Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
399.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@BiLgEhOrTuS
    Mesaj sayını artırmak için rastgele spam mesaj atıyorsun moderatörlere şikayet edildin bilgin olsun.
  • Herkes spoiler istiyor dediler bende vereyim dedim.

Diablo 3 sonunda oyunu kazanan biz oluyoruz. Sanırım bundan büyük spoiler olmaz. Ne kadar kötüyüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Herkes spoiler istiyor dediler bende vereyim dedim.

Diablo 3 sonunda oyunu kazanan biz oluyoruz. Sanırım bundan büyük spoiler olmaz. Ne kadar kötüyüm.

Abi ne yaptın oynamam ben D3 filan ya artık.

• bu arada en fosil benim diyordum kiii
    @moz üstad varmış rekorumu aldı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: Josh

Bu kulübe benimde girebilmem mümkün mü? 83lüyüm

Erken yazılmış sayalım okula, alalım

Hoş geldin ancak imzayı görmek isterim.

teşekkür ettim. imza hazır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Herkes spoiler istiyor dediler bende vereyim dedim.

Abi ne yaptın oynamam ben D3 filan ya artık.

Başım derde girdi. Az önce Blizzard CEO aradı sen ne yaptın dedi. Oyunun sonunu söylemişsin bunun bir bedeli olacak dediler. Tüm Diablo cd'lerini sana gönderceğiz hepsini satın alacaksın yoksa bağışlamayız dediler.

• quote:

keshberfo istedi aldı ve o zamandır sesi sedası kesildi.

Sanırım Tibete doğru yola çıktı.

haa yok abi, ben senden istedikten sonra bakamadım bile foruma. Malum bu gün Cuma. Her 3. ayın ( Q sonları ) 3. Cuması benim aylık kampanyalarımın ve Q rebatelerimin son günü oluyor ve haddinden fazla yoğun bir gün geçriyorum. Şu anda evdeyim ve son derece rahat şekilde okuyorum herşeyi.

Spoiler'ı az çok tahmin ediyordum ama okuduklarımdan anladığım küçük bazı şeyler var ama bakalım oyunu oynayınca yanılıp yanılmadığımı görecem :)

• yeni gelen büyüklerim hoşgeldiniz.

@aresmar şöyle bir baktım babası bile diyen var

edit: bu arada abiler betayı yükledim çok heyecanlandım login ekranı karşımda ama kullanıcı adı ve şifrem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden Geçti -- 23 Mart 2012; 20:58:02 >
  • Hoca dur karıştırma sen de ortalığı ehehehe
  • quote:

Hoca dur karıştırma sen de ortalığı ehehehe

login ekranı bana bakıyor ben login ekranına :D
  • ya nedense bende hiç betaya karşı bir istek bir heves olmadı.garip. gerçi oldum olası yarım işlerden , demolardan hoşlanmadım..diablo 3 tam olsun benim olsuunn
    diablo ana konusundan sırf bu beta muhabbeti yüzünden sıkıldım, her mesajda abi key varmı ? banada key yollayın, key satan varmı
  • şuana kadar oynadığım ilk demo beta vs neyse oyun oldu diablo 3 suan oynuyorum ve diyecek hiç bişey bulamıyorum... 1 saat daha vaktim var yardırayım ben...
  • beta'dan RİNG leri çıkarttık dememişlermiydi ??? Az önce düştü yüzük ne alaka anlamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

beta'dan RİNG leri çıkarttık dememişlermiydi ??? Az önce düştü yüzük ne alaka anlamadım :(

Evet banada düştü bir adet dandik. Auction House bakarsanız gayet düşmeye devam ettiğini görürsünüz, tabii eskisi kadar fazla değil. Üzücü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josh

quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

beta'dan RİNG leri çıkarttık dememişlermiydi ??? Az önce düştü yüzük ne alaka anlamadım :(

Evet banada düştü bir adet dandik. Auction House bakarsanız gayet düşmeye devam ettiğini görürsünüz, tabii eskisi kadar fazla değil. Üzücü...

Ring düşüyor ama eskiye göre daha yüksek lvl moblardan düşüyor bildiğim kadarıyla, düşme şansını da azaltmış olabilirler beraberinde...

Amuletin düştüğünü ise ne gördüm ne de duydum muhtemelen amulet için daha da yüksek lvl mob istiyor ki beta'nın dışında kalıyor.

• iyi geceler arkadaşlar.ilk grubum olacak çok heyecanlandım beni de eklerseniz sevinirim. (1979) battletag yok şimdilik.henüz diablo III'ün betasını oynamadım o yüzden nedir ne değildir sadece resimlerden biliyorum.Ama ben ve bir çok yakın arkadaşım uzun zamanımızı bu oyuna ayıracağız gibi :) hali hazırda key satın alabileceğim yahut kiralıyabileceğim bir yer varsa yönlendirirseniz sevinirim.yanlış anlaşılmasın kimseden key felan istemiyorum o kadar dramatik değil yani.
  • hoşgeldin hemlock. şahsen keyim yok ilk defa az önce oyunu deneme fırsatım oldu. bır arkadaş acc'ını paylaştı sağolsun. satan bir iki kişi gördüm ama fiyat sormadım açıkcası.

abilerim şimdi soracağım soru hakkında genel bir başlık var ama lakin +30 olarak kimler gece satışına katılacak merak ediyorum. gerçi aralın fiyatları bütün fikirlerimizi değiştirebilir ama neyse... Asıl merak ettiğim İstanbul Avrupa yakası gece satışına kimler katılacak :D
  • İstanbul-Avrupa yakası gece satış noktalarından birinde ben olacağım. Hayranlarıma imza dağıtacağım.
  • Hoşbuldum Qmandan.İstanbul'da her D&R'da olacak mı bu etkinlik? Bakırköyde olacaksa tabi o zamanki işlerime de bağlı olarak katılırım neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

İstanbul-Avrupa yakası gece satış noktalarından birinde ben olacağım. Hayranlarıma imza dağıtacağım.

yakın olursak imzanı almaya gelirim

@hemlock starcraft satışı sanırım marmara forum saturnde olmuş her yerde olmuyor diye biliyorum. İlk gece satışıdan ürün alışım olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden Geçti -- 24 Mart 2012; 0:04:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.