Şimdi Ara

30.5K'dan 6.6K'ya | schwarzbite (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
65
Favori
6.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam öncelikle ben Bekir Avşar'ın 4 blokluk sistemini uyguladığımı bahsetmiştim konuda. Bu programın ilk 2 bloğu matematik (çarsamba ve cumartesi geometri), her gün 3. bloğu fizik, 4. blok ise bir gün kimya diğer gün biyoloji şeklindeydi. Benim çok beğendiğim bir program, böyle 4 blok 1.5 saatten 6 saat çıkarmış oluyorsunuz. Onun dışında rutin olarak yaptığım Türkçe denemesi vardı, atabildiğim günler 4 bloğa başlamadan önce atardım; size de tavsiye ediyorum.

Şuan TYT yi canavar gibi bitirmek lazım çünkü ortada AYT yok, hem 11. sınıf 2. dönem hem de 12.sınıf yok. O nedenle tyt yi sağlam tutmak lazım. Olabildiğince özümseyerek gidin, ondan sonra tyt branş denemelerine başlarsınız. Hem belki o zamana ayt akıbeti de belli olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Çok saolun hocam dediklerinizi yapacağım inşallah seneye burya gelip kazandığımı söylerim hep iyi kalın
  • Bu bantlardan mezuna bırakan arkadaşlar için bir up çakalım.

• ODTÜ Makine'ye yerleştim arkadaşlar, belki merak eden vardır söyleyelim :)

tebrikler, çok çok iyi bir sonuç. emeğinize sağlık

• maya_1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam :)

• Son zamanlarda bu bantlardan mezuna kalıp tavsiye isteyenlerin mesajlarını görmeye başladım, bir up alalım o halde :)

• öncelikle başarınızdan ötürü tebrik ederim hocam. 2010 yılında liseden mezun oldum. bu sene tıp fakültesi kazanma niyetiyle yeniden sınava gireceğim. böyle konuları görünce umutlarım yeşeriyor. teşekkürler.
  • faydalı up

30.2k dan bende mezun umarım senin gibi bir şeyler yapabilirim
  • Okurum bir ara tebrikler.

• Teşekkür ederim herkese yorumları için, birilerine umut olabiliyorsam ne mutlu bana :)

• Hocam hayırlı olsun benim de sonuç aşağı yukarı aynı sizinle. Hatta benim de ayt biyo 3 yanlış ona yoğunlaşmama rağmen

• letmeinnow L kullanıcısına yanıt
    Evet hocam garip bir biyolojiydi biraz :) Ekoloji ve polimeraz ters köşe yaptı biraz.

• Biraz geç oldu ama tebrikler,hayırlı olsun hocam:)
    Hocam benim TYT Mat netim sizle aynı şu an çözdüğüm denemelerde 37 civarı geliyor, ama AYT Mat netim sizin ilk senenizle aynı (30 civarı) nasıl artırdınız fikir verseniz. Gerçekten 105 TYT ile bırakmanın eşiğindeyim sırf AYT Mat yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TETR4 -- 15 Eylül 2020; 18:56:52 >
  • Güncel mi hocam?

• Hocam tyt mat denemesi sinav mı 3D mi ikisi arasindan hangisini tercih ederdiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geç olacak ama konuyu güncelleyecekken cevap vereyim: matematikte yanlış yaptığım soruyu tekrar gördüğümde yanlış yapmayacak şekilde öğrenmeye çalışıyordum. Evet mantık basit ama bu kafada soruya bakınca daha da odaklanıyordum.

Onun dışında klasik olarak deneme deneme deneme tabii ki.

Tebrik eden arkadaşlara da teşekkür ederim. Bu bantlardan mezuna bırakan arkadaşlara motivasyon olması için konuyu uplamak istedim.

Diğer soru için edit: 3d ve sınav arasından kesinlikle sınavı tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwarzbite -- 22 Şubat 2021; 23:5:35 >

Hocam 11.sınıfım, 11.sınıfken bu zamanlarda netler falan nasıldı, durumunuz nasıldı merak ettim. Yazınızı çok önceden okumuştum da yazmamıştım :) Yazayım dedim uplayınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 22 Şubat 2021; 23:8:14 >
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Hocam 11 sınav birikimim için büyük bir kayıp cidden. Sınav bilincim yoktu, dershaneye bile gitmedim hatta. Netini sorabileceğiniz bir deneme bile çözmedim :)

Bana 11'de gelip YGS-LYS (sene başında sistem oydu) soru sayılarını söyle deseniz onu bile söyleyemezdim. Daha sonra TYT-AYT oldu, onu da araştırmadım :) 11'deki durumum buydu.

Ha tabii okul sınavları için sınavlara yakın çalışıp ortalamamı stabil tuttum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.