Radmin, Akınsoft, JustFiltr, Musonya Kafe Filtre, K9 WebPro v.s v.s. gibi programları geçtim ama her biri isteklerimin birazını karşılasada tamamını karşılamıyor. Bende şirkette kullanacağım için lisans bedeli ödeyeceğimden iki program almak istemiyorum. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istedim. Yapmak istediğim ise şu.
Kendi makinamdan , diğer 29 makinanın istediğim zaman ekran görüntülerini almak , uzak masaüstü (remote desktop) ile çat diye müdahale edebilmek ve şu acemi kullanıcılar için görev çubuğuydu sağ tuştu bilgisayarım özelliklerdi denetim masası gibi ayarları açıp kapatabileceğim web filtreleme yapabileceğim program yada uzantı bazlı yasak koyabileceğim bir program arıyorum.
Bu saydıklarıma en yakını akınsoft un eofis denen bir programı var ama uzaktan erişimi olmadığı için egale ettim onu. en son çare akınsoft + Alpemix (teamwiaver tarzı bi program) la sorunu halletmeye çalışacagım. Hem maliyeti uygun hatta mümkünse free :D hemde bu işlemleri yapabilen bildiğiniz bir ağ yönetim programı varmıdır ?
AD+Dameware, VNC, Unattended RDP, Policy+Group Policy vb vb... Ayrica arastirmadiginda asikar. Internet kafe programlariyla sirket bilgisayarlarini kontrol etmeye calismak abesle istigal. Istanbul icindeysen ucreti karsiliginda, istediklerini yapacak sistemi ekonomik sartlar altinda kurarim.
quote:
Orijinalden alıntı: axiadam
AD+Dameware, VNC, Unattended RDP, Policy+Group Policy vb vb... Ayrica arastirmadiginda asikar. Internet kafe programlariyla sirket bilgisayarlarini kontrol etmeye calismak abesle istigal. Istanbul icindeysen ucreti karsiliginda, istediklerini yapacak sistemi ekonomik sartlar altinda kurarim.
Aslında aradığım şey zaten mesajımdada yazdığım gibi böyle birşeydi ama bir müşteri olarak araştırmadığın aşikar bilmem ne kafe programı abes zart zurt. Efendi biri olsan bunları yazmazsın sana yalan borcum mu var. Araştırıyorum 3 gündür bulabildiklerimi denediklerimi yazdım. Keşke iletişime geçip konuşacak biri olsaydın da ticaret yapabilseydik
Kardeşim öneri için teşekkürler, program remote desktop olayında çok iyi görünüyor ama henüz karşı bilgisayardaki uygulama kısıtlama ve web filtre tarzı özelliklerini bulamadım ingilizcem yetmiyo sanırım :D Üzerinde kurcalama yapıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Haviye
quote:
Aslında aradığım şey zaten mesajımdada yazdığım gibi böyle birşeydi ama bir müşteri olarak araştırmadığın aşikar bilmem ne kafe programı abes zart zurt. Efendi biri olsan bunları yazmazsın sana yalan borcum mu var. Araştırıyorum 3 gündür bulabildiklerimi denediklerimi yazdım. Keşke iletişime geçip konuşacak biri olsaydın da ticaret yapabilseydik
Sen 3 gunluk arastirmanla devam et. Dediklerimin dogru olduguda asikar, senin kafe programiyla sirket yonetmeye calismansa abesle istigal. Mantikli birisi olsan zaten bosuna denemeler yaptiginin farkinda olurdun. Seninle ticaret yapacak kisi tabiki bulunur tabi ticaret yapmayi dusunmus olup koskoca 3 gununu internet kafe programlariyla gecirmeseydin
quote:
quote:
quote:
Sen 3 gunluk arastirmanla devam et. Dediklerimin dogru olduguda asikar, senin kafe programiyla sirket yonetmeye calismansa abesle istigal. Mantikli birisi olsan zaten bosuna denemeler yaptiginin farkinda olurdun. Seninle ticaret yapacak kisi tabiki bulunur tabi ticaret yapmayi dusunmus olup koskoca 3 gununu internet kafe programlariyla gecirmeseydin
Polemiğe girmiycem kardeş, AkınSoft EOfis programını araştırırsan internet cafe mi yoksa benim dediğim tarzda bir program mı anlarsın. Akınsoft' u sadece cafe programıyla tanıyorsan o senin problemin. O programdaki tek eksik remote desktop olayı onun haricinde tüm işimi gören bir program cafe programı filan değil.
quote:
quote:
quote:
quote:
Polemiğe girmiycem kardeş, AkınSoft EOfis programını araştırırsan internet cafe mi yoksa benim dediğim tarzda bir program mı anlarsın. Akınsoft' u sadece cafe programıyla tanıyorsan o senin problemin. O programdaki tek eksik remote desktop olayı onun haricinde tüm işimi gören bir program cafe programı filan değil.
Program tum isini gormuyor ki kullanmiyorsun, kendi kendinle celisiyorsun.
tek programla hepsini yapma zor. Net support manager uzak destek konusunda süperdir. Kısıtlama vs. gibi işler için farklı yazılımları/donanımları kullanman gerekecektir. AkınSoftu bir ara incelemiştim azıcık. İşini görür sanırım
Dameware, netsupport bu programların işini göreceğini sanıyorum. Uzaktan kontrol, log takibi, kısıtlama, ekran takibi gibi birçok özellikleri de var.
netsupport iyidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme