bazı bölümerde 5-10 kontenjan eksiltilmiş gibi gördüm |
İTÜ de yine kontenjan azaltma mı var
-
-
Açıklandı mı kontenjanlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://cdn.osym.gov.tr/pdfdokuman/2024/YKS/kkilavuzu16072024.pdf
-
geçen seneden tanıyorum sizi ytüde malzeme okuyorsunuz sanırsam. nasıl gidiyor acaba görünce sorayım dedim
-
derslerle uğraşıyoruz bölüm gözükenden daha zor okuması ingilizce okuması ayrı bir dert
-
Teşekkürler, bu arada bizim bölüm + yapay zeka bölümü yine kontenjan artırmış geçen yıl da herkes azaltırken bizim artmıştı binaya sığmayacaz ya artık xd
Yeni bina muhabbeti varsa biraz lazım olacak gibi
yeni kontenjanlar bilişim bölümlerine verilmiş hocam
-
ODTÜ’de de baya azaltma var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıralama şişirme operasyonu
-
İlginç gerçekten, yazılımcı ihtiyacı bu kadar arttı mı diye düşünüyorum ülkede. Bizim açıdansa 2 yıllık yazılım açılmamış (çok şükür) ama fizik derslerinde en kalabalık dönemlerde sınıfa sığmıyorduk o açıdan iyi olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Temmuz 2024; 18:38:53 >
harbiden öyle ceng ai&data illa duser diye düşünüp oraya kitlemisler ama sasirtici sekilde ehb gecebilir belki bu yıl
-
Yüksek lisans seviyesinde verilmesi gereken bölümler lisans seviyesinde açılmış komedi tam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yeni açılan bölümlere vermişler kontenjanı
-
hocam Pdf çok büyük bulamadım neler acilmiş nelere vermişler neler azalmış ehb falan azalmış mi
-
Ulan ekonomi zaten hayvan gibi çekmişti bi de üstüne kontenjan azaltmış bu gidişle boğaziçi iibf yi geçicek
-
Evet kontenjan sağlam azalmış.
oha odtü makine 120 kişiye düşmüş
ee de 170 olmuş 180den, ie 65>>55
CENGaverler yaşadı 105den 110 olmuş
-
Yani yeni açılan bölümler o kadar fazlaysa pek yaşamadık gibi
İyi okullarda yeni bölüm göremedim ben pek ya, neler var ki
-
Bir göz gezdirince hem de çok göremedim de forumda baya başlık açılmış önceden de konuşuluyordu ondan dedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 23 yaşında üniversiteye başlamak
- tyt 60 net nasıl yapılır
- 2026 dgs ne zaman
- mutlak değerin türevi
- bilgi sarmal mı 345 mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X