Şimdi Ara

30-32 bin lira arası araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 30-32 arası bir araç arıyorum. Şuan elimde 206+ var bunu satıp üstüne biraz koyup bir araç almak istiyorum. Düşük km ( 100-130 bin km arası ) 10 yaş ve altı dizel zor ama tavsiye varsa bakabilirim veya lpg fark etmez bir araç arıyorum.
    Araçtan beklentim donanım ve görünüş olarak tatmin etsin. Aslında aklım hep 2009 üstü Fiesta ama bu fiyatlara pert kayıtlılar var belki sonraki aracım olabilir :)
    Not:ne kadar kazasız ve hasar kayıtsız o kadar iyi görüşündeyim. Şuanki aracımı 3 ay arayıştan sonra buldum ve sadece tamponlar boyalı hasar kayıtsız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 yaş alti dusuk kilometre dizel ??? Samanlikda iğne aramak gibi..

Valla hocam ben 2 aydir ariyorum o butcede oyle araba ama bulamiyorum.. Anca Benzinli bulunabilir oda en fazla Nissan almera,Pegout 207, seat cordoba gibi benzinliler bulunuyor. Ben olsam Nissan almera bakardim yine.

En azindan japonlarin ariza yuzdesi cok düşuk. 30 bin gibi butcelere temiz araba kalmadi artik piyasa malum

• Ben bugün 30 bine 2013 model 140.000 km de İ20 dizel buldum

• hyundai accent era dizel bakabilirsin aklıma bu araç geldi
  • Cidden 30bine araç kalmadı piyasada. Tavsiye ettiğiniz araçlar şuan binmekte olduğum 2010 206+dan iyi araçlar değil. Ben en azından öyle düşünüyorum :) 207 daha iyi tabi fakat aralarında dişe dokunur fark yok neredeyse aynı diyebilirim.aslında 34-35 civarlarına temiz 1.25 lpg fiesta alınabiliyor 2009-2011 arası fakat 1.25 motorlu fiesta adamı bazı noktalarda kanser edeceği bir aşikar :) 1-2 daha koyalım diye diye uzayıp gidiyor liste

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-boyasiz-hasar-kayitsiz-85bg-exspresson-paket-502548155/detay şu ilana da bakabilirsiniz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 bakabilirsiniz
  • Mazda 3 bakin derim. Donanim yol tutus yakit ve bir cok seyde gercekten iyi. Daha yeni aldim 2006 model 33 bin liraya ve otomatik. Aracin sekli gorenleri hayretler icinde birakiyor. Kullananlar ise gayet tatminkar. Pejodan sonra mercedes gibi gelecegine eminim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.