Şimdi Ara

30 Bin TL'ye Dizel Olur Mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yüksek performans beklentiniz yoksa 2005-2006 Opel meriva olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia rio 1.5 crdi 110 bg öneririm. Yol tutuşu performansı harika, konfor tatminkar. Dijital klimalı versiyonu al, advence donanım.Yedek parça ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 20 Nisan 2017; 12:09:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel Golf 4 geldi aklıma benden önce yazan olmadıysa. Fiyatları genelde 30 bin altında.

• iki sene önce 1.3 multijet tata vista almıştım 21.000 TL ye henüz araç 12 bin kmde. şehir için 19 kuruş yakan bir araba kliması 4 cam otomatik bir araba. bu araçla istanbul antalya istanbul trabzon yaptım 120 km geçmedikten sonra gayet güvenilir bir araçtı. tek eksisi bagajı çok küçük olmasıydı. 1 sene binip ertesi yıl 44 binde 22500 e sattım aracı. temiz düşük kilometre bulabilirsen tata vista alabilirsin bu fiyatlarda hemen eldende çıkıyor bu araç. ben 2. gün aracı sattım düşün :)
  • Hocam dediğimi tekrarlayarak tekrar c4 senin ilacın ama sen vw alırsan 30.000 tl ye düzgün bir araba alamassın ama c4 alabilirsin sonuçta para kolay kazanılmıyor tercih senin karar senin

• o paraya clio sedan alınır az yakar çok kaçar tabiri uygundur.
  • Bütün mesajları okudum ve hepsini göz önünde bulunduracağım. Şuan Cordoba var yakınımda ona bir bakmayı planlıyorum.
  • Bu paraya 2006 -2007 model 1.6hdi 407 bulunamaz mı ? Bence şartlar biraz zorlansa bulunabilir ve rahat rahat binilir. Geniş donanımlı oturaklı az yakan bir araçtır ...

• quote:

Orijinalden alıntı: torkhp

Ucuza keş paraya citroen c elysse veya opel corsa . Clio boğazlayabilirsin dostum 2009 ile 2013 yılları arası . O paraya alınacak tonla araba var ama hep eski model olur . Hiç değilse modelli bir araba almanı öneririm . Eski model aravanın hergün bir tarafı dökülür kardeşim

Eski arabanın her tarafı dökülmez.Arabanin nasıl kullanıldığı önemli.Bazi eski araçlar, sahiplerinin iyi bakması neticesinde benzin koy devam et modunda hala çok iyi durumda oluyor.O yüzden genelleme yapmak doğru olmaz.Ben 2010 model olup her tarafı dökülen ne Corolla lar ne Focus kar ne jettalar gördüm.Essek niyetine binilmezse ve bakımları düzenli yapılırsa birçok araç çok uzun ömürlü oluyor.

• 207 alabilirsiniz 2006-2009 arası. 180 binde 28.500'e aldım. Temiz kullanılmış bakımlı ise 150-200 bin kmler sorun çıkarmaz ancak dizel araçta önceki sahibinin kullanımı çok önemli. Temiz bakılmaz ise 70 bindeki araç 250 bin km'deki araçtan daha masraflı olabiliyor.
  • Clio veya symbol olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.