keşke mühendisler de yazılımcılar gibi olsa da doktor maaşlarını kafaya takmasalar ve eleştirmeseler temmuzda en düşük doktor maaşı 90 bin olması sadece bir hayal ve alttaki yorumu yapan da mühendis hekimlere karşı bir yazı yazmış hatta doktor maaşı en fazla 30k olsun isteyen mühendisler var özetçe adamlar son 1 yıldır doktor maaşı ile kafayı bozmuşlar ve iyice saçmalıyorlar ben de onlara karşı açtığım bir konu gerçekliği yansıtmıyor KM CllMlkt - ÜVEY EVLAT MÜHENDİStwitter “@drbozkurt23 @SedatAtlas79 Güle güle, sen zaten ülkeyi düşünmüyorsun, sadece kendini düşünen terbiyesiz bir mahluksun. Kamuda en düşük ücret ile en yüksek ücret arasında 2.5 katı geçmeyecek şekilde bir denge kurulmalıdır. En düşük memur maaşı 11bin olan ülkede en yüksek maaş 30bini kesinlikle geçmemelidir” https://twitter.com/cmulkut/status/1664958245155241984 |
yks den sonra görüşmek üzere (2. sayfa)
-
-
23k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin dediğin gibi olanların bir elin parmağını geçmemesi peki
yengeç sepeti sendromu sadece okumamış insanlarda değil okumuş insanlarda da var malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 12 Haziran 2023; 1:13:54 >
Tıp kontenjanları çok arttı bir de henüz tıptaki yükseliş yeterli değil , yazılımdaki o hype da daha düşmedi ondan ben sıralamalar yükselmez diyorum. Tabi 2 k ile girdiğim üniversitem inş tekrar eski günlerine döner :))
Tıp sıralamalarının kötüleşmesi ister istemez bi insanı demoralize ediyor
artan tıp kontenjanları ile 28-32 arası kapatır gibi hocam
-
Bakalım hocam inş yükselişe geçeriz tekrardan
Sınavdan sonra kendinizi bolca excel tablosu için hazırlayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
muhittin abi yine hikaye mi yazıyosun
Eşinin ne iş yaptığına bağlı
-
Bu ne la Aston Martin mi bu?
-
Genesis G70
Napcan la bunu +60 emekli ceo arabasi abdde
Dolarla maaş alma olayı çok nadir. Ytü ceng mezunuyum mezun olalı 1.5-2 yıl oldu.
Türkiye'de dolarla maaş veren yerler var evet ama ya 5 yıl üstü iş tecrübesi istiyorlar ya çok nadir tech stackları var ya da uzaktan çalışma olayına izin vermiyorlar. Bunların dışında kalan yerler de bir elin parmağını geçemiyor maalesef.
Türkiye'de çalışıp yurtdışındaki bir şirkete tam zamanlı olarak uzaktan çalışmak için ya şahıs şirketi açman gerekiyor ya o şirketin türkiye'de ofisi olması gerekiyor ya da o ülkede çalışma iznin olması gerekiyor. O çalışma iznine sahip olabilmek için ya o şirket sana sponsor olmalı (vize sponsorluğu maliyetli bir işlem olduğu için şirketler bunu sadece çok değerli-eşsiz gördükleri adaylar için yapıyorlar) ya da o yerde yüksek lisans yapmalısın (ama bu durumda da geçici bir çalışma izni veriyorlar).
Bunlardan dolayı da 20li yaşlarında dolar alanlar varsa da çoğunluğu buna 27-28 yaşında başlıyor. Freelance işleri konunun dışında tutuyorum.
Eğer dolar üzerinden maaş veren, remote çalışan bir şirkette çalışan bir yazılımcı bu mesajımı görürse bana ulaşsın başvuru yapmak isterim.
-
bu hurdaları amerika'da bedavaya veriyorlar
-
Hocam sanırım ingiltere sevdaniz var ufaktan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X