Şimdi Ara

Sevk Başvurusu E-Devlet Üzerinden Yapılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevk Başvurusu E-Devlet Üzerinden Yapılmıyor

Normalde yukarıdaki ekranda evrak alma başlangıç tarihi vs ilk başta yazıyordu e-devlet de ki askerliğim menüsü değiştikten sonra kayboldu şubeye mi gitmek gerekiyor ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Sevk başvurusu yapamıyorum" şeklinde bir sorun yaşamaktaysanız, bunun sebebi sevk başvurularının artık E-Devlet üzerinden yapılmıyor olmasıdır.

Askerlik, bedelli askerlik ve diğer tüm sevk başvuruları, "e-devlet askerlik sevk başvurusu yapamıyorum" sorununun çözümü olarak, doğrudan Askerlik Şubesi Başkanlığına yapılmalıdır.

e-Devlet'ten askerlik sevk başvurusu yapılamadığı için, başvurularınızı şahsen veya posta yoluyla ilgili birimlere iletmeniz gerekmektedir.

"e devlet sevk başvurusu yapamıyorum" sorununu yaşayan adayların, en güncel bilgi ve başvuru prosedürleri için Askerlik Şubesi Başkanlığı ile iletişime geçmeleri önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bugün itibariyle alınmaya başladı sabah sms geldi.

• Temmuz celbi için aynı hatayı alıyorum. Şu anda 10 günden az kalmasına rağmen

• starfury S kullanıcısına yanıt
    Biraz bekleyin muhtemelen pazartesi günü düzelir. Telefona sms geliyor zaten o geldimi e devletten çıktı alabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de yapamıyorum. Erteleme yapmıştım bu aya sanırım erteleme yapanların ortak problemi.

• EnemyHunter kullanıcısına yanıt
    Bana sms gelmedi belgeyi aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • efetnl E kullanıcısına yanıt

Hmm ben de erteleme yapmıştım bakalım pazartesi düzelmezse şubeye gideceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.