HAYIR BUNDAN ONCEKI SU ANDA YOLLARDA OLAN CIVIC IN KOKPIT I
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Opel Astra 1.3Cdti Enjoy 34000ytl , bu paraya alınacak en iyi araç budur ,daha iyisi bu paraya yok
Astranın yol tutuşu konforu nası binenler kullananlar var mı??
35 e trend dizel focus 2 alabilirsin ama donanım istiyorsan C4 ün benzinli neydi adı skpx mi ne onu alabilirsin en dolu donanım onda ama tabi dizel olmayan focus ghia da gelebilir bu fiyata 2 si arasında sçim yapabilirsin... tipe cok önem veriyorsan astra ve leon düşünmelisin astra şu sıralar biraz daha clasic kalıyor leona göre ama 307 nin dizelini alamıyorsan benzinlisini alma derim tüm rakip benzinlilerden cok daha fazla yakıyor görkemin dediği gibi
Benzinliyse peşin focus II ghia hb. belki alabilirsin indirimle veya mazda 3. Dizelse de trend tdci + stil paketi.
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Opel Astra 1.3Cdti Enjoy 34000ytl , bu paraya alınacak en iyi araç budur ,daha iyisi bu paraya yok
Astranın yol tutuşu konforu nası binenler kullananlar var mı??
Hocam süspansiyonu geliştiren LOTUS, yani 10 numara diyebiliriz
bir focus kadar olmasa da iyidir...
quote:
Orjinalden alıntı: coxyc
bir focus kadar olmasa da iyidir...
Onu bilemezsin hocam....
Lotus bu ...
Bağımsız salıncak malıncak hikaye...
F-1 araçları bağımsız salıncak mı?
106GTi bağımsız salıncak mı???
Lotusun efsanevi spor araçları bağımsız salıncak mı?
90 model bir BMW 3.20 bağımsız salıncak mı??
şirkette kullandığımız 1.6 Enjoy Astra var activematic şanzıman. Araba gitmiyor. Güç gerektiğinde bekleki vites küçültsün, sport modunda ise gözüm sürekli benzin göstergesinde resmen içiyor. manuelde geçişler yavaş. ayrıca bel fıtığı riski olanlar binmesin. ayrıca kokpit ergonomisini ben beğenemedim. Bu segmentte Astra fiyatının hakkını vermiyor. Parça fiyatlarıda cabası.
yaa çok komik ama aklıma geldi, yağışlı havalarda astra sahipleri yanında yedek bidon su bulundursun, zira cam suyu haznesi çok küçük, çabucak bitiveriyo. bunu niye yazdım işte tamda böyle bir günde en yakın benzinliğe kadar karanlkta Allaha emanet gitmiştim. ya gerçekten astra olmamış. tok araba ama bi iticilik var yaa.
quote:
Orjinalden alıntı: kasket06
arkadaşlar sizce bu fiyata en iyi tercih hangi araba olurdu? yakıt,güvenlik,kalite,hız...
bak bende bu konu üstünde bi topic açtım ve baya tartıştım eğer c serisinden bişey istiosan alfa 147 vea 2. el temiz bi a3 geniş aile arabası türünde bakıosan civic benim ve genel olarak görüşler böyleydi..
Bende Ayni Soruyu Dusunuyorum alicagim bu aylarda
Yakit Olarak Dizel Hiz olarak Dizel Tatmin ediyor ozellikle Rampalarda daha rahat hizlanmasi bir benzinliye gore ayni hacimde Guvenlik Olarak Avrupa arabalari daha iyi (Aslinda ne kadar cok parcalanirsa arac o kadar iyidir fizige gore ama ekseri sehir ici kullaniminda ufak bir degmede Dokuluyor hondalar(kusura bakmayin tecrubeye sabit)
KOnfor kaliteyi bilemeyecegim
Ama ben C4 1.6 Dizel 110hp Focusla ayni Motoru Kullaniyor (focus pahali) ya da Kia Cerato 1.5 110 hp (105 de olabilir emin degilim)
Bu Ikisine bayagi Olumlu bakiyorum ama hiz sabitleyicisi (bayagi bir ekonomi yaptiriyor) yuzunden C4 diyorum.
Allyc alırsan eğer o 2 aracı 2. elde satamazsın...
Şöyle diyeceksin 2. ölü ama bir Opel in her zaman alıcısı var, ama bu araçlar aylarca bekliyor arayan soran yok...
Ha şu var bize 50 tane adam geliyor ama biz 17 istiyoruz adam 16 veriyor, yani piyasanın ölü olması bize düşük fiyat olarak yansıyor...
Ben ilan verdim bir sürü arayan var ... Nakite ihtiyacımız vardı satacaktık tam anlaştık adam gelmedi kısmetmiş iyiki satmamışız hem alacağımız vardı şimdi paraya da ihtiyacımız yok şimdilik satmaktan vazgeçtik...
Yani Renoyu Tofaşı değerine satarsın isterse ölü mölü olsu nhikaye, Opeli değerinden düşük biaz düşük satarsın 3 e 5e bakamzsan ama satarsın...
Kia ise elinde kalır arkadaşım
Türkiye şartlarında Reno-Fiat-Opel-Ford-Toyota gerisi hikaye... Belki Honda yıda ekleyebiliriz...
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
35 e focus 1.6tdci trend+metalik boya
Koç grubunda çalışan bir tanıdığın varsa Focus2 TDCi Ghia yi 32 milyara alabilirsiniz
1 yıla kadarda %0 faizle kredi imkanı var
sadece Koç çalışanlarına ama :(
ford çalışanı senin üstüne nasıl verecek arabayı??