Şimdi Ara

''30 Ağustos Herkesi İlgilendiren Bir Bayram Değildir'' Alinur Aktaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

Hah yanlış anlamışım. Onu tanımıyorım valla. Adını işk burada gördüm.

Alıntıları Göster
    Ben de çok tanımıyorum. Tanımak da istemiyorum zaten. Sadece AKP'nin her işine gelmeyen adama fetöcü demesini ben de kullanmaya karar verdim artık. En ufak şüphe gördüğüm AKP'li artık fetöcüdür benim gözümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kudurun

''30 Ağustos Herkesi İlgilendiren Bir Bayram Değildir'' Alinur Aktaş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 30 ağustos Zafer Bayramı Türk halkını ilgilendiren bir bayramdır. Arap ya da Rumlar için elbette bir anlam ifade etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Anladım. Düşününce çokta gereksiz bir konu.

Aslında pkk sempatizanları dışında bu ülkede ülke kötülüğünü isteyen kimse yok. Ama biz burada nefretten birbirimizi suçlayıp duruyoruz.

Söyle bir bakınca çok boş geliyor.

Alıntıları Göster
    ''Aslında pkk sempatizanları dışında bu ülkede ülke kötülüğünü isteyen kimse yok''

Kafamda belirli bir tablo oluşmakta.E sen ak parti forumlarında muhalefet yapacak kadar açık zihinli bir forumdaşımızsan senin de oluşabilir.Hala daha inancım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 29 Ağustos 2019; 20:36:11 >

• 30 ağustos bayram değil ki.Yas günü.Büyük bedeller ödendi ülke için.Ama gene de amerika uşağı olmaktan kurtulunamadı
  • Kaale bile almayın mevcut parti TÜRK düşmanı onlar için sadece ARAP veya ÜMMET vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E0AECD5C0

Ben de çok tanımıyorum. Tanımak da istemiyorum zaten. Sadece AKP'nin her işine gelmeyen adama fetöcü demesini ben de kullanmaya karar verdim artık. En ufak şüphe gördüğüm AKP'li artık fetöcüdür benim gözümde.

Alıntıları Göster
    Akp işin kolayını buldu ya nasıl olsa elde kanıtlı belgeli bir kötü adam varya işine gelmeyen herkesi itele oraya gitsin.

Bizim Atilla Taş ı yunana itelememiz gibi aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 29 Ağustos 2019; 20:49:57 >
  • Arap sanırım.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    15 Temmuz'da neden ücretsiz yapılıyorsa o yüzden yapılıyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Etkinliğe gidecek adam yol parası mı bulamıyormuş. (15 Temmuz'u kastediyorum.) Bahane de güzelmiş. O da milli bayram bu da milli. E 15 Temmuz etkinliğinde ne yapıyorlarmış peki? Yalı kazığı gibi dikilince mi etkinlik oluyormuş? İkisine de mantıksız desen anlarım da taraflı bakıyorsun olaya. Objektifim diyorsun ama değilsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.