Şimdi Ara

30-35 Bin arası araç önerisi - Yakıt çimrisi araç arıyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sportif tarzı 30 35k arası güzel az yakan araç önerilerinizi bekliyorum.

BMW güzel aslında ama çok mu yakıyor? bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

• Tek kriter yakıtsa bmw yi elemeniz gerekiyor fiat bravo bakabilirsiniz 1.6 multijet 120 bg motoruyla daha ekonomiktir sorunsuzdur ama tabii ki bir bmw kadar da kaliteli degildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtypeee

Tek kriter yakıtsa bmw yi elemeniz gerekiyor fiat bravo bakabilirsiniz 1.6 multijet 120 bg motoruyla daha ekonomiktir sorunsuzdur ama tabii ki bir bmw kadar da kaliteli degildir.

Teşekkürler öneriniz için hocam. Başka var mı aklınızda acaba? fiat bravo arabalarını sevmiyorum.
  • quote:

Tek kriter yakıtsa bmw yi elemeniz gerekiyor fiat bravo bakabilirsiniz 1.6 multijet 120 bg motoruyla daha ekonomiktir sorunsuzdur ama tabii ki bir bmw kadar da kaliteli degildir.

O fiyat aralığında Bravo bulursanız bana da haber verin. İlanlarda 45-50bin arası bu dediğiniz araba. Bu zamanda 30-35bin lira arası yakıt cimrisi Fiat arabası Punto. O da temiz bulursanız tabi... İkinci el piyasası el yakıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İslamAydın

quote:

Teşekkürler öneriniz için hocam. Başka var mı aklınızda acaba? fiat bravo arabalarını sevmiyorum.

Alıntıları Göster
    gene 30bin tl ye efsane beklentiler içine girmiş bir vatandaşımızı görüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Hayırdır kardeş bi sorun mu var? para benim istediğim beklenti içine girerim sana ne oluyor?

Yaşım 18 ilk araba olucağı için acemiyim. Yardım için konu açtık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İslamAydın -- 10 Mayıs 2016; 21:17:58 >
  • Alternatif olarak peugeot 308 citroen c4 bakabilirsiniz 1.6 hdi motor yakıt konusunda gerçekten cimridir eğer 40 bine çıkabilirseniz focus olabilir 308 ve c4 aynı şasiyi ve 3 araçta aynı motoru kullanıyor karar sizin bravoyu da düşünebilirsin o da alfa giulietta ile aynı şasiye sahip
  • quote:

quote:

Hayırdır kardeş bi sorun mu var? para benim istediğim beklenti içine girerim sana ne oluyor?

kan benim damar benim diyen tosuncuk geldi aklıma, bi de kardeş diyor utanmadan
  • quote:

Alternatif olarak peugeot 308 citroen c4 bakabilirsiniz 1.6 hdi motor yakıt konusunda gerçekten cimridir eğer 40 bine çıkabilirseniz focus olabilir 308 ve c4 aynı şasiyi ve 3 araçta aynı motoru kullanıyor karar sizin bravoyu da düşünebilirsin o da alfa giulietta ile aynı şasiye sahip

Teşekkürler hocam söylediklerinizi düşünüp incelicem.

Konuya gereksiz yorum ve gereksiz insanlar uzak dursun lütfen..
  • quote:

quote:

quote:

kan benim damar benim diyen tosuncuk geldi aklıma, bi de kardeş diyor utanmadan

Utanılcak bişey yapmadım neyden utanıcam? kendi paramla araba önerisi istedim yüzsüz yüzsüz buraya gelip saçma sapan yorum yapan sensin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşının adamı ol ve konumdan çık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İslamAydın -- 10 Mayıs 2016; 21:27:18 >

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-120hp-1.6-motor-dizel-6-ileri-43-binde...bravo-298873147/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false bu aracı bu aracı pazarlıkla en kötü 36 bine alabilirsiniz ilandaki yazan fiyatlara bakmayın arayın pazarlık yapın tok satıcı degilse fiyat dusecektir arkadasim gecen hafta 40 bin yazan aracı 37 bine aldi
  • quote:

quote:

Alternatif olarak peugeot 308 citroen c4 bakabilirsiniz 1.6 hdi motor yakıt konusunda gerçekten cimridir eğer 40 bine çıkabilirseniz focus olabilir 308 ve c4 aynı şasiyi ve 3 araçta aynı motoru kullanıyor karar sizin bravoyu da düşünebilirsin o da alfa giulietta ile aynı şasiye sahip

Teşekkürler hocam söylediklerinizi düşünüp incelicem.

Konuya gereksiz yorum ve gereksiz insanlar uzak dursun lütfen..

Alıntıları Göster
    Bravo benzinli yada lpgli t-jet bulursun. Bak bu en dolusu git bunu al kmde az.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-sifir-ayarinda-290715876/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 10 Mayıs 2016; 21:40:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Bravo benzinli yada lpgli t-jet bulursun. Bak bu en dolusu git bunu al kmde az.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-sifir-ayarinda-290715876/detay

8 yaşında ve 34binde mi? Yersen tabi. :)
  • Sandero - Linea - Peugeot 301
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Sandero - Linea - Peugeot 301
    Fiesta, 1.4TDCi kullanıcısıyım, şehir içi 5 lt civarı şehir dışı 4 lt civarı normal kullanımda yakıyor, eğer basmam dersen 0.5L düşürebilirsin bu değerlerden.

o fiyata en uygunu punto,linea,fiesta diyebilirim, bravo felan önermişler, 40 dan başlıyor dolusu o araçların ve sağlam olmuyor o fiyattakiler, arkadaş almışken dolu bir araç ve güvenli bir araç alsın..

benim bütcem 35 civarıydı çok araştırdım, alfa romeo dan tutunda, peugeot a kadar ama en sonunda fiesta da karar kıldım. Pişman mıyım? Hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 11 Mayıs 2016; 8:33:54 >
  • korfezgunesi K kullanıcısına yanıt
    Niye yemeyesinki? Km çok olsa niye çok deriz az olsa köm orijinal değil deriz garip bir milletiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Fiesta, 1.4TDCi kullanıcısıyım, şehir içi 5 lt civarı şehir dışı 4 lt civarı normal kullanımda yakıyor, eğer basmam dersen 0.5L düşürebilirsin bu değerlerden.

o fiyata en uygunu punto,linea,fiesta diyebilirim, bravo felan önermişler, 40 dan başlıyor dolusu o araçların ve sağlam olmuyor o fiyattakiler, arkadaş almışken dolu bir araç ve güvenli bir araç alsın..

benim bütcem 35 civarıydı çok araştırdım, alfa romeo dan tutunda, peugeot a kadar ama en sonunda fiesta da karar kıldım. Pişman mıyım? Hayır.

1.4 tdcinin şehirlerarasında adamı deli ettiğini duyuyorum. 68 beygir araba sonuçta. Şehir içinde ideal olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

1.4 tdcinin şehirlerarasında adamı deli ettiğini duyuyorum. 68 beygir araba sonuçta. Şehir içinde ideal olabilir.

Herkes aynısını diyorum demektende bıkmadım, turbo destekli motor olduğu için eğer deviri tutturamayıp yokusa 1500 ile girerseniz beklemeyin yokusu tırmanmasını. Yokusu eğer tırmanırken devirden düşmesini istemiyorsanız 2000 ve üzeri, eğer tırmanırken devir yükselsin istiyorsanız 2750 ve üzeri olmalısınız. Nedeni ise turbo tam gücünü bu aralıkta gösteriyor. Ben az bu sayede milleti deli etmedim yokuşta

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

Herkes aynısını diyorum demektende bıkmadım, turbo destekli motor olduğu için eğer deviri tutturamayıp yokusa 1500 ile girerseniz beklemeyin yokusu tırmanmasını. Yokusu eğer tırmanırken devirden düşmesini istemiyorsanız 2000 ve üzeri, eğer tırmanırken devir yükselsin istiyorsanız 2750 ve üzeri olmalısınız. Nedeni ise turbo tam gücünü bu aralıkta gösteriyor. Ben az bu sayede milleti deli etmedim yokuşta

Alıntıları Göster
    Yakıt olarak 3 sene dizel Citroen C3 kullandım basarak kullanımda kilometrede 25 kuruşu geçmedi hiç.
    Onu satıp dizel peugeot 207 aldım, görünüşü C3 e göre gayet sportif. 100 TL'lik mazot ile 551 kilometre yol yaptım. Sonra depoyu fulledim 48 litre yakıt aldı. İçinde kalan 2 litre mazot ile yol bilgisayarında 60 kilometre daha gidebilirsin diyordu. Yolda kalana kadar devam etmiş olsam bu 60 kilometreyi yaptığımı var sayarsak kilometrede hemen hemen 16 kuruşa tekabül ediyor. Bunu hesaba katmazsanız da yaptığım yola göre 18 kuruşa denk geliyor.

Bahsettiğim araçların ikisi de 1.4 dizel 68 bg

Araç resimleri bu şekilde sportifliğine bakarak karar verebilirsiniz.

• 308 bak hocam o fiyata temiz bulabilirsen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.