Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
399.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendeki spoilerları bilseniz kalpten gidersiniz büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Bendeki spoilerları bilseniz kalpten gidersiniz büyük ihtimalle.

Benim spoiler seninkini döver.
  • ya neden istedim ki neden beklemedim ki
  • Spoiler sevmem.

Ama fena merak ettiiyorsunuz :)
  • Karanlık güçlere yenilmeyin bakın istemeyin alan herkes olmas diyor olamas diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Karanlık güçlere yenilmeyin bakın istemeyin alan herkes olmas diyor olamas diyor.

abi isteyen olursa verme şuan kendimden nefret ediyorum...
  • keshberfo istedi aldı ve o zamandır sesi sedası kesildi.

Sanırım Tibete doğru yola çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

keshberfo istedi aldı ve o zamandır sesi sedası kesildi.

Sanırım Tibete doğru yola çıktı.

Sen suçlusun ama. Ortalığa çıktın çok önemli çok önemli diye, şimdi milletin zevkine kan doğradın yani

Öldürücem olm seni.

• Ben de öğrenince o yükü taşıyamadım tek başıma usta

Dark Wanderer gibi elim titredi valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 23 Mart 2012; 17:38:22 >
  • Abi cok mu vahim yaa. Feci merak ettiriyorsunuz. Demedi demeyin bak :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

2000 yılında ünv bitiripte işsiz olduğum bir dönemde tanışmıştım Diablo 2 ile..kardeşimle sıra sıra oynardık geceleri, o korkardı battaniyenisin altından bakardı şimdi 34 yaşındayım 9 aylık bir kızım var ve o korkan,yatağa saklanan kardeşim ünv bitirdi, askere gitti geldi şimdi veteriner oldu ve atandı, benim gibi hevesli değil gerçi diablo için ve şimdi o yıllar öncesinin hatıralarının devamının çıkmasına 2 ay kaldı.. halen oyun oynamaktayım , çok oyun denedim diablodan sonra rpg türünde ama beni en fazla kendisine bağlayan titan quest oldu,sacred falan hikaye geldi ama yeri dolmadı..
    vay be şimdi düşünüyorumda ne kadar çok şey değişmiş hayatımda.bu konuyu görmem iyi oldu,iş yerinde falan oyun seven , oyun hastası olan yaşıt aramaktan bıkmıştım,iyi oldu burası,gerçi haftada bir iki gün pes turnuvası yapıyoruzda
    benide eklerseniz sevinirim

Aramıza hoş geldin ,

İş yerinde PES turnuvası yapacak kadar bile oyun oynayan kişilerin olması gayet güzel. Bizim şirkette oynanan tek oyun tavla :P

iş yerinde yapmıyoruz pes turnuvasını arada sırada bekar bir arkadaşın evinde toplanıp votkalı falan pes turnuvası yapıyoruz.
    aresmar ; senin bloğuna baktım demin, tanıttığın o alet bayaa bir kullanışlı görünüyor.anladığım kadarıyla evin herhangi bir odasına o aleti takıp modemide yanına getirmek gerekiyor değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: witchdoctor

Abi cok mu vahim yaa. Feci merak ettiriyorsunuz. Demedi demeyin bak :P

aman diyeyim merak et meraktan öl ama öğrenip kendinden nefret etme...
  • quote:

Şöyle söyleyeyim. "The Game" diye bir film vardı ya, onun sonunu öğrenmek gibi. Veya 6.His filmini seyretmeden benim psikopat arkadaşın bana yaptığı "Brus Vils ölü abi biliyonmu?" demesi gibi birşey
  • İstiyorsanız yazim buraya : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

İstiyorsanız yazim buraya : )

Sen delümüsüüün.

@frodo1one
    Evet şema da vardı ufak görmüşsündür. Modemden bi tane kabloyla prizdekine bağlıyorsun diğer prizlere dağıtıyorsun yani çok basit. Artık evde o şekilde kullanıyorum. Wirelessdan bıktığım için ilaç gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Şöyle söyleyeyim. "The Game" diye bir film vardı ya, onun sonunu öğrenmek gibi. Veya 6.His filmini seyretmeden benim psikopat arkadaşın bana yaptığı "Brus Vils ölü abi biliyonmu?" demesi gibi birşey

"Filmin Sonunu Söyleyen Adam" karikatürü gibi yani. Sırf bilmediğim bir şey çıkar diye o karikatürleri atlıyordum. Leman'da ya da Lombak'da çıkıyordu sanırım.
  • Ya cidden inşallah yanlış çıkar ben de rahatlarım vicdan azaplarındayım şimdi.
  • Bu kulübe benimde girebilmem mümkün mü? 83lüyüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josh

Bu kulübe benimde girebilmem mümkün mü? 83lüyüm

Erken yazılmış sayalım okula, alalım

Hoş geldin ancak imzayı görmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 23 Mart 2012; 19:29:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.