Şimdi Ara

30 BİN LİRAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• bizde era var 2010 1.5 turbo dizel vgt 110 beygir

dizel olarak cekisi felan baya iyi motoru bence arac icinde en iyi olan sey

malzeme kalitesine gelirsek ici full plastik kalite bekleme

cd calarli,usb,aug lu bir teyp bulunuyor ama ses kalitesi pek iyi degil

ic hacimi pek genis degil ancak iç mekan yukaeklik olarak on ve arka gayet iyi (1.80 boyuma gore)

bagajı küçük

bana sorarsan gunluk kullanirim diyorsan dizel olsun diyorsan alinabilir bir arac piyasasi 30 bin civari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ihtiyactan-satilik-467098609/detay

Bu paraya daha iyi bir araç bulamazsınız.

Peki neden Cruze değil de, Aveo

Bende şuanda bu ikilem arasindayim

• tt.us kullanıcısına yanıt
    30-31 bine temiz cruze bulunmuyor ama aveo bulunuyor, bence daha mantıklı bir tercih ama hasar kaydı, boya gibi şeyleri dert etmeyenler cruze da bakabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    Hasar kaydı yok ama komple boyalı ve değişen parçalar var, çarpışan araba olmuştur bu.
  • quote:

30-31 bine temiz cruze bulunmuyor ama aveo bulunuyor, bence daha mantıklı bir tercih ama hasar kaydı, boya gibi şeyleri dert etmeyenler cruze da bakabilir.

1012-13 olsun 1.3d ltz olsun fln deyince yine kalmıyor 30civarina. Ya 2011 ls almalı yada fiyat 40civarina çıkmalı, burada da Aveo ya 40bin bağlanır mı sorusu kafamı kurcalıyor

• tt.us kullanıcısına yanıt
    40 bine 2012 cruze var, lpg ile yakıtı uygun zaten.
  • quote:

Hasar kaydı yok ama komple boyalı ve değişen parçalar var, çarpışan araba olmuştur bu.

Yine de aşırı ucuz

Bu arabada başka bir sorun olmalı

• BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Sanmam, taklalıdır, airbag patlatmıştır, kısaca perttir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: websosyal

Modeli yüksek, Symbol, Linea gibi araçları düşünürdüm...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2013-model-renault-symbol-1.2-joy-68%2C000-orjinal-km-de-466840374/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ihtiyacdan-acilen-satilik-reno-symbol-full-orjinal-fiyat-dustu-464511943/detay

Bende düşünmüyor değilim aslında. Hem masrafsız az yakarlar hemde elime biraz para geçtiğinde araç değiştirmek istersem hemen satılbilir linea da symbol de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

bizde era var 2010 1.5 turbo dizel vgt 110 beygir

dizel olarak cekisi felan baya iyi motoru bence arac icinde en iyi olan sey

malzeme kalitesine gelirsek ici full plastik kalite bekleme

cd calarli,usb,aug lu bir teyp bulunuyor ama ses kalitesi pek iyi degil

ic hacimi pek genis degil ancak iç mekan yukaeklik olarak on ve arka gayet iyi (1.80 boyuma gore)

bagajı küçük

bana sorarsan gunluk kullanirim diyorsan dizel olsun diyorsan alinabilir bir arac piyasasi 30 bin civari

Günlük kullanım için araç arıyorum, dizel era canavar gibi gidiyor ve az yakıyor O yüzden era da düşündüğüm araçlar arasında

• quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

quote:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ihtiyactan-satilik-467098609/detay

Bu paraya daha iyi bir araç bulamazsınız.

Peki neden Cruze değil de, Aveo

Bende şuanda bu ikilem arasindayim

Ben de hem sizinle aynı ikilemdeyim aslında chevrolet e baktığımda, bir de chevrolet in piyasadan çekilmesi tereddüt ettiriyor beni. Satmaya kalkınca elimde kalır korkusu var biraz

• sanasans S kullanıcısına yanıt
    aynen canavar gibi bence motoru baya güçlü

• Bagaj derdiniz yoksa alin bi vw polo keyfinize bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sert3333

Bagaj derdiniz yoksa alin bi vw polo keyfinize bakın.

Bagaj derdim de yok aslında ama elimdeki paraya 2002-2004 kırık dökük pololar var hem dış görüntüleri çok eski duruyor hem içleri dağılmış. Volkwagen i marka olarak da sevmiyorum zaten. O yüzden pek bakmıyorum vw ye

• Şu ana kadar 2011 1.5 dci clio hb, 2008 1.3 mjet grande punto ve 2007 1.4 lpgli fiesta sahibi oldum ve şu anda bahsi geçen Fiesta'yı kullanıyorum. Sanıyorumki Clio dışındaki iki aracın da temizini bütçenizde bulabilirsiniz. Bagaj derdiniz yoksa, Fiesta ilk tercihiniz olsun derim. Punto çok daha komforlu bir kullanım sağlıyor fakat Fiesta hem malzeme kalitesi hem yol tutuşu ile birkaç adım önde. Ben bagaj ihtiyacım olduğu için yakın zamanda değiştireceğim aracı, bir arkadaşım alacak benden, ancak kesinlikle temiz 2007 model bir Fiesta'yı 2010-2011 Aveo, Era gibi araçlara tercih ederim. Emin olun içi daha az yıpranmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

Şu ana kadar 2011 1.5 dci clio hb, 2008 1.3 mjet grande punto ve 2007 1.4 lpgli fiesta sahibi oldum ve şu anda bahsi geçen Fiesta'yı kullanıyorum. Sanıyorumki Clio dışındaki iki aracın da temizini bütçenizde bulabilirsiniz. Bagaj derdiniz yoksa, Fiesta ilk tercihiniz olsun derim. Punto çok daha komforlu bir kullanım sağlıyor fakat Fiesta hem malzeme kalitesi hem yol tutuşu ile birkaç adım önde. Ben bagaj ihtiyacım olduğu için yakın zamanda değiştireceğim aracı, bir arkadaşım alacak benden, ancak kesinlikle temiz 2007 model bir Fiesta'yı 2010-2011 Aveo, Era gibi araçlara tercih ederim. Emin olun içi daha az yıpranmış olur.

Fiestaları bir yandan eski kasa olduğu için istemiyorum ama diğer yandan da dediğiniz gibi genel anlamda içleri ve dışları çok temiz duruyor. Bana ilk baktığımda fiesta kullanıcıları biraz daha bilinçli kullanıcı gibi geldi araçların temizliklerinden dolayı ama tabi dediğiniz gibi ford un parça kalitesi de var işin içinde.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.