Şimdi Ara

30 Bin TL'ye Dizel Olur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı üzere 30 Bin Tl maksimum olacak şekilde dizel araba bakıyorum. Şuanki arabam 95 Broadway ve şehir içinde sık kullanıyorum. Bazı yakınlarım "Bu fiyata dizel olmaz LPG'li al." gibi düşüncelere sahip. Haklı olduklarını düşünmüyordum ve VolksWagen arabalarında karar kıldım. Fakat onda da "Parçası pahalı, km'ler çok." dediler. Sizce 30 Bin Tl'ye temiz dizel alınır mı? Araç önerileriniz var mı? Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.
    -Birkaç hafta önce "Alman mı Fransız mı?" diye konu açmıştım. Orada yardımcı olan @Kami Kaze, @muteferrika, @Sarpbey3434, @torkhp, @Mand1ra_Hekimi, @Conqueror26, @emrcnd, @AdamsınDrogba, @ototube, @Sar1Lac1, @froster2006, @duggac, @Experimentation, @ibrahimibiss, @beyinsis,@divapan'a teşekkürler. O konu başlığı sebebiyle büyük çoğunlukla VW,Renault,Fiat arasındaydı. Fakat bu konunun her markayı kapsaması daha iyi olur.Görüşleriniz oldukça önemli olduğu için bu başlıkta da yorumda bulunmanız oldukça güzel olur. Ayrıca çevremdekiler yüzünden Passat'tan vazgeçerek Polo ve Golf'e yöneldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucuklu.sumurta -- 19 Nisan 2017; 18:51:40 >

• Üstad 30bin civarına golf 5 ler var ama genelde yüksek kmli size uyarmı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Valla bu piyasa yüzünden VW alamayacağız bu gidişle...

• o paraya boş ver dizeli, yapacağın tamir masraflarıyla benzin masrafından çok daha pahalıya gelecek.
  • 30bin lira az bi para değil hocam ama araba fiyatları ortada kimsede ayranım ekşi demiyor ben ds5 aracımı sattım ev aldım 165bin liraya 40 liraya ne alınır diye bakındım hiç bişey yok geniş ve yüksek araç istediğim için tutulmayan modellere yöneldim bi tane opel antara buldum ilk sahibi bayandan sağını solunu baya vurmuş ama değişen yok fiyatını da baya bi düşmüş kaportacı arkadaş ile beraber baktık şaside sıkıntı yok 44 liraya aldım aracı çok şükür bi problem yok sadece fazla yakıyor problem değil zaten yılda 20-30bin yapmıyorum

• mesela dacia logan dci alınabilir evet boştur yakışıklı değildir ama az yakan masrafsız dizel o paraya logan var
  • Logan'ı listeme ekledim. Benzin-LPG'ye de bakarım. Peki Vectra'lar nasıl? 2000 model 2.0Dti buldum 125binde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucuklu.sumurta -- 19 Nisan 2017; 19:49:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 tdi İbiza ve Cordobalara bak.

Az yakıt, sağlam motor, yeterli performans.
    Vw polo motoru vardır.
    2007 2008 leri makyajlı kasadır. 25-30 arası temizlerini bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 19 Nisan 2017; 19:56:52 >
  • lpgli efsane kasa al. arta kalanı da gaza harca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erestor

lpgli efsane kasa al. arta kalanı da gaza harca

Beklenen yorum da geldi :)

• getz

• Mustang2007 kullanıcısına yanıt
    Onlar çok savruluyor diye duydum.

• Erestor kullanıcısına yanıt
    Hangi marka-model?

• 2012-2013 sümbül yok mu ya

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    2004'ler nasıl?

• Ucuza keş paraya citroen c elysse veya opel corsa . Clio boğazlayabilirsin dostum 2009 ile 2013 yılları arası . O paraya alınacak tonla araba var ama hep eski model olur . Hiç değilse modelli bir araba almanı öneririm . Eski model aravanın hergün bir tarafı dökülür kardeşim

• Geçtimiz yaz Fiat Punto evo 1.3 multijet almıştım dediğiniz paraya.
    Araçı aldığımda 80 küsür bin km de almıştım.
    Ayrıca temiz bir getz alınabilir dediğiniz paraya.
    Araç seçmek aramak bulmak gerçekten zor kolay gelsin
  • torkhp kullanıcısına yanıt
    Corsa'nın bagaj sıkıntı. Citroen'i listeme yazdım.

• cnr22 kullanıcısına yanıt
    Yazdım bunu da listeme.

• yucuklu.sumurta kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.