Bildirim
En mantıklı tarife 50-60 TL arası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
20 GB 65 TL Turkcell
ya da 20+20 GB (sınırsız sosyal medya) 79 TL (indirimle 59 TL) Turk Telekom öneririm.
Vodafone için pek cazip tarife kalmadı maalesef hocam, ama illa Vodafone istiyorum derseniz 20 GB 69 TL Vodafone Red tarifesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 3 Kasım 2021; 23:17:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben vodafone den geçmek istiyorum. Pttcell elmas tarife 25 gb 1000dk her yone; 55 tl.
Şu an en makul bu gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batur17 -- 4 Kasım 2021; 11:32:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone simple medium tarifesine geçtim, 15 gb ile idare edeceğiz yapacak bir şey yok.
Olmazsa da çıkarız zaten taahhüt yok bir şey yok. En güzel tarafı bu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turk Telekom altyapısındadır Pttcell haberiniz olsun.
Hocam merhaba bu indirimle 59 lira nasıl oluyor ben sitesinden baktım 79 lira gösteriyor.
İndirim taktiği ile 59 TL oluyor hocam.
Taktik için PM'ye ya da şu konuya gelebilirsiniz :
https://forum.donanimhaber.com/yeni-asmayan-prime-tarifeler-indirim-alabilirseniz-15-gb-35-tl-20-gb-45-tl--150561219
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 4 Kasım 2021; 21:49:3 >
60 liraya ne var hocam biz de alalım. dün 1 simit 2 çaya 60 tl verdim
-
Konu 2 yıl öncenin konusu hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X