Şimdi Ara

İTÜ de yine kontenjan azaltma mı var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşaat 20 azalmış

• Itude kontenjanlar baya azalmış ama siber güvenlik muh ve veri analitigi bölümü açılmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

veri analitigi 12-8k arasi kapar

• ratsastaja kullanıcısına yanıt
    İkisi de baya sağlam kapatır. Geri kalan mühler de baya yükselir

3.7kdan ikisi de yazılmaz dimi, ehb gelme ihtimali çok düşük geliyor şuan bana ama robotik ve otomasyon gelir oradan da çok emin değilim

İlgili isen yazılır niye yazilmasin. Yükselecekler zaten. Potansiyelli bolumler ama sana bağlı. Ben Kontrol ve Otomasyon'dayım ve ehb ye tercih ediyorum (ehb de tutuyordu). Bence elektrik elektroniğin en iyi alanlarından biri. Yeni hali daha gelecek teknolojiye uygun olacak deniyor ama henüz belli değil. Şu anki halinden ben memnunum. Hocalarından derslerinden vs.

Itude misiniz ytude misiniz hocam? Biraz yüksek lisans bölümü gibi nitelendirildigi için onyargim var ders plani ve olanakları araştırmadım. Bu konularda bilgi verebilir misiniz

İTÜ. Aslında şöyle mesela ODTÜ'de ee secersen en son alan seçip o alandaki dersleri vermen gerekiyor çünkü baya geniş bir alan ee. Onlardan biri de kontrol. Yani sen ODTÜ de okusan da elinde sonunda alan seçiyorsun. Bunu itude daha erken yapıyorsun ve daha çok alan dersi alabildiğin için ve alan hocası daha çok olduğu için daha yetkin oluyorsun. Mesele bu. Bazı derslerimiz yüksek lisans dersi aslında ama bu bana göre avantaj. Ha sen ben çok kararsızım ders programım baştan dizili olsun istersen sorun olabilir. Çünkü çok fazla seçmeli ders var. Bilgisayardan ehb den elektrikten ve kontrolden vs.

Anladım, bunlari secmek icin gerekli zaman veriliyorsa secmek çok sikinti olmaz. Bir şey daha rica edeceğim, genel olarak hangi sektörlere kayılabiliyor ana başlıklar altında bunları araştırmak isterim şimdiden ve kontrol digerlerine gore daha ilgimi çekerse kom'u tercih edebilirim

Şöyle başlıca kontrol var. O da her türlü sistemin otomatik kontrolü stabilitesi vs. Kısaca. Robotik var otonom sistemler. Endüstri 5.0 fabrika şehirler vs. Bu tarz yrni teknolojiler. Zaten bilgisayar ile ilgili kisimlar var. Ben mesela yapay zeka robotik ve uçuş kontrol ile ilgileniyorum şu an. Keyifli benim için. Yazılımla baya bi içli dışlı oluyor. Bunlar araştırılabilir

Tesekkur ederim bakacağım. EHBnin kontenjanı azaldigi icin KOM muhtemel gözüküyor suan

• shalian14 kullanıcısına yanıt

İTÜ Veri Bilimi ve Analitiği

Bak hocam iyice ilgini çekiyorsa iyidir. Ama kendinde bak kafana yatsın

Universite olarak itu ya da boun istiyordum ve gelenleri değerlendireceğim hocam. KOM'dan baska seçenek olarak zaten bi itu matematik mühendisliği var bir de boğaziçi makine var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsastaja -- 16 Temmuz 2024; 23:9:46 >
    Yakın değiller birbirlerine. Hepsini araştırısın zaten sana uygun olanı yazarsın üste

• shalian14 kullanıcısına yanıt

odtüde besyo açılmış yeni bölüm olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brl159357 -- 16 Temmuz 2024; 23:24:22 >
    Onun da Türkçe 10 ingilizce 10 azaldı kontenjan

• Cengaver _adayı C kullanıcısına yanıt

benim siralara kadar çekemez hocam 1300 kadar çekmesi lazım en az

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.