Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
399.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hadi dediğin gibi olsa bile level 60 olduktan sonra Normal zorluk seviyesinde ne işin var onu anlamadım ben?
  • Bence de FIRTINA yanlışın var zira Change Quest ekranında Normal seçili olan ve başka bir şey seçmeye izin vermeyen bir dropdown kutusu var. Zorluk değiştiremeyeceksek neden onu oraya koysunlar ki.
  • hmm. zorluk değiştirilemezse eğer hc'ler yandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: theFaLLeN

Bence de FIRTINA yanlışın var zira Change Quest ekranında Normal seçili olan ve başka bir şey seçmeye izin vermeyen bir dropdown kutusu var. Zorluk değiştiremeyeceksek neden onu oraya koysunlar ki.

Tamam zorluk seçebiliyor olalım gene de level 60 olunca Normal'de ne işimiz var ? Biri bana bunu izah etsin : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA
    Tamam zorluk seçebiliyor olalım gene de level 60 olunca Normal'de ne işimiz var ? Biri bana bunu izah etsin : )

amaç yeni başlayan arkadaşları kastırmak
  • http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRYWkc!ceT!YYaaba şöyle bir demon hunter buildi var ne dersiniz işe yararmı?
  • quote:

quote:

Bence de FIRTINA yanlışın var zira Change Quest ekranında Normal seçili olan ve başka bir şey seçmeye izin vermeyen bir dropdown kutusu var. Zorluk değiştiremeyeceksek neden onu oraya koysunlar ki.

Buff toplamak için , topladığın buff ile Hell'e geri dönerek devam etmek için olabilir, diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

quote:

Buff toplamak için , topladığın buff ile Hell'e geri dönerek devam etmek için olabilir, diye düşünüyorum.

İyi de oyun oturumunu değiştirince o buff sıfırlanıyor. Yani sen zorluk değiştirince o buff senle beraber gelmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi de oyun oturumunu değiştirince o buff sıfırlanıyor. Yani sen zorluk değiştirince o buff senle beraber gelmiyor.

Normal seviyeye geçmenin bir anlamı yok tabii ki Hell i bitirdikten sonra ya da başladıktan sonra. Yalnız Hell e yeni geçtiğinde Nightmare Act 4 te item kasmak için gayet mantıklı bence. Mevcut itemlar Hell'de bizi zorluyorsa sırf item kasmak için D2 deki gibi Nightmare Act 4 defalarca oynanabilir.

• quote:

Bak bu da doğru

Bashiok un dediğini anladım ya 60 oluyorsun buff alma hakkı kazanıyorsun ama Inferno yerine başka zorluk derecesinde de oynasan buff kullanabilirsin demek istemiş sadece infernoya özel değil diyor aslında.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Normal seviyeye geçmenin bir anlamı yok tabii ki Hell i bitirdikten sonra ya da başladıktan sonra. Yalnız Hell e yeni geçtiğinde Nightmare Act 4 te item kasmak için gayet mantıklı bence. Mevcut itemlar Hell'de bizi zorluyorsa sırf item kasmak için D2 deki gibi Nightmare Act 4 defalarca oynanabilir.

İyi de Hell'e yeni geçtiğin zaman büyük ihtimal level 50 civarı olacaksın gene o buff'ı kullanamayacaksın.

• @FIRTINA

quote:

Bunu ben buff için söylemedim...

quote:

Sözün için söylemiştim.

Yanlış anlaşılmış

• Yılan kendi kuyruğunu yerse n'olur durumu burada
  • 2000 yılında ünv bitiripte işsiz olduğum bir dönemde tanışmıştım Diablo 2 ile..kardeşimle sıra sıra oynardık geceleri, o korkardı battaniyenisin altından bakardı şimdi 34 yaşındayım 9 aylık bir kızım var ve o korkan,yatağa saklanan kardeşim ünv bitirdi, askere gitti geldi şimdi veteriner oldu ve atandı, benim gibi hevesli değil gerçi diablo için ve şimdi o yıllar öncesinin hatıralarının devamının çıkmasına 2 ay kaldı.. halen oyun oynamaktayım , çok oyun denedim diablodan sonra rpg türünde ama beni en fazla kendisine bağlayan titan quest oldu,sacred falan hikaye geldi ama yeri dolmadı..
    vay be şimdi düşünüyorumda ne kadar çok şey değişmiş hayatımda.bu konuyu görmem iyi oldu,iş yerinde falan oyun seven , oyun hastası olan yaşıt aramaktan bıkmıştım,iyi oldu burası,gerçi haftada bir iki gün pes turnuvası yapıyoruzda
    benide eklerseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

2000 yılında ünv bitiripte işsiz olduğum bir dönemde tanışmıştım Diablo 2 ile..kardeşimle sıra sıra oynardık geceleri, o korkardı battaniyenisin altından bakardı şimdi 34 yaşındayım 9 aylık bir kızım var ve o korkan,yatağa saklanan kardeşim ünv bitirdi, askere gitti geldi şimdi veteriner oldu ve atandı, benim gibi hevesli değil gerçi diablo için ve şimdi o yıllar öncesinin hatıralarının devamının çıkmasına 2 ay kaldı.. halen oyun oynamaktayım , çok oyun denedim diablodan sonra rpg türünde ama beni en fazla kendisine bağlayan titan quest oldu,sacred falan hikaye geldi ama yeri dolmadı..
    vay be şimdi düşünüyorumda ne kadar çok şey değişmiş hayatımda.bu konuyu görmem iyi oldu,iş yerinde falan oyun seven , oyun hastası olan yaşıt aramaktan bıkmıştım,iyi oldu burası,gerçi haftada bir iki gün pes turnuvası yapıyoruzda
    benide eklerseniz sevinirim

abi hoşgeldin şöyle buyur. Abimin çayını getirin

• Hoşgeldin kulübe frodo1one
  • 3 seneye kalmaz aranizdayim bende :)
  • frodo1one hoşgeldin.

sabah yoklaması başlamamış. ben burdayım
  • i am here
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.