Şimdi Ara

★★★ 30+ Diablo Oyuncuları clanı OLDBOYS ★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
11.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BloodShard nasıl çıkıyor 500den yukarıya ? paragon ile mi alakalı ?
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    yaptıgın griftlerle alkakalı sanırım

bana pek bi ilgi çekici gelmedi zaten 200 olmadan harcxıyorum
  • speedyDNA kullanıcısına yanıt
    Ben 500 olmadan harcamıyorum öyle garip inançlarım var yere leg atmadan rift'e girince uğursuzluk getirmesi falan filan...
    Aynen yaptığımız her yüksek g.rift başına +10 veriyormuş. örn; 20 level grift yaptık +200 verecekmiş. Birazdan sezon3'e dalacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

BloodShard nasıl çıkıyor 500den yukarıya ? paragon ile mi alakalı ?

arttırdığın her grift derecesi için blood shard artıyor. zaten grift bitirdiğin zaman kapatırken kazanılan exp, gold u gösterirken artık eğer varsa bs artışını da gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Ben 500 olmadan harcamıyorum öyle garip inançlarım var yere leg atmadan rift'e girince uğursuzluk getirmesi falan filan...
    Aynen yaptığımız her yüksek g.rift başına +10 veriyormuş. örn; 20 level grift yaptık +200 verecekmiş. Birazdan sezon3'e dalacam.

totemci seni
  • http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/16860296547?page=3#56

sezon 3 en az 4 ay sürecek.oyunda bir clandaş sormuştu.kaynağını buldum.
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    İyiymiş ne uzun ne kısa.
    Barbarı sezon dışına bıraktım, o kadar item kasılmaz yahu. Herkes sıkılıp sezon3'e adım atacak bence.
  • Ben simdilik azimliyim, normal takilicam.. fakat cok az kisiyiz.. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon 3 tam gaz gidiyor bakalım,
    seti tamamlayabilirsem (tek parça kaldı kalkan planı, cıkmıyor yahu) simdilik t6 rift ugrasıyorum

bu arada en az 50 bounty tamamlamısımdır rorg cıkmıyor mu bana mı öyle geldi
  • dün akşamki bounty de 2 tane ring üst üste cıktı bu seferde

.. patch gelecek sanırım onunla beraber umarım nerf olayları olmaz, bounty maplerinde fazlasıyla bug var cogu bounty bitirilemiyor

su buildin kalkanını bulabilsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

dün akşamki bounty de 2 tane ring üst üste cıktı bu seferde

.. patch gelecek sanırım onunla beraber umarım nerf olayları olmaz, bounty maplerinde fazlasıyla bug var cogu bounty bitirilemiyor

su buildin kalkanını bulabilsem

Oyunun şuan ki sürümünde Glitchler mevcut eğer yeni bir yama gelecekse bunları düzeltmek adınadır. Herhangi bir karaktere nerf geneleceğini zannetmiyorum.( Zaten sezon 3 ü bu Glitchler ile bitirdiler umarım karakterlere nerf getirip iyice sezondan soğutmazlar insanları.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon dışı çok güzel, bir daha bir daha kalkan aramıyosun...
  • Selam,

Clanda herşey güzel hoş da kimse party yapmak istemiyor.. Ne zaman sorsak cevap bile alamıyoruz.. Ne grift ne nephalem rift ne de bounty..
    Sanırım herkes kendi arkadaşları ile küçük gruplar halinde oynuyor..
    Bu durum clan mantığına ters düşüyor.. Clanda lootshare olmalı, 4lü gruplar ile daha yüksek exp ve eğlence olmalı diye düşünüyorum..
    Böylece hem çabuk item dizeriz hem de daha çok eğleniriz..
    Bu da bir tespitim, umarım dikkate alan olur..

İyi oyunlar, bol şanslar..
  • Bu ara çok oynamiyorum ama oynadigim zaman hep açık hocam partim.sezon takiliyorum.klandanda eski klandanda arkadaşlar giriyor oynuyoruz.sayı azlığından açık oyun biraz zor denk geliyor orası doğru. Aksiyona odaklanıp clan chat ide farketmedigimde oluyor.online durumu busy yapmamakta genel için bir öneri olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep eğleniyorum clanda eski clandayken tek başıma oynardım.
    Küçük gruplaşmalar yok online oldukları sürece herkes party yapıyor bence. Kimi açık görürsen dal içeri hocam çekinme
    Dün gece sıkılınca murat abi ecnebileri riftin ortasında attı partyden
    Olay şöyle cereyan etti;
    - İşin iyi tarafı kimse atamaz bizi partyden
    - 2 kişiler abi onay verirlerse atılıyoruz 3 kişiye soruluyor onay, çoğunluk ne derse.
    - Öyle mi oluyor, haa o zaman biz atıyoruz istediğimizi onayla bakayım.
  • Bende bu oyunu serinin başından beri oynayanlardanım lakin aranızda konuştuğunuz kısaltmaları google' da arattığım oluyor. İlk defa sezon karakteri açtım işten geldiğimde biraz dalıyorum ancak 1-2 milyon dmg li demon hunterlar var insan özenmiyor değil...
  • Daha doğru dürüst silah bile düşürmedim, 2milyar vurduğumun kanıtını çektim ps ile sharpen yaptım yanına, yazı yok olmadan yakalamayı başardım
    Bakalım hasan abiyle mage takımı olarak ilerlemeye devam ediyoruz
    4 Saniye arayla element hasarı veren yüzük sayesinde arkadaşlar, fire denk gelince milyarı buluyor.
     ★★★ 30+ Diablo Oyuncuları clanı OLDBOYS ★★★ ★★★ 30+ Diablo Oyuncuları clanı OLDBOYS ★★★
    Bu da diğer vurdukları;
     ★★★ 30+ Diablo Oyuncuları clanı OLDBOYS ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 18 Nisan 2015; 22:37:16 >

• hots beta key isteyen varsa atabilirim,
  • İyi vurmuşsun Vahap :) Şu anda wizard olarak biraz kırılgan takılıyoruz ama oyun tarzına alışıp eşyaları da adam edince güzel olacak gibi.
    @WaapS
  • 1 haftadır giremedim, dün akşam girdim herkes sezoncu olmuş ya
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.