamiyor bu maasi

Edit:1 bu maaslar azmış gerçek maaslar

Bilkent ctis mi tip mı

https://x.com/akifdmr_/status/1832787544003510583

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• >banane dr maaşından

TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ

Ben de yerleşirsem taşra tıpa yerleşeceğim ama en azından benim kendimi amerikan hastanesinde çalışan plastik cerrahi uzmanı ile aynı kefede görüğüm pembe panjurlu hayallerim yok. Gerçeklerin farkına varmak lazım insanlar çapa cerrahpaşa v.s gibi yerlerden mezun doktorlara gitmek için özel hastanelere para veriyor. Kimse zattiri zort tıp mezunu adama gitmek için özele randevu başı para vermez. Tıp garantisi olan tek meslek ama taşra tıpın gerçeği devlet hastanesinde maaşını alıp suriyelilere bakmak ve yeşil alanda dayak yemek. O yüzden buraya özelde ortopedist muayene başı şu kadar para alıyor diye kendinizi gazlamayın çakılırsınız. Böyle süslü rüyalarınız varsa ( çapa cerrahpaşa ankara gazi ege 9 eylül v.s) yerler için oturup sınava çalışın. Dedem bile özelden randevu alırken neresi mezunuymuş diye sorarken bundan 10 sene sonra insanların daha bilinçleşecek olduğunu varsayarsak elit doktorluk güzel fakülteler şart. Unutmayın hayallerle yaşayanı...    

• Puhahahahaha

Konuyu ben açmadım

• orhanerdönmez

• Jamser kullanıcısına yanıt

ben açmadım hocam banane dr maaşından

• orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt

>banane dr maaşından

Doktor maaşının azaltılması gerekliliği bilkent ctis mezunu bile kazanamiyor bu maasi Doktor maaşının azaltılması gerekliliği bilkent ctis mezunu bile kazanamiyor bu maasi Doktor maaşının azaltılması gerekliliği bilkent ctis mezunu bile kazanamiyor bu maasi 

TAŞRA TIPTA OKUYANLARIN ÖZELDE ÇALIŞAN DOKTORLARI ÖZENEREK YÜKSEK MAAŞ ALACAKLARINI BEKLEMESİ

Ben de yerleşirsem taşra tıpa yerleşeceğim ama en azından benim kendimi amerikan hastanesinde çalışan plastik cerrahi uzmanı ile aynı kefede görüğüm pembe panjurlu hayallerim yok. Gerçeklerin farkına varmak lazım insanlar çapa cerrahpaşa v.s gibi yerlerden mezun doktorlara gitmek için özel hastanelere para veriyor. Kimse zattiri zort tıp mezunu adama gitmek için özele randevu başı para vermez. Tıp garantisi olan tek meslek ama taşra tıpın gerçeği devlet hastanesinde maaşını alıp suriyelilere bakmak ve yeşil alanda dayak yemek. O yüzden buraya özelde ortopedist muayene başı şu kadar para alıyor diye kendinizi gazlamayın çakılırsınız. Böyle süslü rüyalarınız varsa ( çapa cerrahpaşa ankara gazi ege 9 eylül v.s) yerler için oturup sınava çalışın. Dedem bile özelden randevu alırken neresi mezunuymuş diye sorarken bundan 10 sene sonra insanların daha bilinçleşecek olduğunu varsayarsak elit doktorluk güzel fakülteler şart. Unutmayın hayallerle yaşayanı... Doktor maaşının azaltılması gerekliliği bilkent ctis mezunu bile kazanamiyor bu maasi Doktor maaşının azaltılması gerekliliği bilkent ctis mezunu bile kazanamiyor bu maasi Doktor maaşının azaltılması gerekliliği bilkent ctis mezunu bile kazanamiyor bu maasi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 9 Eylül 2024; 11:21:16 >

• bu kadar alıyor mu doktorlar bilmiyorum ama umarım alıyorlardır. çok hake ediyorlar aldıkları para daha da artar umarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jamser kullanıcısına yanıt

burada zaten doktorların maaşının giderek azalacağını söylemişim ama doktorların 200 + kazandığını inanıyorsanız elimde 3 adet köprü var uzman dr 130 150 arası maks

• tıp kazanmış adam hemen başlamış daha çok kazanırlar umarım diye doktorlar çok kazanıyor ama sizin gibi ağrı kars mezunları değil siz suriliden dayak yiyip 100 k kazanacaksınız :)

Olm o tıpların gelmesi için yalvarıp yakarıyordun la gelir mi diye millete ağlıyordun ucundan tıp kaçırdığın için malum yerin çok sağlam yanmış kudurmuşsun salyalı ağzınla durduk yere millete sataşıyorsun neyse sen kudurmaya ve ağlamaya devam ORRRRRRRRRRHANDoktor maaşının azaltılması gerekliliği bilkent ctis mezunu bile kazanamiyor bu maasi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 9 Eylül 2024; 11:56:42 >

ORRRRRRRhan tıpa sallayacağına ders çalış seneye kazanırsın belki hadi abicim kapat bilgisayarı 🙂

Mezun musun yoksa yerleştin mi bi yere?

• Mezun ama pilotaj kazandığını iddaa ediyor şizofren biraz 😁😁😁

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

3-4 ay sürede çalışıp 25k sıralama yapıp tıp kazandım Doktor maaşının azaltılması gerekliliği bilkent ctis mezunu bile kazanamiyor bu maasi  1 yıl çalışsam daha fazla sıralama yapardım eminim. Hedefim tıptı ve kazandım ama sen kazanamadın Doktor maaşının azaltılması gerekliliği bilkent ctis mezunu bile kazanamiyor bu maasi Doktor maaşının azaltılması gerekliliği bilkent ctis mezunu bile kazanamiyor bu maasi 

• Doktor maaşının azaltılması gerekliliği bilkent ctis mezunu bile kazanamiyor bu maasi

• 2030 da pratisyen maaşları inmeye başlar az sabret

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

ahahahhahh ya ben zaten tıp istediğimi saklamıyorum aga siz problemli misiniz. sonradan vazgeçtim diyorum çünkü leeeeşş gibi bölüm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.