Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
399.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warwicky -- 22 Mart 2012; 0:28:20 >
  • Millet güzel kaynaşmış burda Haritalarda tek bir canlı bırakılmıycak okadar
  • ben gececi tayfası olarak vereyim yoklamamı
  • sabah yoklaması başlasın
  • burdayızz
  • mevcut
  • hoba ciddi ciddi yoklama var yaw :p
    Burda...
  • mevcut.
  • Mevcut!
  • Eveeet arkadaşlar günün konusu;
    biraz spoiler oldu ama Diablo 3 teki tüm tier'ların zırh tasarımları yayınlandı. Force youtube kanalında video bile yapmış. Demin seyrettim. Yorumlamadan önce zırhları görenlerden biraz yorum bekliyorum açıkçası

Ben ufaktan yorum yapayım yine de muhabbet başlasın;
    Size de biraz özensiz gelmedi mi? Koreli ucuz mmo'ların zırh tasarımlarını andırmıyor mu? Biraz daha gerçekçi zırhlar beklemek yine fazla mı eski kafalılık sizce. Gerçekçi tasarımlar genç kitleye sıkıcı mı gelirdi? Kısacası bi ben mi böyle düşünüyorum?
  • Daha önce görmüştüm o setleri, bir an AION vb. bir oyunun içeriği zannettim. Tamamen aynı fikirdeyim. Cehennemin en azılı şeytanları ile savaşırken öyle gıcır gıcır boyadan yeni çıkmış zırhlarla savaşmak biraz mantıksız. Üstüm kirlenecek diye kavga edemem kardeşim ben, çok janjanlı olmuş amiyane tabirle.
  • Gerçekçilik artık oyun dünyasında yer alan bir kavram değil malesef ve talep görmüyor gerçekçi yapılar. Bütün setlerin içinde en hoşuma giden Barbar'ın tier 14'ü oldu. Ayrıca bütün tier 16'ların rengi aynı :( Monk hariç :P (o ne len öyle mor) Kızılay yardımı gibi hepimiz kırmızı siyah gezicez lvl60 olunca.

Ben daha gerçekçi, daha realist şeyler beklerdim. Ama popüler kültür bunu kabul etmiyor.

Malesef yine konu Casual olma noktasına gelecek, (bu arda Casual'ı sadece ilgisiz olarak değil, eski oyuncu, dinozor, dede vs. gibi bir anlamda kullanıyorum) bizler eski kafalı oyuncularız, armor setlerinde ya da oyunların görsellerinde eski sadeliği ve doğallığı arıyoruz. Benim düşüncem budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

Gerçekçilik artık oyun dünyasında yer alan bir kavram değil malesef ve talep görmüyor gerçekçi yapılar. Bütün setlerin içinde en hoşuma giden Barbar'ın tier 14'ü oldu. Ayrıca bütün tier 16'ların rengi aynı :( Monk hariç :P (o ne len öyle mor) Kızılay yardımı gibi hepimiz kırmızı siyah gezicez lvl60 olunca.

Ben daha gerçekçi, daha realist şeyler beklerdim. Ama popüler kültür bunu kabul etmiyor.

Malesef yine konu Casual olma noktasına gelecek, (bu arda Casual'ı sadece ilgisiz olarak değil, eski oyuncu, dinozor, dede vs. gibi bir anlamda kullanıyorum) bizler eski kafalı oyuncularız, armor setlerinde ya da oyunların görsellerinde eski sadeliği ve doğallığı arıyoruz. Benim düşüncem budur.

Bir ek yapayım renkelerini değiştirebileceğiz pembe seti gayet siyah gri lacivert kahverengi yapabileceğiz yani. Bi nebze kurtarırız sanırım böylece

Benim derdim renkten çok kore tarzı abuk tasarımlar. Ama WoW da da bu yöne dönmüşlerdi bi süre sonra. Sanırım trend bu yönde. Guild Wars 2 de o yönde mesela...

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Bir ek yapayım renkelerini değiştirebileceğiz pembe seti gayet siyah gri lacivert kahverengi yapabileceğiz yani. Bi nebze kurtarırız sanırım böylece

Benim derdim renkten çok kore tarzı abuk tasarımlar. Ama WoW da da bu yöne dönmüşlerdi bi süre sonra. Sanırım trend bu yönde. Guild Wars 2 de o yönde mesela...

aynen, gerçekçilikten uzak abartılı ölçülerde uzak doğu vari tasarımlar falan... ee biz yaşlandık, yeni ipad nesline hitab ediyorlar artık. açık söyleyeyim wow ve türevlerindeki tasarımlardan iğreniyorum. diablo 3'te biraz daha hafif bu etki ama yine de var.

• Günün ikinci konusu (diğer konuyu da tartışmaya devam edebiliriz tabi aynı anda)

Nephalem Valor konusuna ne diyosunuz?

Kısaca elite minibossları kestikçe bir buff alıcaz her aldığımız buff bir sonraki esas boss'u keserken daha çok loot demek olacak. Eğer buff aldıktan sonra skill değiştirirsek ve ya oyundan çıkarsak vs buff kaybolacak.

Kısaca amaç sürekli boss run yapmaktansa bütün seviyeyi bi turlatmak ve sürekli skill değiştirip duruma göre skill seçmenin önüne biraz köstek olmak.
  • Bir haber:

Oyunun çıkmasıyla birlikte aynı gün "Diablo: The Order" adlı bir kitap satışa çıkıyor ve Deckard Cain ile 8 yaşında Leah'ın Sancutary'de yaşadıkları maceraları üzerine olacakmış...

Bu arada kitaptan bir bölüm okudum çok fena spoiler aldım çok. Çok fena oldu bu oyuna bakış açım değişti. Eğer tahminim doğru çıkarsa fena olacak hikaye oyunda. Spoiler bana koymaz diyen varsa PM ile yazarım.

Kitap şu:

http://www.amazon.com/Diablo-III-Order-Nate-Kenyon/dp/141655078X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1332407432&sr=8-1

Kısa alıntı orada da var okumayın bence spoiler istemiyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 22 Mart 2012; 11:13:16 >

• Zırhın şekli bir yanada, Blizzard şimdiden "endgame" olayına sarmasa keşke. Yardır yardır topla topla, sonra bir ek paket gelsin ilk bölümde ilk dropla çöp olsun.. WoW içinde aynı yöntemi uyguladılar. Yeni başlayanlar için şahane, ama eski oyuncuların tepkileri dağ oldu. Benim asıl derdim o. Artı Panda ve WoW örneğinde olduğu gibi işin suyunu çıkarmalarından korkuyorum. Dadında bıraksınlar, ben razıyım 10 yıl beklemeye.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 22 Mart 2012; 11:20:08 >
  • zırhlar benide pek aşmadı. barbarın tierlerini gördükçe kafamda nedense yanlış anlaşılmasın bir öküz imgesi uyandırdı neden caba :S aresmar spoiler yediğine göre sence exp gelirmi 3e ne diyorsun :D
  • Name
    Arif DAĞLI

BattleTag
    arandur#2405

Doğum yılı: 1983

Diablo II orjinaline sahiptim. Diablo III alacağım ama hangi versiyonu alacağımda kararsızım. Bu oyunu oynamamak gibi bir ihtimal yok!

Bu arada bir soru: ileride battletag değiştirmek istersek bu mümkün oluyor mu?
  • Spoiler hocam Diablo 3 hikayesiyle ilgili
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.