Şimdi Ara

Devlet tıp kontenjanı ne kadar arttı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sinerjistcalisanadam kullanıcısına yanıt

benim de aklımda bu soru var geçen sene sanırım kont artışı olmamış bu sene artış da var bakalım ne olacak

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocqm okul birinciliğ kontenjanı ne kadar arttı bilginiz var mı 29500 yaptım elazığ tıp istiyorum son 2 yılda 23k dan kapatmış ama okul birinciliği kontenjanından giren son kişiler 33k ve 31k dan girmiş sizce bu sene girebilir miyim sırf akreditesi var diye istiyorum yoksa diğer tıplar gelir gibi rahat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Havadan56 H kullanıcısına yanıt

Daha da artması lazım doktor sayısı yetersiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yanlış saymışsın öyleyse. Total 210 kişi arttı

• behindhand kullanıcısına yanıt

hayır hocam ben de saydım 528 kont artışı var genel kontenjan bu

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

Bi veri görmüştüm youtube'da. Diş ve tıp iki yüzer artmıştı belki o hatalıdır hocam bilmiyorum çok detay.

hocam valla 2023 2024 klavuzunu açtım genel kontenjanları çıkara çıkara elde ettiğim sonucu yazdım bundan daha manuel daha rasyonel bire sonuç olamaz bence

• ama mühendislik kontenjanları da azalmış tıpı etkiler bu da

Kral tek tek saydım devlet tiplar için dediğim şeyler geçerli.Bazi ozellerden kismiş olabilirler geçen sene dolmayan ücretli kısımlardan ozelllikle

kesinlikle katılıyorum devlet tıplarında 528 lik bir artış var tek düşüş katüde onu da zaten hesaba kattım

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni tıp fakültesi açılacak diyorlardı denk geldiniz mi?

• yeni bir tıp fak göremedim hocam şahsen özelde varsa bilmem de devlette yok

Türkiye’de tıp ölmez, çok fazla giden var buradan. Memleketin doktor yetiştirmesi lazım, taşrada doktor kalmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhaba verdiğiniz tablo hocam genele yönelik genel olarak geçen yıla göre 250civari artış var ama devlet tiplarinda 600yakin kontenjan artışı var genlede Hacettepe çapa gibi yerler de dahil olmak üzere 5-10 artış yapmışlar bunun yanında 15-20 kontenjan artışı yapan yerlerde var dediklerim devlet üniversiteleri için gecerli.Devlette 600civari artış olmuşken totalde 250civari artış varmış gibi görünmesinin sebebi birkaç üniversite süre dahilinde gerekli evrak onay işlemlerini yök e yaptirmadigindan mesela Haliç üniversitesi tıp fakültesi bu yüzden ingilizce Türkçe programlarında 300civari kontenjanı varken bu sene yok.Haricinde bazı ozellerde tam ücretli kısımları dolmadigi için örnek veriyorum geçen yıl 60 kişi alirken bu sene tam ücretli kısmına 55aliyor gibi.Sonuç olarak totalde 250civari tip kontenjanı artmış devlet yıllarındaki kontenjan artışı ise 600 civarı.Seneye de devletteki kontenjanların artirilacagi yönünde bir izlenim söz konusu.

• Devlette baya artırmış o zaman

Ankara tıp da 15 tane de artırmış dogru  320den 335 e gelmis

o zaman devlet tıpı 32k da kapatalım hocam olmaz mı  

Hocam ben 1. Likten yerlesecegim onlards artis kac tsne bilginiz vsr mi

• Bunu doktor arkadaşa soracagina kendin zahmet edip git araştır bul.Benle slash kardeş tek tek kontenjan saydık devlet universitelerinin sen de biraz zahmet edip arastir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havadan56 -- 18 Temmuz 2024; 17:45:4 >
  • hocam 2023 2024 klavuzu indir tek tek bak buna kimse bakmaz ben amme hizmeti olarak genel kont. bakmıştım da  

hocam harbi belki bir umut gelir diye teker teker baktım çaresizlikten ahahaha

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.