Şimdi Ara

Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ea 1800. oldum artık öyle bir hale geldi ki eşit ağırlık resmen ilk 300, 500 giremediğiniz sürece rahat yazılacak yer yok Boğaziçi Turizm bile 2400'e gelmiş bu yıl da artacaktır İTÜ Econ deseniz o da 1800 kim bilir nereye çeker bu yıl elde kalıyor bi GSÜ. Bölüme çok ilgim var ama benim istediğim alan özel sektör ve özel sektör alanında işletme, iktisatın arkasında kalır mı? Yönetim danışmanlığında Mckinsey, Bain veya FMCG şirketlerinde iş imkanı bulunur mu? Çünkü bu şirketlerin çok elitist olduğunu ve belli üniversitelerden öğrenci aldığını biliyorum GSÜ bu üniversitelerden biri olabilir mi? Bölüme aşırı bir ilgim var girdiğim taktirde severek okur, ortalamamı yüksek tutar ve kendimi geliştiririm ama yeterli olur mu bir Boğaziçi İşletme, Politika öğrencisiyle aynı kefede olmam için?

• Bölümün özel sektörde karşılığı yok. Babam zengin, akademi teori cart curt uğraşırım diyorsan yaz. Forumda staj bulamadığı için isyan eden odtü pols öğrencileri vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top ünilerde öneriniz var mı özel sektör için?

• cacacia C kullanıcısına yanıt

valla baktım da top üniversitelerde düzgün bir bölüm bulamadım. Çok sıkıntılı bir sıralama.

• okunur

• bu sıralama bir b.k çukuru buradan çıkış yok allah kahretsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ea da 1. olmadınız mı?

• caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    hocam o kuzenim ya ben 1900.oldum

• Şöyle bir şey denenebilir: gsü ir veya pols+ science po ya da paris daulphie yüksek lisans+ columbia veya georgetown phd= akademi
    Yolu yarıda bırakırsanız politik analiz ya da siyasi parti danışmanlığı.
    İstatistik bilginiz iyiyse anket araştırma şirketleri

Benim aklıma gelen yollar bunlar. İr den uluslararası ticarete dönmeyi çoğu kişi anlatıyor ama bilemiyorum. ben pek yapana denk gelmedim

Diğer özel sektör şirketleri için işletme secmelisi almak lazım.
    Big3 danışmanlık: Çok zor. Boun ie filan varken gsü ir veya polsdan eleman almazlar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Econbender -- 17 Temmuz 2024; 21:28:29 >

Ankara hukuk yazıp ingilizceyi geliştirin. Siyasetten falan daha mantıklı.

• hocam tanıdık yok bir şey yok napsak parti mi kovalasak

ctis gelmiyor mu hocam ya

dur konu açıcam

• caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    josettiyle Akdeniz ybs akacağız

• Econbender kullanıcısına yanıt

FMCG için ne dersiniz hocam boun pols mezunu çok fazla kişi var oralarda ama gsü'yü tam bilmiyorum sene boyu boun pols için çalıştığım için hep orayı araştırmıştım.

Vallahi ybs için aslında iyi bi sıralama Marmara, İÜ yazılabilir ama benim yazılımıma ilgim yok.

• cacacia C kullanıcısına yanıt

İşletme dersinden seçmeli almanız önemli. Yani mesela pazarlama ve muhasebe ile ilgili dersler almak. Ayrıca stajlarınız da oldukça önemli. Gidip 2 tane banka stajı yapıp fmcgye dönmek çok zor.

Günün duruma göre avantaj ve dezavantaj olan özelliği Fransızca olması. Yani İngilizceyi hallederseniz bir anda 2 yabancı diliniz olur. Ancak, bu bayağı emek isteyen bir şey.

Gsü pols mezunlarına da linkedinden bakmak iyi bir seçenek.

• Econbender kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler muhtemelen bu planı yapıcam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.