Hangisi Gelir? Sıralama: 1804
EA sıralamam 1804, sizce hangisi gelir?
Boğaziçi Turizm İşletmeciliği Yazanlar
Bu yıl boun turizm yazanlar varsa bu gönderi altına sıralamalarını yazabilirler kimler kaç sıralamayla tercih etmiş görmüş oluruz. Ben 1804 sıralamayla yazdım.
Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Hakkında
Ea 1800. oldum artık öyle bir hale geldi ki eşit ağırlık resmen ilk 300, 500 giremediğiniz sürece rahat yazılacak yer yok Boğaziçi Turizm bile 2400'e gelmiş bu yıl da artacaktır İTÜ Econ deseniz o da 1800 kim bilir nereye çeker bu yıl elde kalıyor bi GSÜ. Bölüme çok ilgim var ama benim istediğim alan özel sektör ve özel sektör alanında işletme, iktisatın arkasında kalır mı? Yönetim danışmanlığında Mckinsey, Bain veya FMCG şirketlerinde iş imkanı bulunur mu? Çünkü bu şirketlerin çok elitist olduğunu ve belli üniversitelerden öğrenci aldığını biliyorum GSÜ bu üniversitelerden biri olabilir mi? Bölüme aşırı bir ilgim var girdiğim taktirde severek okur, ortalamamı yüksek tutar ve kendimi geliştiririm ama yeterli olur mu bir Boğaziçi İşletme, Politika öğrencisiyle aynı kefede olmam için?
Eşit Ağırlık 1800 Üni-Bölüm Önerisi
Benim aklımdaki ilk üçlü şu İTÜ Ekonomi, BOUN Turizm, GSÜ Siyaset Bilimi. Bunlar arasında İTÜ tam 1800 ile kapatmış ancak her sene yükseliyor, BOUN ise 2400 ile kapatmış ama o da her yıl yükselmiş aralarında en stabilse GSÜ Siyaset 2400 ile kapatmış ve hiç 2000 üstü olmamış en yüksek sıralamasına geçen sene 2400 ile yerleşmiş. Hukuk veya Psikoloji istemiyorum bu sıralamaya bunlardan biri gelir mi sizce? Veya aklınızda başka bir yer varsa önerilere açığım.
Muhtemel Resmi Tarih Açıklandı
Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk YÖK Başkanı Erol Özvar ile yaptığı röportajda resmi tarihin ileri alındığına dair bir bilgi paylaşmış 16 Temmuz Salı günü açıklanacağı iddia ediliyor.
Kaynak:
EA Sıralama Tahminim
Herkes tahminde bulunuyor bi tane de benden olsun. TYT'nin kolay orta seviyesi, AYT'nin zor seviyesi ve Youtube'daki derece öğrencilerinin koçluk öğrencilerinden aldıkları tahminlere göre benim beklentim ilk 50k için 2019x0,8. Bu tahmin sadece eşit ağırlık için geçerlidir.
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.832 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar