Şimdi Ara

30-35 TL arası kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayın 15 inde taahhüt bitiyor başka operatörden Turkcell'e geçeceğim. Genç tarife dahilinde OLMAYAN interneti bol faturalı veya kontörlü kampanya var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkcell de bu fiyata bol internetli tarife bulamazsın ama bu tarifeyi alabilirain :

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/super-uclu-4gb-paketi

Ayrıca Turkcell salla kazandan da internet veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/kontrol-ekstra-paket?source=CMS&place=campaigns_category#ya

önce hazırkarta geçin 1 ay kalın oradan da faturlı olan bu tarifeye geçin.

750 dk + 5gb + 1000 sms

paket içeriğinde goller cepte var ücretsiz. bu paketle süper ligde gol olduktan 10 sn sonra goller cebinden izleyebiliyorsunuz. Ayrıca tuttugun takım gol attıkça internet kazanırsınız. örnet 4 gol 400 mb

Bunun dışında salla kazandan haftalık 1 gb- 500 mb
    Bipten kim 1 gb isterden internet paketi kazanabilirsiniz.

• trakonic T kullanıcısına yanıt
    Kardeş gnc 6gb lik paket var neden 12 ay kalma zorunlulugu gelsin ki ustune fizy bip de 5 gb ek paket de var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaş itibariyle genç paket alamıyom

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Yaş itibariyle genç paket alamıyom

26 yaş altı birinin TC Kimlik numarasını referans göstererek GNC'den faydalanbilirsiniz diye biliyorum. Bende Türk Telekom Selfy'liyim ve yaşım tutmuyordu Selfy için bu dediğim yöntem ile kullanmaya başladım..

• 600 dk 1000 sms 3 gb 30-TL. Akilli duran tarifeye gecis yaptim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza81 -- 14 Temmuz 2017; 18:53:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çiçeksepeti 100 30 6 tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam akıllı bir tarifeleri yok. vodafone aveayla yarısamıyor cok pahalı fiyatları
  • scaryscreen kullanıcısına yanıt
    Öyle de hocam bu kalite de her yerde yok. Sadece şehiriçinde yaşayan için neyse de ben gibi kırsal yerlere de giden biri için Turkcell elzem. 3 operatörü de denedim benim şahsi kanaatim bu. 1 yıldır Vodafone kullanıyorum ve İzmir Bornova'da bir mahallede 1 yıldır şebeke çekmiyor. Düşünün 1 yıldır ne zaman oraya gitsem hat yok. Köyleri saymıyorum zaten. Bayram ziyaretine köye gittim Turkcell'i kimseler cayır cayır kullandılar tt ve Vodafone sahipleri olarak biz onlarin internetinden otlandık

• Şehir içinde bir yere kadar vodafone ile idare ediyorsun ama, şehir dışına çıkınca turkcellin kaltesi bariz ortaya çıkıyor. Keşke diğer operatörlerde kaliteli olsada yüksek fiyattan turkcell kulanmak zorunda olmasak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.