Şimdi Ara

30 Ağusyos - Goblin Realm - Location - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oynayan biliyor, dünya kadar yere nerf geldi, bildigimiz her yerdeki goblinler ya kalkti ya da portal acmiyor. bugun itibariyle bildiginiz yer varsa paylasirsaniz en azindan sansimizi oralarda deneriz, iyi gunler dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok valla ilk gün 3 kere girdim bir daha da giremedim. açmıyor bir türlü portal.
  • Millet sağ olsun harcadılar her yeri, Blizzard da neden kaldırıp duruyorsa :D

bir kere girsem yeter yahu, gemleri tamamlayayım yeter :D

Edit: Şu an Realm den düşen gemle Goldskini giyip Riftte 1 saatte 100m ye yakın para topluyor adamlar. Ağlamak üzereyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOCHIMERA -- 30 Ağustos 2014; 14:08:53 >
  • valla ilk gün girdim 2 defa denk geldi 250m para topladım bunada şükür
  • bugün corearerat ta denk geldi girdim t6 150m gold topladım. baya goblin çıkıyor bugün burada ancak portal çok çok az açıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

bugün corearerat ta denk geldi girdim t6 150m gold topladım. baya goblin çıkıyor bugün burada ancak portal çok çok az açıyorlar.

tamda oraya bakıyordum foruma gireyim dedim :) 1 kere kestim çıkmadı 2. kere girdim goblin yoktu 3 ü deneyeceğim lşimdi ACT 3 Corearerat da :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Riftlerin içindeki Goblinlerden çıkıyor mu normal oynamayı sevmiyorum normal riftlerdeki goblinlerden çıkıyor mu bu portal ?

yok hocam çıkmıyor sanırım sadece Bounty maplarında var, Riftte açmıyor Griftte de açmıyor, hikaye modunda da açmıyor sanırım.

Sadece Bounty, bilen varsa düzeltebilir :)
  • core areratta bugün 2 kere girdim ve bir şey farkettim patchin ilk günü tek olsanda portal açılabiliyordu, artık tek kasarken istediğiniz kadar kesin portal çıkmıyor portal çıkan 2 seferde de partydeydim bu tesadüf olamaz tek olarak 20 ye yakın goblin çifti kestim portal açmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

core areratta bugün 2 kere girdim ve bir şey farkettim patchin ilk günü tek olsanda portal açılabiliyordu, artık tek kasarken istediğiniz kadar kesin portal çıkmıyor portal çıkan 2 seferde de partydeydim bu tesadüf olamaz tek olarak 20 ye yakın goblin çifti kestim portal açmadı.

Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim, eğer EU daysan beraber denyebiliriz 5-6 seferlik :)
  • yeter bugünlük kastığım sana bol şans.
  • Bounty yaparken açıldı, 170 milyon gold aldım. Eğlenceli de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Bounty yaparken açıldı, 170 milyon gold aldım. Eğlenceli de.

tek miydin neredeydi? Çünkü artık ne yapacağımızı şaşırdık Blizzard sağ olsun :) Tebrik ederim ^^
  • Tek bounty kasıyordum T6'da, bir iki tane goblin yakalamıştım ama onlarda açılmamıştı. Klandan bir arkadaş ben de gelebilir miyim dedi, oyuna girdi. İşte merak ettiğimizi, altının da fena olmayacağını falan konuşuyorduk aramızda. 5 dakika sonra goblin encounter'ladı, direkt yanına ışınlandım. Kestik portal açıldı şaşırdık :) Hayatımızda ilk defa goblin realm konusunda konuşmuşuz ikimiz de ve 5 dakika içinde açtık. Şans.
  • Başka bir konuda da yazmıştım core of arreat ile northern highlands %50 Spawn şansı olan bölgeler. İstatistiki veridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 31 Ağustos 2014; 19:31:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş yukarıda demiş tekken pek açmıyor diye :) 2 kişi denemek gerek :)
  • ben ilk gun butcherin mekaninda kestim goblin.... portal acildi ama ponylanda girdim:D
    Oyle de bisey yapiyor.. gorurseniz sasirmayin...
  • Şaka gibi :D :D

Bu arada okuyan olursa denesin gerçekten işe yarıyor. Tek başınıza farm yapmayın, Nothern Highlands ı sanırım ACT I de. Orada 4 kişi T3 de farm yaptı kseri şekilde bize vault açtı,

Hele o para gemini yüzüğe takınca var ya off :D Her vuruşun %25i para patlatıyor deli gibi para doluyor her yer :D
  • arkadaşlar portala girmek için goblini öldürmemek mi gerekiyor?yani goblin kaçıp portal açıyor,o sırada ölse portal kapanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

arkadaşlar portala girmek için goblini öldürmemek mi gerekiyor?yani goblin kaçıp portal açıyor,o sırada ölse portal kapanıyor mu?

öldüreceksin ve şatapatlı bir şekilde vault açılacak tıklayacaksın gireceksin ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: cattepiller

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

arkadaşlar portala girmek için goblini öldürmemek mi gerekiyor?yani goblin kaçıp portal açıyor,o sırada ölse portal kapanıyor mu?

öldüreceksin ve şatapatlı bir şekilde vault açılacak tıklayacaksın gireceksin ^^

daha önce bir iki kez goblini öldürmeye çalışırken o portalın açıldığını gördüm ben,o şekilde açılan her portala girilebiliyor mu?o zamanlar bilmiyordum tabi bilseydim iyi olurmuş :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.