Bildirim
30-35TL arası konuşma+SmS+İnternet tarifesi hangisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Gnctrkcll-Ben-Yaptim-500-Paketi.aspx
Ben Yaptım 500 paketleriyle kendi paketini kendin yarat. 19 TL’ye 30 günlük, her yöne 250 dakika ve Turkcell’lilerle 250 dakika olmak üzere toplam 500 dakikanı al. Üzerine ek paketler istersen 7 TL’ye, 30 günlük her yöne 1500 SMS, Turkcell’lilerle 7500 SMS ya da 500 MB paketlerinden istediklerini ekleyebilirsin. -
vodafone da aylık 40 tl ye her yöne 750 dk 5000 sms ve 500 mb internet var tam bana göre fazlasıyla yetip artacak bir tarifeydi ama 12 taaahüt istiyorlar
3-4 ay sonra askere gideceğim o zaman kapatmak zorunda kalacağım kapatıncada kullandığın ay başına 20 lira ceza sı var o iş bozdu yoksa tarife çok iyiydii
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mutlu mega 70
- yurtdışı numarası nasıl alınır
- numara engelleme kaldırma kodu
- yurtdışı kayıtlı telefon hat değiştirme
- en ucuz sim kart
- turkcell abone sayısı
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- kapanan hat nasıl açılır
- türk telekom internet çekmiyor
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X