Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
399.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qmandan

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

dedeler şu aralın yarışmasına sizde katılın ya key mey çıkar bana verirsiniz ne olur

ben de katıldım key çıkarsa senindir hocam
    ama sonuçlar ne zaman belli oluyor bilmiyorum bileniniz var mı?

Allah razı olsun hocam. sabah 10:00 dan sonra açıklanır büyük ihtimal

ne demek
    ben kime böyle desem benden önce o kişiye çıkıyor aklında bulunsun

• abiler, şu donma olayı sizde de oluyor mu?

çok canım sıkıldı yine yaa. yeni sistem topladım. oyunda bazı durumlarda donup kalıyor. mesela kormac kapalı merdivenlere vurup açacakya, tam vurduğu anda oyun donuyor, mouse çalışıyor, görev yöneticisi falan da açıp baktım, işlemvi %30'lardaydı. donma geçtiktenten sonra fps 0'dan başlıyor.

herşey full. 1902*1080 çöz. 80 fps görünüyor. oynarken 60'lara falan düşüyor.

normal mi bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchdoctor

abiler, şu donma olayı sizde de oluyor mu?

çok canım sıkıldı yine yaa. yeni sistem topladım. oyunda bazı durumlarda donup kalıyor. mesela kormac kapalı merdivenlere vurup açacakya, tam vurduğu anda oyun donuyor, mouse çalışıyor, görev yöneticisi falan da açıp baktım, işlemvi %30'lardaydı. donma geçtiktenten sonra fps 0'dan başlıyor.

normal mi bilemedim.

Beta ya göre değerlendirme bence. Optimizasyon yapılmış değil Beta da. Büyük ihtimalle sonlara doğru optimizasyonla uğraşılır şu an bizim oynadığımız beta bile onların çıkarmayı düşündüğü son versiyon değildir. Beta ayrı bir koldan ilerler genelde çünkü. Her ne kadar mantıksız gelsede ana oyun kodu ile beta kodu farklı yürür çoğu firmalar böyle çalışır.

• Günlük yoklama

Herkeze hayırlı güzel günler
  • günaydın
  • herkese selam, iş yoğunluğum yüzünden aktif şekilde yazamıyorum ama buralardayım :)

Bu arada, DiabloIII serverlar kapalıyen ya da sırf merak ettiği için PoE'yi denemek isteyen 2 şanslı kişiye PoE verebilirm. ( birine kendi accountumu diğerine de beta key) PM atabilir bana.
    Sadece "30+ DiabloIII Ouncuları Kulübü" üyelerine verilecektir.

PoE Beta Key verilmiştir. Sadece kendi Accountum'un paylaşımı mümkündür şu anda. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 29 Mart 2012; 10:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

herkese selam, iş yoğunluğum yüzünden aktif şekilde yazamıyorum ama buralardayım :)

Bu arada, DiabloIII serverlar kapalıyen ya da sırf merak ettiği için PoE'yi denemek isteyen 2 şanslı kişiye PoE verebilirm. ( birine kendi accountumu diğerine de beta key) PM atabilir bana.
    Sadece "30+ DiabloIII Ouncuları Kulübü" üyelerine verilecektir.

Server down oldu mu açıyorum PoE yi hemen. D3 ün ardından çok da yabancılık çekilmiyor. Fena oyun da değil hani. Ama D3 çıktıktan sonra PoE ye full versiyonu çıkana kadar bakmam bile

Turkcell'in Profesyoneller Kulübü gibi olduk, promosyonlar ayrıcalıklar falan

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: witchdoctor

abiler, şu donma olayı sizde de oluyor mu?

normal mi bilemedim.

Beta ya göre değerlendirme bence. Optimizasyon yapılmış değil Beta da. Büyük ihtimalle sonlara doğru optimizasyonla uğraşılır şu an bizim oynadığımız beta bile onların çıkarmayı düşündüğü son versiyon değildir. Beta ayrı bir koldan ilerler genelde çünkü. Her ne kadar mantıksız gelsede ana oyun kodu ile beta kodu farklı yürür çoğu firmalar böyle çalışır.

Çok haklısın. Daha önce Jay Wilson blue post atarak "tam sürümün mükemmele çok yakın olduğunu" söylemişti. Açıkçası lag dı, bug dı, bunların olacağını hiç sanmıyorum. AKN'ye yakalansak bile 1Mbit ile akıcı şekilde oynayabileceğimizi düşünüyorum.

• 1 Mbit ile 40 kişi WOW'da raid yapardım ben yahu, yeter tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

1 Mbit ile 40 kişi WOW'da raid yapardım ben yahu, yeter tabi.

256mb bağlantı ile USB Modem kullandığım dönemlerde WoW da Raid atardım 40 kişiyle zerre kadar da lag olmazdı. D3 EU Serverlar açıldıktan sonra bir sorun kalacağını zannetmiyorum. Keza US Serverlar tenha olduğu zamanlarda 150-200MS ile oynanabiliyor. Ama US serverlar dolduğu anda 30000ms gördüğümü bilirim. Fallen Şahittir kaç kere öldüm bu yüzden :(
  • Günaydın, ben alt dönemlerdenim ama üstten ders alıyorum çancıyım biraz daha çok beraber olacağız dedeler
  • diablo ile ilk tanıştığımda yaşım 16 idi, bu gün yaşım 30. ikisinin toplamı 46 yapar ve diablonun çıkışına 46 gün var! bu bir tesadüf olamaz!!!!!!!
  • Sabah sabah Koptum ya..!! Konuyla fazla alakalı değil ama benim çok hoşuma gitti paylaşayım dedim.

http://www.youtube.com/watch?v=5-Gdl5tj2Hs
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

diablo ile ilk tanıştığımda yaşım 16 idi, bu gün yaşım 30. ikisinin toplamı 46 yapar ve diablonun çıkışına 46 gün var! bu bir tesadüf olamaz!!!!!!!

patron sen diablo ile baya geç tanışmışsın sanırım. Ben 14 yaşındaydım tanıştığımızda :) sen 2 sene rötar yapmışsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

diablo ile ilk tanıştığımda yaşım 16 idi, bu gün yaşım 30. ikisinin toplamı 46 yapar ve diablonun çıkışına 46 gün var! bu bir tesadüf olamaz!!!!!!!

patron sen diablo ile baya geç tanışmışsın sanırım. Ben 14 yaşındaydım tanıştığımızda :) sen 2 sene rötar yapmışsın :)

ben de 16 yaşındaydım sanırım. geç kalmışım

• quote:

@keshberfo yaşıtmısınız mahfuz albayrakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden Geçti -- 29 Mart 2012; 10:54:15 >

• Yahu unuttugum birkac ozelligi siz abilrime sorayim.oncelikle parti halinde en fazla kac kisi oynayabiliyoruz?Pvp ozelligi ek pakette gelecegi icin biz sadece hikaye modundan bir bolumu arkadaslarimizla oynayacagiz degil mi?Diyelimki bir boss kestik itemlar nasil dagitilacak?Son soru olarak guild fln gibi bir olay var miydi oyunda? Buaralar cok yogunum hic bakamiyorum konuya eski bildiklerimizi de unutunca kocamisiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shirt

Yahu unuttugum birkac ozelligi siz abilrime sorayim.oncelikle parti halinde en fazla kac kisi oynayabiliyoruz?Pvp ozelligi ek pakette gelecegi icin biz sadece hikaye modundan bir bolumu arkadaslarimizla oynayacagiz degil mi?Diyelimki bir boss kestik itemlar nasil dagitilacak?Son soru olarak guild fln gibi bir olay var miydi oyunda? Buaralar cok yogunum hic bakamiyorum konuya eski bildiklerimizi de unutunca kocamisiz

- 4 kişi,
    - PvP büyük bi yama ile gelir büyük ihtimal,
    - bütün oyunu 4 kişi oynayabileceksin,
    - herkese ayrı loot düşüyor,
    - guild yok.

• yeni kullanıcı adımla selam dostlar

en başta witchdoctor'u çok beğenerek o nick hesap açmıştım. şimdi witchdoctor'u o kadar beğenmediğim için nick'imi değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

yeni kullanıcı adımla selam dostlar

en başta witchdoctor'u çok beğenerek o nick hesap açmıştım. şimdi witchdoctor'u o kadar beğenmediğim için nick'imi değiştirdim.

abi ya 1-2 gün sonra değiştireydin ya neden dersen klüp için bir masaüstü çalışması yapmıştım orada witchdoctor olarak geçiyor nikin

buda çalışmam :

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü ***

edit : lütfen tam boyda bakın
    https://store.donanimhaber.com/a3/3b/03/a33b03a10913c996ca8f4ec3b77a9414.jpg

edit2 : 1680 x 1050 idi ama sanırım yüklediğim yer o kadara izin vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden Geçti -- 29 Mart 2012; 13:32:43 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.