Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
399.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qmandan

hoşgeldin hemlock. şahsen keyim yok ilk defa az önce oyunu deneme fırsatım oldu. bır arkadaş acc'ını paylaştı sağolsun. satan bir iki kişi gördüm ama fiyat sormadım açıkcası.

abilerim şimdi soracağım soru hakkında genel bir başlık var ama lakin +30 olarak kimler gece satışına katılacak merak ediyorum. gerçi aralın fiyatları bütün fikirlerimizi değiştirebilir ama neyse... Asıl merak ettiğim İstanbul Avrupa yakası gece satışına kimler katılacak :D

Aral'ın fiyat politikası belirleyici olacak benim oyunu kutulu alıp almamam da.

Bundan önce Aral'dan oyun al(a)madım. yurt dışından getirtmek çok daha uygun oluyordu. Hatta bu key ile satışlardan sonra artık başka bişey düşünülemez oldu.

Fakat Diablo, kutusuna sahip olmayı istediğim ender oyunlardan, bu sebeple hala Aral'dan düzgün bi fiyat bekliyorum. Eğer olursa amenna, olmazsa key'ler zaten satışa çıkmaya hazırdır şimdiden.

• Günaydın'lar...

Aral'ın Starcraft 2 kutularını hatırlıyosun değil mi? Dışardan getirttiğimiz kutularla alakası yok. D3 de böyle "ver düz DVD kutusunu gitsin" modeli 150 TL olursa -ki öyle olacak kesin, hayatta Aral'a yaklaşmam.
  • Günaydın ahali.. O kutuları hatılamak bile istemiyorum. Ben yine shopto.dan almıştım. Zamanında preorder yapmışım meğer(sonradan unutmuşum) DR'dan alıdğım CE kutusunu kargodan aldım, heyecanlıyım akşam evde açıcam derken şak postacı geldi(oyunun çıktığı günün ertesi günü)! Sürprüz... Nur topu gibi normal sürüm bir SC2'im oldu. Onuda forumdan bi arkadaş aldığım fiyata satmıştım.
  • Günaydın millet günlük yoklamamı da vereyim :D

Aral fiyatları bir açıklasında uygunsa CE alacağım. Yoksa gider hemen dijital sürüm alır oynarım. Bir arada, iş yerinden devamlı yurt dışına çıkan arkadaşlar var onlardan rica ederim gelirken bir CE alıp gelirler artık napalım
  • Merhaba millet,

@Qmandan bak burayı da takibe almanda fayda var.

http://forum.donanimhaber.com/m_58748748/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58748748

Aslına bakarsanız bende Betayı oynayıp oynamama konusunda baya kararsız kaldım, planım 0 dan kendim keşfederek oynamaktı. Lakin karanlık güç galip geldi ve beta oynadım. İyi mi yaptım kötü mü hala bilmiyorum. Gaza geldim Diablo III e ne şekilde sahip olacağım da hala kararsızım ( gece satışına mı, Ertesi gün kutu lu mu , Key şeklinde mi yoksa internet shoplardan mı )

NOT:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moz@ -- 24 Mart 2012; 11:12:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: moz@

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Yüzüklerin Efendisinin yönetmeni mi o amca ? ondan bahsediyorsanız. Bence Diablı III hakkını iki kişiden biri verebilir Stephan Spielberg veya George Lucas.

Stephan Spielberg geç. Seri olarak Film çekmez o. Seri olarak çektiği pek film yok hatta bildiğim kadarı yönetmen koltuğunda seri olarak çektiği film de yok. Seri olarak çekilmiş 2-3 filmi var ama onlarda yönetmen değil prodüktör olarak yer almış.

George Lucas ise genellikle kendi ortaya çıkardığı yapımların filmlerini çeken bir kişi. Diablo serisi ise zaten var olan bir şey ve o işe girişmez.

Bu iki isim Diablo serisini beyaz perdeye taşımazlar. George Lucas zaten bu işe hiç girmez. Çünkü tepki alır neden dersen Star Wars hayranları ve fanları yeni seri çekmesini istiyorlar ama o hikaye bitti diyerek çekmiyor. Daha önceden çekmediği tür de ve kendisine ait olmayan bir seri film çekmeye kalkarsa tepki görür.

Diablo çekene kadar Starwars'a yeni üçleme yazıp çek derler.

Bu arada Stephan Spielberg seri filmleri var diyerek şu filmlerin adını sakın yazmayın çünkü oralarda yönetmen değil sadece yapımcı olarak görev almış.

Aslına bakarsan StarWars evrenini yazan Lukas amca değil Yazarını bilemiyorum ama orijinali 22 Episode felan, Sadece 5 Episode un telifina aldı sanırım Lukas amca. Onlarıda çekti gitti bitti. Zaten Lukas amcanın işi yönetmenlik felan değil biliyorsun onun asıl işi akıllara zarar Visual Effect firması ve çok daha fazla para kazanıyor bu işten. Neyse konu dışına taşıp kirletmeyeyim burları. Ayrıca burası (konu olarak) oldukça iyi bir yer kaliteli sakin Allah bozmasın.

NOT: İmla

Benim bildiğim star wars evrenini yazan George Lucas. Star Wars ile ilgili izlediğim bir çok belgesel de direk Lucas diye geçer. Zaten imdb de de yazar George Lucas diye geçmekte. Serinin hayranları devam filmi istediklerin de her seferin de ben 6 adet yazdım ve başka film olmayacağını söyler.

Senin dediğin o 22 Episode olayı CNBC- E de de bir aralar yayınlanan Star Wars serisinin çizgi film uyarlamaları yada çizgi Roman uyarlamalarıdır. Lucas Star Wars serisini çizgi roman olarak uyarlanmasına izin verdi. Kısaca Star Wars ile ilgili yapılan her şey için George Lucas dan izin alırlar.

Senin dediğin gibi olması uyarlama anlamına gelir oysa Star Wars uyarlama değildir. Tamamen George Lucas kendi hayal dünyasında oluşturduğu bir evrendir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yüzüklerin Efendisinin yönetmeni mi o amca ? ondan bahsediyorsanız. Bence Diablı III hakkını iki kişiden biri verebilir Stephan Spielberg veya George Lucas.

Stephan Spielberg geç. Seri olarak Film çekmez o. Seri olarak çektiği pek film yok hatta bildiğim kadarı yönetmen koltuğunda seri olarak çektiği film de yok. Seri olarak çekilmiş 2-3 filmi var ama onlarda yönetmen değil prodüktör olarak yer almış.

George Lucas ise genellikle kendi ortaya çıkardığı yapımların filmlerini çeken bir kişi. Diablo serisi ise zaten var olan bir şey ve o işe girişmez.

Bu iki isim Diablo serisini beyaz perdeye taşımazlar. George Lucas zaten bu işe hiç girmez. Çünkü tepki alır neden dersen Star Wars hayranları ve fanları yeni seri çekmesini istiyorlar ama o hikaye bitti diyerek çekmiyor. Daha önceden çekmediği tür de ve kendisine ait olmayan bir seri film çekmeye kalkarsa tepki görür.

Diablo çekene kadar Starwars'a yeni üçleme yazıp çek derler.

Bu arada Stephan Spielberg seri filmleri var diyerek şu filmlerin adını sakın yazmayın çünkü oralarda yönetmen değil sadece yapımcı olarak görev almış.

Aslına bakarsan StarWars evrenini yazan Lukas amca değil Yazarını bilemiyorum ama orijinali 22 Episode felan, Sadece 5 Episode un telifina aldı sanırım Lukas amca. Onlarıda çekti gitti bitti. Zaten Lukas amcanın işi yönetmenlik felan değil biliyorsun onun asıl işi akıllara zarar Visual Effect firması ve çok daha fazla para kazanıyor bu işten. Neyse konu dışına taşıp kirletmeyeyim burları. Ayrıca burası (konu olarak) oldukça iyi bir yer kaliteli sakin Allah bozmasın.

NOT: İmla

Benim bildiğim star wars evrenini yazan George Lucas. Star Wars ile ilgili izlediğim bir çok belgesel de direk Lucas diye geçer. Zaten imdb de de yazar George Lucas diye geçmekte. Serinin hayranları devam filmi istediklerin de her seferin de ben 6 adet yazdım ve başka film olmayacağını söyler.

Senin dediğin o 22 Episode olayı CNBC- E de de bir aralar yayınlanan Star Wars serisinin çizgi film uyarlamaları yada çizgi Roman uyarlamalarıdır. Lucas Star Wars serisini çizgi roman olarak uyarlanmasına izin verdi. Kısaca Star Wars ile ilgili yapılan her şey için George Lucas dan izin alırlar.

Senin dediğin gibi olması uyarlama anlamına gelir oysa Star Wars uyarlama değildir. Tamamen George Lucas kendi hayal dünyasında oluşturduğu bir evrendir.

Aslına bakarsan ben bu bilgiyi Türkçe bir fan sitesinden öğrendim yani 22 Episode olayını hatta kronolojik olarak başlıyor tarihler felan verilmiş. Okumaya başladım ama sonuna kadar okuyamadım. Ona dayanarak söyledim. Bilemiyorum belki fan edition felan gibi bir şey de olabilir.

• quote:

Merhaba millet,

Aslına bakarsanız bende Betayı oynayıp oynamama konusunda baya kararsız kaldım, planım 0 dan kendim keşfederek oynamaktı. Lakin karanlık güç galip geldi ve beta oynadım. İyi mi yaptım kötü mü hala bilmiyorum. Gaza geldim Diablo III e ne şekilde sahip olacağım da hala kararsızım ( gece satışına mı, Ertesi gün kutu lu mu , Key şeklinde mi yoksa internet shoplardan mı )

abi takipteyim orayı hatta listede senin bir üstündeki benim :D

• quote:

quote:

Merhaba millet,

abi takipteyim orayı hatta listede senin bir üstündeki benim :D

Sonuçta tüm iş o gün o saatlerde belli olacak önceden kestirmek zor.

• sanırım aral 1-2 hafta içinde fiyatları belirler ona göre bizde kararımızı verir organizasyonumuzu yaparız
  • quote:

sanırım aral 1-2 hafta içinde fiyatları belirler ona göre bizde kararımızı verir organizasyonumuzu yaparız

Fiyatlar açıklansada görsek artık ..çatlıycaz valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiLoN

quote:

sanırım aral 1-2 hafta içinde fiyatları belirler ona göre bizde kararımızı verir organizasyonumuzu yaparız

Fiyatlar açıklansada görsek artık ..çatlıycaz valla

Sıkıntı yok, açık çek verdik...Gerekirse taşı sıkıp suyunu çıkarırız.

• Umarım yanılırım ama amazon.co.uk dan almak bile daha ucuz gelecek gibi geliyor. 33 sterlin ve 7 sterlin de kargoya alıyor sanırım. 115 TL ye geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Umarım yanılırım ama amazon.co.uk dan almak bile daha ucuz gelecek gibi geliyor. 33 sterlin ve 7 sterlin de kargoya alıyor sanırım. 115 TL ye geliyor.

Amazon.co.uk Türkiye'ye göndermiyor.
    Amazon.com gönderiyor.

Amazon.co.uk ta CE paket 70 pound = 200 TL
    Amazon.com da CE paket 100 dolar = 185 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaLLeN -- 25 Mart 2012; 10:50:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theFaLLeN

quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Umarım yanılırım ama amazon.co.uk dan almak bile daha ucuz gelecek gibi geliyor. 33 sterlin ve 7 sterlin de kargoya alıyor sanırım. 115 TL ye geliyor.

Amazon.co.uk Türkiye'ye göndermiyor.
    Amazon.com gönderiyor.

Amazon.co.uk ta CE paket 70 pound = 200 TL
    Amazon.com da CE paket 100 dolar = 185 TL

Ben de tam tersi diye biliyorum. Amazon.com A.b.d olduğu için satın alınan ürünleri ülkemize yani Türkiye'ye göndermiyor fakat amazon.co.uk İngiltere de olduğundan tüm Avrupa'ya doğal olarak da Ülkemize de gönderiyor diye okumuştum. Forumlar da hep böyle deniyordu. Hatta onun da ülkemize sadece cd ve kitap gönderdiğini diğer ürünleri kesinlikle göndermediğini okumuştum

• Arkadaş amazon.com dan ürün aldı, eminim de son siparişini amazon.co.uk den mi verdi amazon.com dan mı verdi emin değilim. Velhasılıkelam yurt dışı fiyatları bizim aral dan daha iyi olacak gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 25 Mart 2012; 11:36:50 >
  • ctesi pazar kapalı buralar sanırım
  • Güneşi gördü millet çoluu çocuu hanımı aldı çıktı dışarı tabi.

Hafta sonu bitmeden son bir haberle kapatalım.

Diablo 3 grup halinde oynarken ne kadar zor olabilir diye düşünürsek buna mavi cevap geldi.

http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/219523-if-beta-pubs-are-any-indications-of-live-pubs/

quote:

In my experience recently, if you're in a party of two or three, by the end of normal difficulty, if one person strays from the group and a pack of champions comes along, it's fatal.

I'm guessing that it's a little less risky in a group of four, but even then, probably only for a few more levels.

I'm talking about first characters, of course. Characters that are being fed gear and gold by higher-level characters can probably get by without everyone sticking together for a bit farther into the game.

My current motto for group play in Diablo III is "divide and be conquered".

Özet: Ayrılanı kurt kapar diyorlar. Sevindirici.

Tabii bol bol aynı yeri yapıp karakterleri kuvvetlendirirseniz durum değişir yeni karakterlerde bile böyleyse normal zorlukta süper olcak demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 25 Mart 2012; 23:32:18 >

• ana baslıkta da buna benzer bir olay var. item vs düşürmek için haritanın heryerini gezmekten bahsediliyor ki ben d2 de karanlık nokta bırakmamıştım takım halinde bütün haritayı dolaşmak .... şimdiden içimi bir heyecan kapladı bende bugün marmara forum satürne gittim keşif yaptım 14 gecesi nasıl gelirim nasıl dönerim filan
  • Keşif mi hah süpermiş
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.