Şimdi Ara

30 Bin Bütçe ile Alına bilecek araçlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ay sonunda 30 Bin tl bütçe ile alınacak bir araç arıyoruz arkadaşlar. Araç tek kapı olabilir. Aklımızda 1-2 seçenek var. Bunlardan biri 2005 2006 Opel OPC olarak adlandırılan tek kapı Astralar. Bir diğeri Mitsubishi colt tarzı bir araba. Hasar kayıtsız olmasını elbette arzu ederiz lakin hasar kaydı şaselerde sorun yoksa bizim içinde sorun değil. Boya takıntımızda yok. Lakin değişeni ne kadar az olursa o kadar iyi olur. Aracı kullanacak kişi biraz genö sayılır 25 yaşlarında bu yüzden biraz ilgi çeken bir otomobil arıyoruz. Bu konuda fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletirim.

• Jazz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitsubishinin görünümüne alıştımda bu jazz ın görünümüne alışamadım gitti hocam bir türlü bana çok itici geliyor acıkcası ama hemen radarıma dahil ettim teşekkür ederim.
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hemen ilgileniyorum.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-baytan-otodan-seat-ibiza-1.4-bezinli-tuplu-muayer-513723587/detay hocam birde bu araçlarla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba. Focuslara hemen bakıyorum hocam çok çok teşekkürler.
  • Punto dikkat çeker genç işi boya takıntın yoksa kompke boyalı bulunabilir 30 bine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    tercihlerimin arasına hemen ekliyorum hocam araştırayım biraz. Çok garip bir bütçemiz var. o yüzden biraz sıkıntılı bir süreç olacak sanırım.
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Oldukça ilgi çekici bir araçmış hocam birde gidip bakmak lazım. İlginiz için teşekkürler. Opel markasına nedense yakın hissediyorum kendimi.
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Bu ayrı bir olaymış hocam ama biraz bütçenin dışında açıkcası. Aslında şu şekilde tarif edilebilir aradığımız araç. 200 bün nüfuslu bir yerde kolay kolay görünmeyen bir arac tarzı arıyoruz desek yeri vardır. Mesela Opel astranın 3k opc olarak adlandırılanını hiç görmedik yaşadığımız muhitte. Ama omu focus mu deseniz ben focus u tercih ederim lakin alacağımız kişinin söz ve davranışlarından bunu anladık. Biraz böyle sıra dışı olmak felan istiyor. Yukarıda verilmiş focus örneği aslında biçilmiş kaftan. lakin malumunuz focus cok. Ama focuslara bakarken 3k yeni kasasını gördü hayran kaldı.
  • Colt cz3 alırdım tek kapı düşünsem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatcn kullanıcısına yanıt
    Colt' u baya bir inceledik. CZT modeli baya ilgimizi çekti. hem yürürü hemde sorunsuzluğu ile. Yukarıda bir arkadaşın önerisi ile honda jazz larında bu konuda baya iyi olduklarını öğrenmiş olduk. forumu bu yüzden seviyorum önerileriniz sayesinde bilgi dar ağacıma baya eklemlerde bulunuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.