Şimdi Ara

E Devlet Kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herhangi bir belge gerekiyor mu bu kayıt için ?

edit: e devlete internet bankacılığı hesabınızdan da girebiliyormuşsunuz, gayet pratik bir yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwarzbite -- 28 Ağustos 2020; 14:34:34 >

• Hayır sadece e devlet için şifren olması lazım. Zaten gereken her şey edevlet sisteminde kayıtlı
  • missdawn M kullanıcısına yanıt
    Yalnız daha e devlet şifresi almadım pazartesi alıp yapacağım. Yine kayıtlıdır değil mi ? Çok ucuz sorular evet ama riske atmamak için soruyorum, belki veri girişinin bir süresi vardır.
  • schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Hayır hiç süresi yok bence. Senin hakkında her şey var orada zaten, hazır yani hocam
  • Ajan Pena kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim
  • Senin tüm bilgilerin e devlette kayıtlı zaten sadece sisteme giriş yapabilmek için şifre alıyorsun.Kafana takılacaksa daha mesai saatinin bitmesine var postane yakınsa git alıver hemen 10 dakikalık bir iş zaten.
  • Hocam internet bankacılığın varsa ptt ye gitmeden de giriş yapabilirsin
    Ne demek.

Kolay gelsin
  • missdawn M kullanıcısına yanıt
    @halil0738 O nasıl oluyor hocam ?

@missdawn pazartesi bakacağım hocam

edit: tamam buldum hocam daha pratik oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwarzbite -- 28 Ağustos 2020; 14:26:13 >
    Hocam benim ziraat internet bankacılık hesabım vardı e devlet e girdiğinizde giriş seçeneklerinde internet bankacılığı ile giriş yaparak girmiştim ptt ye gitmeden
  • Evet ben de şimdi Garanti ile girdim hocam, teşekkürler :)
  • E Devlet Kayıt
    Bunları üniversitenin sistemine eklemen gerekiyor
    Rica ederim hocam. Sizden ricam yukarı mesajınıza editleyin de diğer arkadaşlara da yardımcı olur belki
  • miyoglobin kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.