Şimdi Ara

30 günlük prepaid?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

D&R ve benzeri mağazalardan elden teslim olarak alabileceğim prepaid kart var mı acaba? 60 günlük de olur çok dert değil

• İstanbul

Kadıköy --> Kadıköy Adeks Cafe, Rexx sineması yakınlarında.

Beşiktaş --> Cafe Chatline, Beşiktaş Çarşısı içinde -Alkım'dan girince Defne Burger'ın solundaki sokakta-

Referans olabilirim ikisine de; çünkü ikisinden de 1 yıl boyunca değişimli olarak alışveriş yaptım. Cafelerindeki bilgisayarlarda kodu girip parayı öyle verdim. Hack durumuyla karşılaşmadım; karşılaşmak da zor.
  • Cok buyuk teknoloji maazalarinda (firma farketmez) bulma sansiniz var. Sanirim DnR artik satmiyor. Diger firmalardada bir suredir hic gormuyorum bu kartlari ben. İnternetten Bimeks mediamarkt sitelerini bi kontrol edin isterseniz. Yanliz baya pahaliya geliyor o sekilde alinca 2 aylik 65 lira falandi sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Cok buyuk teknoloji maazalarinda (firma farketmez) bulma sansiniz var. Sanirim DnR artik satmiyor. Diger firmalardada bir suredir hic gormuyorum bu kartlari ben. İnternetten Bimeks mediamarkt sitelerini bi kontrol edin isterseniz. Yanliz baya pahaliya geliyor o sekilde alinca 2 aylik 65 lira falandi sanirim.
    Adeks'i biliyorum. Orada kim satıyor ki bi eleman falan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus Ice -- 5 Eylül 2011; 11:41:59 >
  • İçeri gir. WoW game-card alacağım 2 aylık de. Kasadakiler yardımcı olur. Cata çıktığından beri oynamıyorum o yüzden hala satıyorlar mı bilemeyeceğim; fakat yolun düşerse uğra satıyorlardır hala diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

İçeri gir. WoW game-card alacağım 2 aylık de. Kasadakiler yardımcı olur. Cata çıktığından beri oynamıyorum o yüzden hala satıyorlar mı bilemeyeceğim; fakat yolun düşerse uğra satıyorlardır hala diye düşünüyorum.

1 aylık satıyorlarmıydı acaba biliyormusun hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

İçeri gir. WoW game-card alacağım 2 aylık de. Kasadakiler yardımcı olur. Cata çıktığından beri oynamıyorum o yüzden hala satıyorlar mı bilemeyeceğim; fakat yolun düşerse uğra satıyorlardır hala diye düşünüyorum.

Dostum hiç bilmiyorum.Ben hep 2 aylık alıyordum. Netten telefon numarasını öğrenip sorarsan onlara daha net olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

Dostum hiç bilmiyorum.Ben hep 2 aylık alıyordum. Netten telefon numarasını öğrenip sorarsan onlara daha net olur.

Tamam hocam teşekkürler.Yarın gider sorarım direk.

• Media Markt'ta var Ankara'da
  • Marmara Forum - Satürn
    2 Aylık 60TL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.