Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
399.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bugünkü konumuzuda belirleyelim katılım bekliyorum boş geçmesin dersler.
    Dün bi kaç kişi de tıklamış benim blogdaki banner a sağolsunlar bi yarım dolar kazandım elleri dert görmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Dostlar bugünkü konumuzuda belirleyelim katılım bekliyorum boş geçmesin dersler.
    Dün bi kaç kişi de tıklamış benim blogdaki banner a sağolsunlar bi yarım dolar kazandım elleri dert görmesin.

bugünkü konu senin bannerimi? :D :D :D şaka şaka dün bende girdim senin siteye lakin bizim sistemde reklamlar yasak olduğundan tıklayacak bişi goremedim. direk link ver ona tıklayayım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

quote:

Dostlar bugünkü konumuzuda belirleyelim katılım bekliyorum boş geçmesin dersler.

bugünkü konu senin bannerimi? :D :D :D şaka şaka dün bende girdim senin siteye lakin bizim sistemde reklamlar yasak olduğundan tıklayacak bişi goremedim. direk link ver ona tıklayayım ;)

Sağ kolonda en üstte çıkıyor link veremem google reklamı çünkü otomatik işliyor. :( olsun be manevi desteğin yeter

Bu arada ana konuda öyle muhabbet dönüyor ki benim dün burda büyük spoiler var dediğim konuya çok ama çok yaklaşmışlar. Ama hala birisi nasıl oldu da aaa ulan bıdı bıdı bıdı diye boş boğazlık edip spoil etmedi hala şaşkınım

• quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

2000 yılında ünv bitiripte işsiz olduğum bir dönemde tanışmıştım Diablo 2 ile..kardeşimle sıra sıra oynardık geceleri, o korkardı battaniyenisin altından bakardı şimdi 34 yaşındayım 9 aylık bir kızım var ve o korkan,yatağa saklanan kardeşim ünv bitirdi, askere gitti geldi şimdi veteriner oldu ve atandı, benim gibi hevesli değil gerçi diablo için ve şimdi o yıllar öncesinin hatıralarının devamının çıkmasına 2 ay kaldı.. halen oyun oynamaktayım , çok oyun denedim diablodan sonra rpg türünde ama beni en fazla kendisine bağlayan titan quest oldu,sacred falan hikaye geldi ama yeri dolmadı..
    vay be şimdi düşünüyorumda ne kadar çok şey değişmiş hayatımda.bu konuyu görmem iyi oldu,iş yerinde falan oyun seven , oyun hastası olan yaşıt aramaktan bıkmıştım,iyi oldu burası,gerçi haftada bir iki gün pes turnuvası yapıyoruzda
    benide eklerseniz sevinirim

Aramıza hoş geldin ,

İş yerinde PES turnuvası yapacak kadar bile oyun oynayan kişilerin olması gayet güzel. Bizim şirkette oynanan tek oyun tavla :P

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: moz@

Yüzüklerin Efendisinin yönetmeni mi o amca ? ondan bahsediyorsanız. Bence Diablı III hakkını iki kişiden biri verebilir Stephan Spielberg veya George Lucas.

Stephan Spielberg geç. Seri olarak Film çekmez o. Seri olarak çektiği pek film yok hatta bildiğim kadarı yönetmen koltuğunda seri olarak çektiği film de yok. Seri olarak çekilmiş 2-3 filmi var ama onlarda yönetmen değil prodüktör olarak yer almış.

George Lucas ise genellikle kendi ortaya çıkardığı yapımların filmlerini çeken bir kişi. Diablo serisi ise zaten var olan bir şey ve o işe girişmez.

Bu iki isim Diablo serisini beyaz perdeye taşımazlar. George Lucas zaten bu işe hiç girmez. Çünkü tepki alır neden dersen Star Wars hayranları ve fanları yeni seri çekmesini istiyorlar ama o hikaye bitti diyerek çekmiyor. Daha önceden çekmediği tür de ve kendisine ait olmayan bir seri film çekmeye kalkarsa tepki görür.

Diablo çekene kadar Starwars'a yeni üçleme yazıp çek derler.

Bu arada Stephan Spielberg seri filmleri var diyerek şu filmlerin adını sakın yazmayın çünkü oralarda yönetmen değil sadece yapımcı olarak görev almış.

Aslına bakarsan StarWars evrenini yazan Lukas amca değil Yazarını bilemiyorum ama orijinali 22 Episode felan, Sadece 5 Episode un telifina aldı sanırım Lukas amca. Onlarıda çekti gitti bitti. Zaten Lukas amcanın işi yönetmenlik felan değil biliyorsun onun asıl işi akıllara zarar Visual Effect firması ve çok daha fazla para kazanıyor bu işten. Neyse konu dışına taşıp kirletmeyeyim burları. Ayrıca burası (konu olarak) oldukça iyi bir yer kaliteli sakin Allah bozmasın.

NOT: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moz@ -- 23 Mart 2012; 10:40:27 >

• Hocam aman Star Wars konusuna girmeyelim fanatiğiyim konu fena dağılır.
  • Hadi yaa oooOo..!! Çok feci. bendaaaa..!!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

quote:

Sağ kolonda en üstte çıkıyor link veremem google reklamı çünkü otomatik işliyor. :( olsun be manevi desteğin yeter

Bu arada ana konuda öyle muhabbet dönüyor ki benim dün burda büyük spoiler var dediğim konuya çok ama çok yaklaşmışlar. Ama hala birisi nasıl oldu da aaa ulan bıdı bıdı bıdı diye boş boğazlık edip spoil etmedi hala şaşkınım

Şu abilerini çok seven kardeşmi bahsettiğin spoiler. Ben onu merak ettim.

• @broodofqueen
    pm attım sana konuyla ilgili.
  • Yoklamamı vereyim...

Valla spoiler dedin yanına bile yaklaşmadım
  • Yoklama var dediler geldim.
  • Bak broodofqueen kaşındı aldı boyunun ölçüsünü.
    Şimdi ağlıyor masasına kafasını vura vura. Ne ettim ben niye ettim ben keşke bilmeyeydim diyor.
  • Ne spoiler mı var? Patlatalım büyük puntolarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

Ne spoiler mı var? Patlatalım büyük puntolarla

üzülürsüzünüzzzz

yazzııııık olmasssss.
  • quote:

Ne spoiler mı var? Patlatalım büyük puntolarla

Valla hocam, dün bende okudum Aresmar'ın gönderdiği linkten kitabın bir bölümünü. Sonra Aresmar bi ipucu daha verdi. Sonrası hüzün...

Hiç öğrenmeyin bence, süpriz olsun ama kötü bi süpriz.
  • @Aresmar bana Spoiler koymaz abi, pm le şutlarmısın :) Bilgi paylaştıkça değer kazanır :P
  • @Aresmar
    @Deeside

Ya adamlar +18 yazıp neler neler tartışıyor... biz +30 diyoruz ama foss çıktı Büyük punto + Resim isteriz

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 23 Mart 2012; 14:50:04 >
  • quote:

@Aresmar
    @Deeside

Ya adamlar +18 yazıp neler neler tartışıyor... biz +30 diyoruz ama foss çıktı Büyük punto + Resim isteriz

Spoiler'ın yaşla ilgisi yok öğrenmek istemeyen vardır boşuna tecavüz etmeyelim spoiler la milletin zevkine. :)

sil sen o hapşuları da bakim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 23 Mart 2012; 14:48:37 >
  • quote:

Bak broodofqueen kaşındı aldı boyunun ölçüsünü.
    Şimdi ağlıyor masasına kafasını vura vura. Ne ettim ben niye ettim ben keşke bilmeyeydim diyor.

Yapmayın, yapmayın. Ben ettim siz etmeyin. İpucu bile almayın, ipucunu aldınızmı kafanıza DANK! diye düşüyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

@Aresmar bana Spoiler koymaz abi, pm le şutlarmısın :) Bilgi paylaştıkça değer kazanır :P

aynen katılıyorum bende istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.