Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
399.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d3 çıkana kadar kingdoms of amalur bitireyimde unuutlup gitmesin bir köşede bu oyun,d3 gelince hepsi yalan olur benim pc deki oyunların yüksek ihtimalle arabayı değiştirmeyi düşünüyordum tırım tırım araba aranıyordum bu d3 mayıs ayında çıkacak haberi gelince araba bakmayıda erteledim, nakit önemli olacak
  • vay arkadaş ne zor işmiş şu lanet beta key.video izledikçe oynayasım geliyor şu betayı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHemlock

vay arkadaş ne zor işmiş şu lanet beta key.video izledikçe oynayasım geliyor şu betayı :)

Ben betayı oynadığım için pişmanım desem inanır mısın? Ama merak işte atladık oynadık.
    Başka şeylere ver kendini en azından çıkışı belli artık. Heyecanını söndürme boşuna betayla filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Dede de de sen, bak neler oluyor. Tekerleme gibi oldu. :P

Bu arada süper bir çizim DH eksik gerçi açıklamadan önce çizmiş adam. Süper valla.

http://kunkka.deviantart.com/art/Diablo-3-Dungeon-Party-242944955

ah ah oyun şöyle bir gerçekçilikle çıksaydı ne efsane olurdu diye düşünmeden edemiyorum
    neyse yapacak bir şey yok

• quote:

quote:

vay arkadaş ne zor işmiş şu lanet beta key.video izledikçe oynayasım geliyor şu betayı :)

Ben betayı oynadığım için pişmanım desem inanır mısın? Ama merak işte atladık oynadık.
    Başka şeylere ver kendini en azından çıkışı belli artık. Heyecanını söndürme boşuna betayla filan.

pişmansan bana verebilirsin senin kaldığın yerden ben devam ederim

• ps3+30 kullanıcıları dernegi olarak pc bölümündede bir dinazor dernegi kurulması cok hos olmus.her ne kadar dernegimizin kuralları geregi baska bir olusuma üye olamasamda burayıda takibe aldım.diablo 3 ü merakla beklemekteyim beta key icin tüm ugraslarımın caba vermemesi sonucunda tekrardan d2 ile o boslugu doldurmaya calısıyorum.katılmadıgım yarısma kalmadı beta key icin her türlü sebekligi de yaptık bu yastan sonra

yukarıda yazdıgım gibi üye olamayacak olsamda kendi yasımdakilerle oynamak isterim cunkü biliyorum ki benim ne hissetigimi tarif etmeme gerek yok sizlerde aynı duyguları tasıyorsunuz.hem belki kardes klup bile oluruz

nihat
    1973
    nico#2319

• quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

ps3+30 kullanıcıları dernegi olarak pc bölümündede bir dinazor dernegi kurulması cok hos olmus.her ne kadar dernegimizin kuralları geregi baska bir olusuma üye olamasamda burayıda takibe aldım.diablo 3 ü merakla beklemekteyim beta key icin tüm ugraslarımın caba vermemesi sonucunda tekrardan d2 ile o boslugu doldurmaya calısıyorum.katılmadıgım yarısma kalmadı beta key icin her türlü sebekligi de yaptık bu yastan sonra

yukarıda yazdıgım gibi üye olamayacak olsamda kendi yasımdakilerle oynamak isterim cunkü biliyorum ki benim ne hissetigimi tarif etmeme gerek yok sizlerde aynı duyguları tasıyorsunuz.hem belki kardes klup bile oluruz

nihat
    1973
    nico#2319

ha PS3 ha PC ha XBox ha PsP ne fark eder, hepimiz 30+ oyuncularız. Hepimiz aynı oyunları oynamış, oyunlardan aynı beklentilere sahip kişileriz.

• @NiKIL
    Şimdi sen PS30+ derneğinde olunca seni alamıyo muyuz kulübe ?
    Yasak mı sizin kulüpte iki kulübe üyelik

@Qmandan
    Valla verebilecek olsam verirdim neden olmasın. Ama tüm bilgilerim oyunlarım aynı hesapta paypal filan da işin içine girdi artık hesap paylaşmak çok zorlaştı.
  • quote:

@NiKIL
    Şimdi sen PS30+ derneğinde olunca seni alamıyo muyuz kulübe ?
    Yasak mı sizin kulüpte iki kulübe üyelik

@Qmandan
    Valla verebilecek olsam verirdim neden olmasın. Ama tüm bilgilerim oyunlarım aynı hesapta paypal filan da işin içine girdi artık hesap paylaşmak çok zorlaştı.

heheh biliyorum abi sağol düşünmen yeter. ben zaten betanın tadına baktım mutluyum mesutum

• Pazar gününe kadar benim Accountum, Üniversite yıllarında aynı evi paylaştığım arkadaşımda olacak. Online görürseniz bilginiz olsun arkadaşlar. Arkadaşımın adı Onur. İyi çocuktur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 27 Mart 2012; 0:27:36 >
  • Günaydın abiler Yoklamamı vereyim ben buralardayım bugünde

bu arada büyük buluşmaya 48 gün kaldı
  • Blogumdaki geri sayımı kaldırmam çıkana kadar yeni yazı bile eklemiyorum
  • bir tanede ben yapacam ya su geri sayımdan :D
  • quote:

quote:

Haklı olabilirsin aresmar ama işte dediğin gibi merak :) İşin ilginç yanı mayıs ortasına kadar fazlasıyla yoğunum artık o zamana kadar da paladinin yokluğunu kimle dolduracağıma karar veririm sanırım. Kafamdaki sadece oyuna başladığımda yabancı kalmamak çünkü oyuna alışma süreçleri benim için sıkıntılı oluyor unutuyorum her zımbırtıyı.

• Listede 66'lı gördüm, saygı duydum yeminle.
  • dedeler uyuyor bugün
  • bu oyunca illa ki CE versiyonu almak istiyorum ama aral fiyatı iyi belirlemeli yoksa yurtdışından almak farz olacak
  • quote:

Sanırım kulübümüzdeki çoğu insanın rahatlıkla paylaştığı duyguları özetlemiş keshberfo, okumadan geçmeyin. :)

quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

Sanırım oyun dünyasında hiçbir serinin devam oyunu 12 yıl sonra çıkmadı. Peki neden Diablo için bu kadar yanıp tutuşuyoruz ?

Şahsen benim sebeplerimi hemen sırlayabilirim ,
    Diablo 1 oynamaya başladığım ilk günü dün gibi hatırlıyorum, daha ortaokul sıralarındaydım. Okuldan eve gelmek eskiden bir işkence iken , Diablo'dan sonra evim ve odam mabedim olmuş, odamdan çıkacağım her saniyeden nefret eder duruma gelmiştim. Çat pat bildiğim hatta neredeyse "yes / no" seviyesindeki berbat ötesi İngilizcem ile Diablo oynamak, redhouse sözlüğün her sayfasına en az 50 kere dokunmak mükemmel bir tecrübeydi. Defalarca oynayıp bitirilen, real life mod ( modun adını tam hatırlamıyorum ) ile kendimi sürekli deneyen, bakalım bu defa ne zaman öleceğiz de baştan başlayacağız dediğim günler çok geride kalmış durumda.

Diablo 2, çıktı, çıkıyor, çıkmayacak ertelenecek, Blizzard vazgeçti dedikoduları eşliğinde satışa çıktı. Öğrenci harçlığı ile orjinal oyun almak 2000'li yıllarda ciddi anlamda zor ve zahmetli bir durum olsa da, kıydık paraya vakti zamanında. Üniversite yıllarındaydım artık ve deli gibi boş zamanım vardı ve tepemde dır dır eden bir annem yoktu artık. Kendi evimdeydim ve kendi hayatımı kendim programlıyordum, canım isterse okula gidiyor çoğu zaman da gitmiyordum. Expension Pact çıktığı güne kadar defalarca bitirilen bir Diablo 2, lan üstünden ev arkadaşlarıyla yapılan görevler ve Exp. pakedi, Druid'imle ilk tanışmamız ve en az 6 sene süren dostluk ( WoW da devam etti). Tüm gücümüzle Diablo 2 Exp. da setleri tamamlamaya çalışırken, bir anda hayatımıza WoW girdi ve Diablo'yu çoğumuzun rafına kaldırmasına sebep oldu.

Peki ama Diablo 3'ü neden piskopat seviyesinde bekliyorum ?
    Çünkü Diablo benim sıcak süt - kurabiye eşliğinde katliam yaptığım , saçımın sakalımın birbirine girdiği dönemde Baal'ı kıtır kıtır kestiğim , izmaritlerimi dökmeden küllüğümün son sınırına kadar kullanabildiğim özgür ve dağınık hayatımın , çocukluğumuz, gençliğimin , öğrenciliğimin devasa bir yansıması. İngilizceyi Diablo'dan öğrendim desem yalan olmaz, RPG'nin ne olduğunu Diablo'dan öğrendik desem kesinlikle yalan olmaz. İşte bu özlemdir Diablo 3'ü bu kadar beklememizi sağlayan , yoksa basit bir bilgisayar oyununu değildir beklediğimiz.

Benim gibi 30'lu yaşlarını geçmiş, Diablo 1, Diablo 2 , Diablo 2 Exp. oynamış biri için, geçmişin kocaman bir hatırasıdır Diablo. Özledim atmosferini, havasını suyunu....Eskisi kadar hardcore oynayamayacağım belki , belki günde 2-3 saatten fazla zaman ayıramıcam eski dostuma , ama biliyorum ki Diablo 4 çıkana kadar bilgisayarımda kurulu kalacak ve her özlediğimde açıp iki nefes çekeceğim ciğerlerime.

Ne zaman çıkarsa çıksın , ocak - temmuz - 2013 - 2015 benim modumda bekleyenler için problem değil.

Sanırım biz eski sevgilisini özleyen insanlar gibiyiz, hepimiz eski sevgilimizin makyajlı halini bekliyoruz...

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü ***

Görselleştirme emeği için theFallen'a teşekkürler.

darkpostman'den :
     *** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü ***

fotoğrafa bayıldım ne yalan :))))))))))))))))

• Herşeyi dedenden beklemicen
  • lag yüzünden hc wizard'im öldü. çok da sağlam wand'i vardı yaa
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.