Şimdi Ara

30-35K bandı dizüstü bilgisayar önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu notebook tavsiyesi bölümüne açmıştım ama yazan olmadı

Photoshop, illustrator, premiere uygulamalarının kullanılacağı ve arada sırada oyun oynamak için bir dizüstü arayışındayım. Aradığım özelliklere uygun olduğunu düşündüğüm bazı bilgisayarları aşağıda paylaşıyorum

https://www.n11.com/urun/acer-nitro-5-an515-58-nhqfsey002-i7-12700h-16-gb-512-gb-ssd-rtx3070ti-156-dos-dizustu-bilgisayar-21752665?magaza=bozdanteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

https://www.hepsiburada.com/gigabyte-aorus-5-se4-i7-12700h-16gb-ddr4-rtx-3070-gddr6-8gb-512gb-ssd-15-6-fhd-144hz-w11h-notebook-p-HBCV00002Z4O0I?magaza=Ebrar+Bilgisayar

Sizin önerileriniz varsa açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O paraya 12 sene önce kaba inşaat daire almıştık vay anasını para pul oldu be...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acer nitro 5lerin ekran kalitesi berbat renk doğruluğu falan hak getire. Ps, Ae falan kullanacaksan monitörde alman lazım. Bende mimarlık öğrencisiyim sırf ekran muhabbetinden dolayı hp victus, monster modellerine bakmaya başladım.

• 50k ya ev vardı hey gidi heyy

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Hocam ben gigabyte alıp geçicem o zaman çünkü vakit kaybediyorum fiyatlar her an artabilir.

• MegaWindows kullanıcısına yanıt

Onun i5 12500h rtx3070ti ya da 3080 versiyonunu bulursan daha iyi olur. İ5 12 en az i7 12 kadar güçlü. Oyunda oynayacağım diyorsun karta yüklen derim.

• Bu forumda en kral üye @SarıBıyık87 dir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 25 Aralık 2022; 17:34:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50K bandı laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Macbook Pro

• Macbook pro M2

• Mac + PS5 demek isterdim ama fiyatlar uçmuş, kafam geçen senede kaldı.

• Macbook'da SSD anakarta lehimli haberiniz olsun SSD ölünce anakart komple ölmüş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 25 Aralık 2022; 14:0:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • macbook + xbox series s. ben de tasarımcıyım, windows laptop ile hiçbir yerde prizsiz çalışamazsın.

• Neyseki her yerde priz var. Olmasa bile macbooka verilecek fazladan 10 bin lira farkla en kralından bir laptop powerbanki alınabilir.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Macbooka verilecek fazladan 10 bin mi? peki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.