Merhaba arkadaşlar, MSI GF65 Thin 10 SDR 638XTR modeline sahibim. 2 aydan fazla bir süredir kullanıyorum ve dün garip bir şekilde kasanın sol altından aşağıda atacağım sesin geldiğini fark ettim. Bir de elinizi sol alt kısma koyduğunuzda titrediğini görüyorsunuz.
Youtube videosundan kasanın açık halini buldum, kasanın açık halinde sağ tarafın en dibine geliyor ses gelen kısım ve sanırım bataryanın bir kısmı var orda.
Ses dosyası: https://drive.google.com/file/d/1KI0P-D7NXKVgKVPgXJ8YNZtwwyqL5byf/view?usp=sharing
MSİ Aynı Model Laptopta Farklı SSD Markaları Kullanması
Merhabalar,
MSI GF65 Thin 10 SDR-638XTR Gaming Laptopum var. Youtube'dan aynı bilgisayara sahip bir kişi aygıt yöneticisinden SSD'ye baktığında KIOXIA marka SSD görünüyor, ancak ben baktığımda KINGSTON görünüyor. Modellerinden benchmark testlerine baktığımda KIOXIA lehine 3000 puan fark var.
O SSD testinde 2500/1500 görürken ben 1500/1000 civarı görüyorum. Farklı marka kullanılmasının sebebi nedir ? Ciddi de bir fark var yani. Ben incehesap tan satın almıştım, bahsettiğim kişi de incehesap tan satın almış.
MSİ GF65 Thin FPS Düşüşü
|
İ5 10300H Mühendislik Uygulamaları için Yeterli midir ?
|
Mühendislik için Laptop vs Masaüstü
|
7500 - 8000 TL Bandı Sistem Tavsiyeleri
|
E Devlet Kayıt
|
Max 2K ya kadar 144Hz Monitör Tavsiyesi
|
Max 7K Sistem Tavsiyesi
|
ODTÜ Makine
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 885
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24.435 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 981 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar