Bilen varsa yazabilir mi |
Devlet tıp kontenjanı ne kadar arttı?
-
-
Merhaba tek tek devletleri saydım yaklasik 600 kişi civari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
-
Hocam benden daha çok merak ediyorsun valla helal olsun
Adam mesleğin geleceğinin parlak olup olmadığını merak ediyordur bence.Bir bölümde verilen mezun sayısı ne kadar az ise o bölüm o kadar değerli oluyor insanlar saygı duyuyor.Malesef tıpta her sene kontenjan artırıyor bu mezun sayısıyla gelecekte kötü günler bekliyor olabilir. 6 yıl eğitim 4 yıl uzmanlık totalde 10yil sonunda insan kötü bir şeyle karşılaşmak istemez
Toplam 212
Azalan yerler de var
212 çok az değil mi hocam ya sizce tıp kaç k sıralama ile kapatır
-
hocam 18841 deniyor tıp kont. bence sizin veriler yanlış
-
Genel kontenjan hocam 1.lik kontenjani ve deprem kontenjanları ile 35 yaş üstü kadın kontenjanı dahil edilmiyor
Genel kontenjan önemli sizin için de 1. Olmadiysaniz çünkü 1.lik kontenjani ile geçen en son tip 47binlerde kapamisto devlet icin
https://salimunsal.blogspot.com/2024/07/universite-tercihlerini-kolaylastran.html?m=1
peki devlette tıpın kaç k ile kapatacağını düşünüyorsunuz hocam tahmini olarak
-
Merhaba ben devletleri tek tek saydım azalmalae tahminimce özel universiteler ve özel universitelerin dolmayan kontenjanları bazlı olmuştur
hocam siz genel kont mu saydınız yoksa komple bütün hepsini mi saydınız 600 bulurken
-
Sadece genel kontenjan
ciddi bir fark var ben anlamadım valla sizce tıp kaç k ile kapatır
-
Bu konuda yetkin değilim tahminim 31500
hocam zaten kim yetkin ki herkes tahminde bulunuyor adamlar benim sıralamama hamda 33k dediler 25 k geldi o yüzden burada öngörü muhabbet maksat inş 31500 ü görür ama bence o kadar gerilemez gibi
-
Trabzon'a var hocam orada hazırlık kaldırıldığında dolayı 1. Sınıf çok kalabalık olmasın diye azalmıştır 120 kontenjan diyordu orada okuyan
hocam bir tıpın kaç k ile kapatacağını söylemediniz
-
Tıpın okumanın hem uzun olması hem de üniversiteden sonra uzmanlıkları için tekrar okumalarını olduğu süreç olduğundan artık eskisi gibi tercih edilmiyor
32k nin dışında kapatır bence
geçen yıl neden nispeten ileri çekti hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Adam mesleğin geleceğinin parlak olup olmadığını merak ediyordur bence.Bir bölümde verilen mezun sayısı ne kadar az ise o bölüm o kadar değerli oluyor insanlar saygı duyuyor.Malesef tıpta her sene kontenjan artırıyor bu mezun sayısıyla gelecekte kötü günler bekliyor olabilir. 6 yıl eğitim 4 yıl uzmanlık totalde 10yil sonunda insan kötü bir şeyle karşılaşmak istemez |
Benzer içerikler
- ea 350 puan kaç bin
- kyk dolap kilidi
- mert hoca mı bıyıklı matematik mi
- acil matematik zor mu
- eşit ağırlık 150 bin için kaç net
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X