Şimdi Ara

30-35 Bin arası araç önerisi - Yakıt çimrisi araç arıyorum yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eski 207 çok tatlı arabaydı, yenisini sevemedim o göstergeler ve direksiyon yüzünden
  • punto yada fiestaya bakabılırsın
  • 2013 punto kullaniyorum 34 e almistim yakitti cimri 1.3 tipide fena degil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Bana acayip gelen tek yer yuvarlak ve tek tek konumlandırılmış olan far, sinyal, akü, kemer vs göstergeleri. Geri kalanı bence çok hoş. Tabi burada zevkler ve renkler konusu dahil oluyor konuya :)
    207 nin direksiyon simidi C3 ile birbirine benzediği için gariplik veya farklılık çekmedim gayet rahat geldi.

Yinede 207 paneli, C3 ün ön paneli kadar güzel olamaz, hele ki DS direksiyon simidi ile muhteşem oluyor C3 ün ön paneli.

30-35 Bin arası araç önerisi - Yakıt çimrisi araç arıyorum yardım lütfen

Benim aracım aynı bu şekildeydi direksiyon simidi, navigasyonu her şeyini yapmıştım. Maalesef kilometre yükseldiğinden dolayı satmak zorunda kalmıştım. Yoksa hayatta satacağım bir araç değildi.

• 1.4 tdci dizel fiesta trend alırsın . Bana kalsa boş dizel fiesta alacağıma titanium ful lpgli fiesta alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

Orijinalden alıntı: İslamAydın

quote:

Orijinalden alıntı: masterap

gene 30bin tl ye efsane beklentiler içine girmiş bir vatandaşımızı görüyoruz

Hayırdır kardeş bi sorun mu var? para benim istediğim beklenti içine girerim sana ne oluyor?

Yaşım 18 ilk araba olucağı için acemiyim. Yardım için konu açtık.

kan benim damar benim diyen tosuncuk geldi aklıma, bi de kardeş diyor utanmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.